Babaannemin canımı sıkmasııııııı

Annen de hic bir sey demez miydi ya. Yani insanin inanasi gelmiyor ama var boyle kotu insanlarda. Maddi anlamda onlara mi bagliydiniz

Hayır ikisinin de bir geliri yoktu.Babaannemin 4 senedir 2 ayda aldığı bir maaşı var onda da gözümüz yok kendine harcar zaten.Annem çok sabırlı bir kadın hayranım ona.Kardeşimi o camın altına yatırdığı gün geceye kadar kendine getirememiştik biz donmuştu yani hareket etmiyordu.Kurban olduğum anneannem o benim herşeyim o ezdirmedi bizi gidip kardeşime mama alıp bizi evine götürmüştü o sobanın sıcaklığını halâ unutamam ve küçücük halimle kardeşimin ellerini nefesimle ısıtmamı da.

Annenizin yap dedigini soylemedim zaten buna ben anne olarak musade etmem ilk saygisizliginda zılgıti yer diyorum...

Oldukten 2 sene sonra pismanlik basar yuregini ve o suan cok kucuk yasta ona hassasiyet goster istedigi herseyi yap op bikere simsiki sarill sacini tara banyo ettir sakin uzme vijdan muhasebeni tutamazsin asla sesini yukseltme nefsine hakim ol

Anneme yada babama çekilecek bi de bu lafları dicek bana direk diğer oğlunun yanina yollarım.

Oldukten 2 sene sonra pismanlik basar yuregini ve o suan cok kucuk yasta ona hassasiyet goster istedigi herseyi yap op bikere simsiki sarill sacini tara banyo ettir sakin uzme vijdan muhasebeni tutamazsin asla sesini yukseltme nefsine hakim ol
Sanırım haklisin , bende bir an fikrim farklıydı

Elden ayaktan düşmüş bir insan değil ihtiyaçlarını kendi görüyo banyo yaptırmama muhtaç değil.Ben sevgi görmedim hanımefendi o yüzden bunları yapmam değil yapamam

Elden ayaktan düşmüş bir insan değil ihtiyaçlarını kendi görüyo banyo yaptırmama muhtaç değil.Ben sevgi görmedim hanımefendi o yüzden bunları yapmam değil yapamam
Ben elden ayaktan dusmus demedimki yaslaninca insan cocuklasir kendimden biliyorum bu dedigimi unutma anneannem oleli 5 ya da 6 sene olcak pismanim cokkkkk

Sen buna inaniyorsan sorun yok,anlatamadigim babaannen huri degil hatta kötü bir insan olabilir ama herkes kendine yakisani yapmali ve yakisan buysa ok....
Ben buna inanıyorum ve yine söylüyorum ben terbiyesizlik yapmadım laflarımın kötü olmadığını düşünüyorum teşekkür ederim

Allahım size bol bolll sabır versin ben babaanneyle büyüdüm ama ne babaanneydi az cok sizinki gibi cok cektirdi bize ne cocuklugumu ne gencligimi yasamama fırsat vermedi en ufak birseyde başlardı beddua etmeye.

Iyi yònleride vardı yok degil ama zor iste yaşlıyada zor bakanada zor.

Ozmaanlar anlamıyordum onu ne zmaanki kaybettik iste ozmaan aslında ne cok sevdigimi,deger verdigimi anladim.

Yaman bir çelişki iste neler cektigim babaannemi megerse seviyormuşum.

Canım seni cok iyi anlıyorum şuan katlanamıyor olabilirsin ama yinede hayır duasını almaya bak kalbini kırmamaya calış ufak tefek seylerle gönlünü al

Sevgi gormemistir,ilgi gormemistir bilmiyordur sizlere karsi gostermeyi hoş gör canım yalan dunya bir varız bir yokuz geriye pişmanliklar vicdan azabı kalmasın

Çok sinirlendigimde derdimki ahhh cahildim cocuktum iste sen bir öl son suyunu ben veririm ama fenalaştıgında yetisemedim gözleri açık gitmişti içim hala yanar

Ölünce özleyeceğimi sanmıyorum kaldı ki kimin ne zaman ölceği belli değil.İnanın kötü davranmıyoruz yemeği suyu ilacı hepsi önüne koyuluyo iyi bir yönü yok asla ve asla yok.Ağzından bize hayır duası çıkmadı çıkmaz da bir kere allah razı olsun dememiştir anneme

ah canım uzun uzun anlatsam heh iste dersin aynı bizimki Zavallı annem neler çekti yinede ona deger verdi saygı duydu.annem konuşa konuşa onu yumuşatırdı birde gidecek baska yeri yoktu diger cocukları onu istemedi oyle maasi falanda yoktu fitre zekat gelirdi onuda saklar onu kapisindan kovan ogullarina verirdi uzar gider neyse Allah kolayliklar versin canim

diğer gelinleri istememiş sadece annenin ustunde sorumluluk,baban niye anneni ezdirmiş ,ayrıca babannenin yaşlılıktan çocukca davrandığını da sanmıyorum düne kadar çok iyiydi de yaşlanınca mı değişti hayır senelerce annene de kötü davranan kadının huyudur o yaşlılığa bağlı çocuklaşma değildir.

Büyük sabırlıymışsınız siz de.Ama tekrar söylüyorum dedemle ikisinden hiç bir şekilde sevgi en ufak bir tebessüm dahi görmediğim için sevemiyorum sevemem.Fikirlerinize saygı duyuyorum

Ben babaannemden oyle kotuluk gormedim sadece bizi sevmedigini bildigim icin oleli kac sene olmus hicte ozlemedim. Hele sizinki gibi biri asla ozlenmez. Ama boyleleri de aksilik uzun yasar

Yaşlı insanların kusuruna bakılmaz. Onlar konuşur kızar belki yaşlılıkla alakalı olmayan huysuzlukları da vardır. Lakin kaba, kalp kırıcı hiçbir kelimeyi hak etmiyorlar. Herşeyden önce babanızın annesi saygınızı koruyun lütfen bağırarak tersleyerek bir şey elde edemezsiniz. Cevap vermeyin bir süre konuşur, şikayet eder ve susar.

Altlı üstlü oturuyorum babannemle. Ama neler çekiyorum neler.
Uyurum kızar, uyanırım kızar, bulaşıkları makinada yıkıyorum diye beddua bile etti bana "Allah sana fakir koca versin elde yıka hergün bulaşıklarını." diye.
Saçımı salık bırakıyorum diye sokak kızı bile dedi. Çenesinden gına geldi artık.
Peki ben evlenince kaynanamla aynı binada oturur muyum? ASLAAA

nasil bir babanne torununu camin altina koyar ve nasil babanne dede sobali odada otururken torunlarina sicaklik gitmesin diye acmaz kapiyi. Hic mi bir iyiliklerini gormediniz hic mi bir faydalari dokunmadi size.
Ben inanmıyorum.kucuk bebeği camin altına koyduklarına.suan halepteki katliamı yapan zihniyetteki insan ise amenna ama Allahi bilen insanın böyle davranacağını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…