• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babaanne ile aynı evde yaşamak

Kızlar merhaba. Ben ailemle beraber yaşıyorum. Dedemin vefatı sonucunda babam babaannemi yanımıza aldı. Birlikte şimdi yaşıyoruz. Ama sürekli diken üstündeyim. Sürekli odama giriyor, eşyalarımı karıştırıyor. Sürekli beni eleştiriyor. “Şu niye burda, bu niye burda.” Sürekli açığımı bulup beni anneme babama şikayet ediyor. “Kaç yaşına gelmiş, hala şunu şuraya atıyor, bunu böyle koyuyor.” Gibi. 2 ay oldu geçrekten artık eve gitmek istemez oldum. Yani ayrı eve çıkmak istiyorum ama bu sefer de olayı duygusala bağlıyorlar. Sen olmasan biz ne yaparız filan. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir akıl verin lütfen.
Ayri Eve cik

Annemle babamın benden başka kimsesi yok. Onları bırakamıyorum.
Ayni evde yasamayinca birakmis mi oluyorsunuz ayrica birbirleri arti birde babanneniz var daha ne? Sizde bahane buluyorsunuz kendinize yalan soylemeyin ailenizin sizi manipule etmesine izin vermeyin.

Evden ayrılmıyorsanız siz de babanız da uyaracaksınız babaannenizi. Kırılabilir ama yapacak bir şey yok. Ayrı evde yaşayınca bırakmış olmuyorsunuz zaten. Evli de olabilirdiniz. Evlenenler kendi evine çıkanlar anne babasını ölüme kadere falan terk etmiyor

Anne babanız da babannenin lafına bakıyorlarsa onlarda da sorun var demektir

Yahu ne alaka ? Onlar karı koca , birbirlerine sahipler , siz evlatsıniz
Kusura bakmayın ama sağlıklı bir düşünce şekliniz yok , benim kızım bana bunu söylese hadi ordan derim git kendi hayatını kur derim , bence 18 yaşından sonra çocuklarını özgür bırakmayan ebeveynler kendilerini çocuklarından daha çok seviyor demektir , evladını seven kendisine hayat kurmasına izin verir

Benim babannem daha fena. Birlikte yaşamıyoruz ama yakın oturuyoruz. Her gün oturmaya gitmesem ya da biraz geç gitsem kavga çıkarıyor. Evin her şeyine de karışır. Şimdilerde hasta ama yanında kalmak bile istemiyorum çünkü çok zor biri. Seni anlıyorum. Allah elden ayaktan düşürmesin.

Kızlar merhaba. Ben ailemle beraber yaşıyorum. Dedemin vefatı sonucunda babam babaannemi yanımıza aldı. Birlikte şimdi yaşıyoruz. Ama sürekli diken üstündeyim. Sürekli odama giriyor, eşyalarımı karıştırıyor. Sürekli beni eleştiriyor. “Şu niye burda, bu niye burda.” Sürekli açığımı bulup beni anneme babama şikayet ediyor. “Kaç yaşına gelmiş, hala şunu şuraya atıyor, bunu böyle koyuyor.” Gibi. 2 ay oldu geçrekten artık eve gitmek istemez oldum. Yani ayrı eve çıkmak istiyorum ama bu sefer de olayı duygusala bağlıyorlar. Sen olmasan biz ne yaparız filan. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir akıl verin lütfen.
Benim babannemde aynı böyleydi.Sabredin şimdi benim babannem yatalak.Yaslilar öyle olur.

E birbirleri var? Anneniz veya babanız iki kişi,tek biri hayatta olsa haklısınız ama. 39 yaşındayken de aile ile yaşamak çok zor bence.
39 muuu 🫢 Hey maşallah. Ben konu babanneyle alakalı olunca konu sahibi daha gençtir diye düşünmüştüm.

Çok haklısınız gerçekten bu yaştan sonrada çocuk gibi babaanne tribi çekilmez ya. Bence odanızı kitleyin ya da başka eve çıkın.

Anne baba ve babaane. Onlar 3 kisi. Size ihtiyaclari yok. Maddi acidan yeterliyseniz ayri eve cikin.

Yaş ilerledikçe insanlar tekrar çocuklaşıyor sanırım size takmış bir babanneniz var 😂 biraz ilgi göstermeye çalışın huyuna gidin hatta çağırın birlikte oyun filan oynayın hoşuna gidecektir eminim 👍🙂

İlk okuyunca konuyu 18 20 li yaşlarda birisi yazmis sanmıştım,ama yaşınız 39 mus.ailenizle o nlarin kucuk çocuğu gibi birlikte yaşamak zorunda değilsiniz,ayri bir eve çıkabilirsiniz.Bu tamamen ayrilmaniz anlaminada gelmiyor evlenseydinizde ayrilacaktinz.

Back
X