- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
Eşimin annesi asla yardımcı olmadı bize hiç bir zaman aksine işimizi hayatımızı zorlaştırmak için elinden geleni yaptı
Annemle didişti uğraştı durdu
Nitekim o hiç yardımcı olmayınca annem Yanıma yerleşti 19 aydır bir fiil bizim için uğraşıyor
Hafta sonu benim ailemle yemek yiyoruz. ablam kuzularımı Yazın götüreyim bende kalsınlar deyince, eşim olmaz önce benim aileme dedi. annem de Dayanamadı ne kadar ekmek o kadar köfte dedi eşim inatlaşınca
Bu sabah 6 da annem Oğlumu giydiriyor eşim gitti hadi oğlum babaanne de diye zorluyor çocuğu.
Rüyanda mı gördün be adam!!!
Gittim yanına benim annem sabahın 6 sında sıcak yatağından kalkmış çocuğunla uğraşıyor sen ne yapmaya çalışıyorsun dedim usulca... Nitekim ortalık karıştı eşim bağırmaya başlayınca annem de "drtl haklı bozuluyorum bana inat yapar gibi her fırsatta babaanne diye tutturuyorsun nerde hani babaannesi" dedi.
Sizce haksız mıyım onca sorun varken üstü örtülü, gün yüzüne çıkarmaya Çalışır gibi sürekli vurgulaması doğru mu?
Annemin emeğine saygısızlık değil mi bu?
(Ben babaannesiyle çocukları görmek istediklerinde ki bu çok nadir oluyor zaten görüştürüyorum çocuklar ailesinin umrunda bile değil)
Kendimi ekleme yapmak durumunda hissettim:
Annem çocuğu gösterme yada kime gideceğinize ben karar veririm demedi ama benim annemin bu kadar emeği varken benim aileme gitmeden seninkilere gidemez diye bi Şart koyamaz önce benim ailem gelir diyemez kimse bana
annen fazla müdahale ediyor, destek oluyor size anladığım kadarıyla. bu nedenle de kendine hak görüyor. eşinin yerini ayrı annenin yerini ayrı tutmayı bilmelisin. Biraz fazla anneci gördüm sizi. Sonuçta o da kendi annesini ezdirmek istemez.