- Konu Sahibi alyamemirim
-
merhaba kızlar başlıkdanda anlaşıldığı gibi sorunum kıızm...
kızım 3 yaşına girmesine 2 ay var... bana babasından bile daha düşkündür ama babaannesi gelince çocuk benden nefret ediyor...
gel kızım özledim bir sarılayım diyorum hayır diye bağırıyor , ben babaannemi seviyorum sen git diyor...
biz kayınvalidemle çok kötü sorunlar yaşadık.. hatta 3,4 ay göremediğim kızımıda göndemediğim zamanlar oldu ama bunlar pişman oldu
bende yüce rabbim nelari affetmiyorki diye düşünerek bir şans daha verip annem babam dedim.
( iftira , küfür , arkadan konuşma, bizi ayırmaya çalışmalar ) ama şimdi hatalarını anladılar kayınvalildem köpek gibi pişmanım istersen özürde dilerim dedi...
her neyse sün sabah bana geldi bir gecede bizde yatıp kızımı özlemiş birde oğlum vat 6 buçuk aylık onları görmek istemiş ..
sevindim geldiğine hizmetimi yaptım oda bana yardım etti yapılacak işlerim vardı vs...
ama kızım o olduğu zaman hiç yanıma gelmiyor git diyip , itiyor beni onlarla bende oynamak istiyorum sen git diyor babanneside oda gelsin kızım annen bak diyor ama nafile.
okadar çok özledimki kızımı benle yatmak bile istemedi...gece uyanınca yada sabah yanıma bile gelmeyip babaannesine gitti...
beni bir görseniz çocuklarımla hoplarım zıplarım.. köpüş olurum sırtımda taşırım balon aynarız çocuk gibi hiç sıkılmam...
ben biraz annelik duygusunu uçlarda yaşayan biriyim...
kızım yada oğlum uyudukarında özlerim, sabah olsada oyun oynasak diye hayal ederim uyuyrken...
kısacası çocuklarına çok düşkün bir anneyim tabiki her anne gibi benimde yetemediğim zamanlar oluyor...
kızım herkesi sevemiyor.. babaannesi gelince ne beni nede babsını nede kardeşini gözü görüyor ben gittiiğimde kayınvalidemde kalmam kızım hemen alışıyor..
sanki beni sevmiyor anu annesi gibi görüyor diye düşünüyorum belki saçma ama((
onlar gisince bana yapışıyor hemen seni çok seviyorum annecim diye başlıyor konuşmaya ...
kızlar kafama takıp üzülüyorum ya(((
Benim oğlum küçükken yeni konuşmaya başladığı zamanlarda anneme anne dedi bir kaç defa hemen müdahale ettim, anneme dedim kesinlikle alıştırma benden başkasına anne diyemez
Bende anneannesine hatta babasına yapsa yine üzülürüm.
hani annesi ile ilgilenmeyip sürekli babaannesiyle oynasa etse neyse ama
annesine sarılmak istemeyip,hayır diye bağırması, ben babaannemi seviyorum sen git demesi
bence bir anne için çocuğun yaşı küçükte olsa kolay şeyler değil.
peki babaanne mi bakıyor canım?neden okadar düşkün.genelde kız çocukları babaya düşkün olur ama
benim yeğenimde aynı şeyi annesine yapıyordu.anneside çok üzülüyordu,ama şimdi yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?