Babaanne...

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bravo arkadaşim asil olay bu ama herkes baskabyerlere cekti. Bende bunu belirttim. Böyle bir insanla isım olmaz olamaz.

QUOTE="ROSE ROSE, post: 39142464, member: 647820"]''Konumuz çocuklara bakmanın ötesinde ben 6 ay hastanede yattım ama annesi düğünden Düğüne günden güne koştu gelin hastaysa toruna bakmak benim Görevim değil kimin kızı hastaysa o baksın dedi ve benim ölme ihtimalime karşı eşime kız aramaya başladı'' DUMUR OLDUM RESMEN... BUNU YAPAN DA BİR KADIN, BİR ANNE YANİ... İNANILMAZ...[/QUOTE]

Tam ben tekrar ozet geceyim dedim imdadima yetişmişsin

QUOTE="aptalasik, post: 39144389, member: 245458"]Konu sahibi siz anlatamamışsınız, bir de ben deneyeyim. Çok sinirlendim konunuza.

1. Kadın hastanede yaşam savaşı verirken kayınvalidesi oğluna yeni eş arıyormuş.

2. Hastanede olduğu için annesi ikizlerine o dönemde bakmaya başlamış, şimdi de eşi haftaiçi şehir dışında olduğu için ısrarlarla konu sahibinin annesini eve getiriyormuş.

3. Eşi benim ailemden önce senin ailene hiçbir zaman gidemez demiş. Anne de bunun üzerine ekmek köfte muhabbeti yapıyor.

Şimdi, ezberlenmiş ''Elbette annesinizi ezdirmez.'', ''Anneniz karışmasaymış.'' laflarıyla nereye varılmaya çalışıldığını anlamak mümkün değil.

Ne demek annesini ezdirmez? Annesi bu kadın hastanede can derdindeyken oğluna yeni kadın arıyormuş. Ne demek ezdirmez? Konu sahibinin annesi küfretse yeri şu durumda, kimse de çıkıp ne kadar saygısızsın diyemez adaletten azıcık anlıyorsa.

Konuya karışmamalıymış annesi. Tabi ya, bu kadar cani bir kadının, hem de kızına böyle bir haksızlık yapmış kadının adını ezberletmeliydi her gün kadına.

Adam utanmadan bir de anneye bağırıyor. Kendi annesini öne sürüyor.

Koca sevdasına karakterini de (fedakar) annesini de ayaklar altına alacak değil herhalde konu sahibi. Siz öyle yapıyor olabilirsiniz, bari konu sahibini rahat bırakın.
[/QUOTE]

Ben annemlerin gitmesini isteyen eşi kalmasını isteyen taraf ayrıca ailem de 60 Yaşından sonra damat yanında yaşamaya çok meraklı değil

Ben hastayım eşim de şehir dışında çalışıyor mecburuz....
Konuyu okusaydınız anlardınız

Ben hastalanacağımı bilseydim doğurmadan önce sizden izin alırdım kusura bakmayın!!!

[/QUOTE]

Tebrik ederim... Teşekkürler binlerce kez...

Bu kez de çok uzun yazdın diyorlar...
Sırf muhalefet olmak için yazanlara cevap bile vermiyorum artık
Beni anlayan anladı ve ben de yanlış yapmadığımı biliyordum ama doğrulamış oldum

Teşekkürler beni anlamaya çalışan ve anlayabilenlere

Mesela ben kreşi daha Güvenilir buluyorum her zaman iyi bir bakıcı bulunamıyor hele ki ikizler için

Hayatımda verdiğim en doğru karardı kreş

Ay okuyunca nasıl sinirlendim abi anlamıyorum ben şu evli bayanların annelerini yanına alıp oturmalarına ama kaynana geldiği zamanda mızmızlanmayı iyi biliyorlar kendim içinde söylüyorum yanlış bi davranış , annenizi olaylara sokmayın madem sizinle yaşıyor eşinizin laflarınada uymalısınız bence sonuçta annenizin sizinle kalmasına uyum sağlıyor..

Okuyunca sinirlenmeniz çok enteresan çünkü konuyu anlamamışsınız. Özellikle sinirlendiğinizi belirttiğiniz bir konuyu umursayıp da 2-3 mesaj okumamışsınız.

Konu sahibi hasta, hastanede uzun süre kalmış, ikizleri var, eşi şehir dışında olduğu için zorla konu sahibinin ailesini eve getirmiş.

Kaynana gelince mızmızlanmayı iyi biliyorlar demişsiniz. Konu sahibinin kayınvalidesi kendisi hastanede ölüm tehlikesi yaşarken oğluna yeni eş aramaya başlamış. Mızmızlanmayı bırakın çok ağır şeyler yapsın bence konu sahibi.

Konu sahibi her zaman boyle olur. Ben anlayamadım bu kadınları. Sıkma canini haklisin, kendini ailenin ezdirme. Eşinin de iyi bi derse ihtiyacı var

Dün eşime ailemden özür dilemesi gerektiğini ( bana benim hatırım için deyip Haklıyken annesinden özür diletmişti ben salak da dilemiştim)
Ve artık ailesi ile görüşmek istemediğimi söyledim

Eşiniz pek kabul edecek birisi gibi durmuyor ama hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…