babaannen çok yasli galiba
sen karisma bence , baban farkinda nasilsa herseyin
kizdigina gore annesiyle ayni fikirde deil
o halledecekdir arayi bulacakdir
ama mumkunse dugune gelmese iyi olur :)))
Mezara mı götürecekmiş parayı? Babaanneni ara biz senin için mezar parası biriktiriyoruz de.. Cins kadınmış..
Kaç yaşında babanne?Yemin ederim gelmemesi için dua ediyorum kuzum ya. Biz Balıkesirdeyiz. O Ankarada Halamda... Ne korkunç insanın büyüğünden bunları görmesi yaa..
duymayacaksınız..
gelmiş bin yaşına hala millete karışma derdine duydukça deliriyorum bu tipleri.
ciddiye almayın aileniz de siz de lütfen kendi aranızda konuşun ve ciddiye alıp söylediklerini yapmayın he deyip geçin kendi bildiğinizi yapın.
Düğünü erkek tarafı yapıyor zaten, biz masraf yapmayacağız. Onlardan da para isteyemeyiz deyin.
Herkes beni topa tutabilir sıkıntı değil.Ben diyorum ki ileride bana bakar diye çocuk yapılmazz.Al işte işkence oluyorsun çocuklara bi zaman sonra.
Sen üzme canını baban farkında her şeyin de karıştırmayın her işinize kadını ,yaşlıymış vs diye saygı tabi ki ama o bilmiyor ağzının ayarını ,size de körü körüne sırf babaanne diye susmak kalıyor.
Aynen tatlım duymamak lazım. Geldi 87 sine dua et falan demi? Şaka gibi kadın
87 yaşında kuzumKaç yaşında babanne?
babanneye bak herkesi gömmüş tövbe tövbe evlerden ırak
Babaanneniz sanırım çok yaşlı
Onuda anlayın lütfen hatta mümkünse kırıcı davranmasın kimse ailenizden
Sizide anlıyorum konu hassas fakat bunu yaşlılığın verdiği çocuklukla yapıyor
Evet anne demesi bu kadar zormu babanızın ddesin ama genede bildiğini okusun
Gereken neyse zaten yapılır kimin önde vefat edeceği belli olmaz ama en azından şu zamanlarda yaşlı babaannenize daha uygun bir dille kırıcı olmadan cevap verilmeli diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?