evladını, babamı düşünmüyor. bir anne normal de bence demekili, oğlum nasıl gidiyor ben destek olamıyorum ama duam sizle demeli. Yani ben olsam öyle derdim. Ne bilim ne fikirde. Vallahi zor. duymayayım diyorum ama sinirler hassas süreçden dolayı birden geriliyorum.Çok üzüldüm zor bir durum. Babaannenizin bu işe bu kadar karışması hoş değil hele ki sizi aman kız o gidecek nasıl olsa gözü ile görmesi daha da kötü ama babanız gereken cevabı vermiş. Sizin en güzel günleriniz olmalı bunlar boşverin takmamaya çalışın. Babaanne torununu düşünmüyor belliki
Evet iyiyiz şükür diyip kapamalı telefonu bilgi vermemeli.birlikte planlı hareket edilirse aşılır bu durum. tabii arada kalmıştır. anlatmazsa bişey sorun çıkmaz
ahahahah evet evet.. Kız kafa gitmiş ya temlli bende..Askeri derkenasgari canım
Her büyük günün bi imtihanı olur, düğünün, doğumun, cenazenin... İllaki bişeyler yaşanır. Bu da sizin bu hengameli günlerde vereceğiniz sınavmış tatlım. Sabredin hayırlısıyla şu düğünü bi yapıp kaldırın ortadan. Sonra zaten herşey çözülür. O da yaşlı tabi bebekleşip bütün ilgiyi üstlerinde istiyorlar, e karakterde de var belli biraz... Annen babana da sen destek ol. Onlar senden daha stresli. Yaşlı işte sabredelim de. geçiştir. Babaanneyi de düğüne kadar mümkünse uzak tutun. Düşünsene bu uğraştığın ya baban veya annen olsaydı? Ya onların kaprisleri yüzünden herşeyin altında ezilen de karşı tarafa mahcup olan da sen olsaydın? Neticede yaşlı. Eli uzanamadığı için dili uzanıyor. Ailenin büyüğü olarak orada olmak ve kararları vermek istiyor belli, itibardan düşüp istenmeyen olunca da agresifleşip saldırmaya başlamış sağa sola. Sen yüreğini ferah tut ve düğününe odaklan. Beynini bunlarla doldurup en güzel günlerini gözyaşıyla buhranlarla geçirme.
Allah kolaylık versin canım o babaneyleahahahah evet evet.. Kız kafa gitmiş ya temlli bende..
Canım diyorki yaşlıyım, hasta olursam lazım olur diyor. Sanki bakmadık.babannen parayı ne için istiyor ?
Canım diyorki yaşlıyım, hasta olursam lazım olur diyor. Sanki bakmadık.
offf lazım olur diye böyle kavga dövüş para mı istenir. ya kaç yaşına gelmiş kadın, derdi neymiş.
babanız da kulağını tıkasın yollamasın falan para.
aa ayda 2000 tl mi? Birde maaşı var,
Kafayı yemiş heralde.
Kız kıskanıp kendine de çeyiz düzüyor olmasın...
Bence babanizda sizde he he diyip gecin. evet gercekten üzücü bi durum.Yemin ederim gelmemesi için dua ediyorum kuzum ya. Biz Balıkesirdeyiz. O Ankarada Halamda... Ne korkunç insanın büyüğünden bunları görmesi yaa..
e insan düşünüyor, emeklisi minimum 800 olsa artı 2000 birde kendi evinde kalmıyor,ahahah vallahi bak hiç aklıma gelmemişti bu kuzum.. Yapar mı yapar. Annem ilk evlendiğinde kendine de aynı bileziklerden aldırmış.
Ammman Sizde he deyin haklısın deyin geçin paramı istiyo şimdi yok olunca yollayacaz diyip oylayın sonuçta gelip size zarar verecek degil kac yaşında kadın laftanda anlamaz
Kuzum üşte süreçden dolayı insanı yıpratıyor olanlar.Bence babanizda sizde he he diyip gecin. evet gercekten üzücü bi durum.
Benim annemlerde balikesir dogma buyme ama almanyada kaliyoruz. Yazlari akcaydayiz. Ahh ne özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?