Babaanne eziyeti.... :(

O nereden biliyormuş babanızın para harcadığını?

Düğün üstü tahmin ediyordur, bir de babama ilk para yolla dediğinde babam maaşın var ablam bakıyor senin harcaman yok şu an düğün yapıcaz masraf var az idare et ben sana ilk fırsat yollarım dediydi.

Vallahi aylık 2 000 tl para istiyor kız. dedim anneme askeri ücret o kadar yok o ne iş yapıyorda istiyor acımadan bize diye annem ben anlamam dedi kıyamam napsın. Kadın tutmayı denedik ama kadın kaçtı 1 haftada

Yook canım ya o şuan kıskanma nedir bilmez
Kendiniz demişsiniz 87 yaşında
İnan şuan neyaptığını bile bilmiyordur
Resmen çocukluğa dönüş evresinde
Benim anneannem var anneciğim bakıyor bende herşeye sinir oluyorum bazen anneciğimi yıpratıyor
Sonra hemen bu kadın yaşlı neyapsa yeridir diyip sakin olmaya çalışıyorum
Sizde öyle yapın yani duymayın şeker babaannenize azcık acıda olabilir :)
Bu arada hayırlı olsun allah mutlu etsin utandırmasın....

aynen kuzu valla taa nerelerden yetiyo..
ben sadece düğüne akraba çağırdım sırf bu sebeplerden. babanla aran nasıl bilmiyorum ama iyise babana" baba babanneme düğünle ilgili lütfen artık bilgi vermeyelim" de. mesela kim ne mobilya altın almış. düğün kına ne olmuş o güne kadar hiçbirşey bilmesin. anca buşekilde herşeyin önüne geçilir

Yav he he deyin geçin elinogluna gitmen boynu bükük gitcegin anlamınamı geliyor iş babanda canım sen bişey yapamazsın

Her büyük günün bi imtihanı olur, düğünün, doğumun, cenazenin... İllaki bişeyler yaşanır. Bu da sizin bu hengameli günlerde vereceğiniz sınavmış tatlım. Sabredin hayırlısıyla şu düğünü bi yapıp kaldırın ortadan. Sonra zaten herşey çözülür. O da yaşlı tabi bebekleşip bütün ilgiyi üstlerinde istiyorlar, e karakterde de var belli biraz... Annen babana da sen destek ol. Onlar senden daha stresli. Yaşlı işte sabredelim de. geçiştir. Babaanneyi de düğüne kadar mümkünse uzak tutun. Düşünsene bu uğraştığın ya baban veya annen olsaydı? Ya onların kaprisleri yüzünden herşeyin altında ezilen de karşı tarafa mahcup olan da sen olsaydın? Neticede yaşlı. Eli uzanamadığı için dili uzanıyor. Ailenin büyüğü olarak orada olmak ve kararları vermek istiyor belli, itibardan düşüp istenmeyen olunca da agresifleşip saldırmaya başlamış sağa sola. Sen yüreğini ferah tut ve düğününe odaklan. Beynini bunlarla doldurup en güzel günlerini gözyaşıyla buhranlarla geçirme.

Vallahi aylık 2 000 tl para istiyor kız. dedim anneme askeri ücret o kadar yok o ne iş yapıyorda istiyor acımadan bize diye annem ben anlamam dedi kıyamam napsın. Kadın tutmayı denedik ama kadın kaçtı 1 haftada
Aaa, ben böyle birini hatırlıyorum. Bir müvekkilem vardı. Kayınvalidesi sürekli para ister dururmuş, eşi de bayağı anneciymiş. Her ay para yolluyormuş. Sonra kayınvalide vefat edince banka hesabında hiç unutmam 78 milyarı olduğu ortaya çıkmıştı. Biz şok
o kadar para üstüne maaşı pek hayra alamet değil. Kontrol etmenizde yarar var. Kandırılmaya da müsait çünkü yaş grubu itibariyle.

valla annen baban yıllarca çekmiş, hala çekmeye devam ediyorlar.
birisi de diyemiyor mu, para bizim kız bizim diye.

yaşlı diye illa saygı duyulmaz ki.

gerçi benim babanne de para kısmı hariç karışma kısmında seninki ile yarışır. annem babam aynen gelmişler kaç yaşlarına, yine de babannemi susturamazlar.

Çok üzüldüm zor bir durum. Babaannenizin bu işe bu kadar karışması hoş değil hele ki sizi aman kız o gidecek nasıl olsa gözü ile görmesi daha da kötü ama babanız gereken cevabı vermiş. Sizin en güzel günleriniz olmalı bunlar boşverin takmamaya çalışın. Babaanne torununu düşünmüyor belliki

Mantıklı bak canım bu. Babamla konuşmak lazım. Kıyamam o da napsa şaşırdı.

Amin canım inşallah Hayrdır bu evlilik. Onu sürecden uzak tutmak lazım belkide sağolasın.

Sanırım biraz mesafeli olmak dan anlamak lazım. İnsanlar haklı vallahi aileleri ile de mesafe koyarak. Biz saygı yapalım derken kendi kendimizi yıpratıyoruz. Şok oluyorum her yaşadığımız anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…