- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
O nereden biliyormuş babanızın para harcadığını?
Zor hakikaten zor, kişisel temizliğini kendi görebiliyor mu babanne? Para yollamayın bence kardeşler birleşerek bakacak birini bulun. İhtiyaçlarını görün. 87 yaşında kadın yastık altı altın mı yapıyor yoksa?87 yaşında kuzum
ayyy böylesi düğüne de gelmesin. sırf eziyet
valla allah yardımcınız olsun tmm bizde yaşlanıcaz anlamak lazım ama böylesi benim nöronlarımı yakarBirde kızın babaannesi ne garip demi?
Zor hakikaten zor, kişisel temizliğini kendi görebiliyor mu babanne? Para yollamayın bence kardeşler birleşerek bakacak birini bulun. İhtiyaçlarını görün. 87 yaşında kadın yastık altı altın mı yapıyor yoksa?
bende de yaktı vallahi...valla allah yardımcınız olsun tmm bizde yaşlanıcaz anlamak lazım ama böylesi benim nöronlarımı yakar
Sabır en etkili ilaçtır insan ilişkilerinde size katılıyorum. Ama düğüne kalmış 35 gün son eksikler alınıyor ve masrafı tahmin edersin kuzum. Resmen kıskandı ne dicemi bilemediğime susuyorum ama içim kan ağlıyor.
ben sadece düğüne akraba çağırdım sırf bu sebeplerden. babanla aran nasıl bilmiyorum ama iyise babana" baba babanneme düğünle ilgili lütfen artık bilgi vermeyelim" de. mesela kim ne mobilya altın almış. düğün kına ne olmuş o güne kadar hiçbirşey bilmesin. anca buşekilde herşeyin önüne geçiliraynen kuzu valla taa nerelerden yetiyo..
Aaa, ben böyle birini hatırlıyorum. Bir müvekkilem vardı. Kayınvalidesi sürekli para ister dururmuş, eşi de bayağı anneciymiş. Her ay para yolluyormuş. Sonra kayınvalide vefat edince banka hesabında hiç unutmam 78 milyarı olduğu ortaya çıkmıştı. Biz şokVallahi aylık 2 000 tl para istiyor kız. dedim anneme askeri ücret o kadar yok o ne iş yapıyorda istiyor acımadan bize diye annem ben anlamam dedi kıyamam napsın. Kadın tutmayı denedik ama kadın kaçtı 1 haftada
Mantıklı bak canım bu. Babamla konuşmak lazım. Kıyamam o da napsa şaşırdı.ben sadece düğüne akraba çağırdım sırf bu sebeplerden. babanla aran nasıl bilmiyorum ama iyise babana" baba babanneme düğünle ilgili lütfen artık bilgi vermeyelim" de. mesela kim ne mobilya altın almış. düğün kına ne olmuş o güne kadar hiçbirşey bilmesin. anca buşekilde herşeyin önüne geçilir
Yook canım ya o şuan kıskanma nedir bilmez
Kendiniz demişsiniz 87 yaşında
İnan şuan neyaptığını bile bilmiyordur
Resmen çocukluğa dönüş evresinde
Benim anneannem var anneciğim bakıyor bende herşeye sinir oluyorum bazen anneciğimi yıpratıyor
Sonra hemen bu kadın yaşlı neyapsa yeridir diyip sakin olmaya çalışıyorum
Sizde öyle yapın yani duymayın şeker babaannenize azcık acıda olabilir :)
Bu arada hayırlı olsun allah mutlu etsin utandırmasın....
birlikte planlı hareket edilirse aşılır bu durum. tabii arada kalmıştır. anlatmazsa bişey sorun çıkmazMantıklı bak canım bu. Babamla konuşmak lazım. Kıyamam o da napsa şaşırdı.
Askeri derkenVallahi aylık 2 000 tl para istiyor kız. dedim anneme askeri ücret o kadar yok o ne iş yapıyorda istiyor acımadan bize diye annem ben anlamam dedi kıyamam napsın. Kadın tutmayı denedik ama kadın kaçtı 1 haftada
Yav he he deyin geçin elinogluna gitmen boynu bükük gitcegin anlamınamı geliyor iş babanda canım sen bişey yapamazsın
valla annen baban yıllarca çekmiş, hala çekmeye devam ediyorlar.
birisi de diyemiyor mu, para bizim kız bizim diye.
yaşlı diye illa saygı duyulmaz ki.
gerçi benim babanne de para kısmı hariç karışma kısmında seninki ile yarışır. annem babam aynen gelmişler kaç yaşlarına, yine de babannemi susturamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?