Yaşlanınca insanlar fazlasıyla alıngan olabiliyorlar. Siz iyi niyetinizden demişsiniz ayıp etmelik bir durum yok ama bir dahaki gittiğinizdr durumu anlatın iyice yazın gelir bol bol kalırsın falan diyip durumu düzeltinKızlar eşimin babaannesi kayınvalidemlerle yaşıyor ve biraz gezmeyi seven birisi nezamn oraya gitsek peşimize takılıp gelmek istiyor bizim evde geniş biraz ve zor ısınıyor haliyle soğuk oluyor geçenlerde üşüttügü için hastalandı hastanelerde uğraştık bu hafta gittimizde yine gelmek istedi bende bizim ev soğuk dedim ve sanırım alındı sizce ayıpmı ettim?
YaZın koye gidiyor canımYaşlanınca insanlar fazlasıyla alıngan olabiliyorlar. Siz iyi niyetinizden demişsiniz ayıp etmelik bir durum yok ama bir dahaki gittiğinizdr durumu anlatın iyice yazın gelir bol bol kalırsın falan diyip durumu düzeltin
Belli ki evde bunaliyor. Sizinle gitmek istiyor.Gonlunu alin tekrar aciklama yapin. Hastalanirsin diye korktugunuzu soyleyin.Kızlar eşimin babaannesi kayınvalidemlerle yaşıyor ve biraz gezmeyi seven birisi nezamn oraya gitsek peşimize takılıp gelmek istiyor bizim evde geniş biraz ve zor ısınıyor haliyle soğuk oluyor geçenlerde üşüttügü için hastalandı hastanelerde uğraştık bu hafta gittimizde yine gelmek istedi bende bizim ev soğuk dedim ve sanırım alındı sizce ayıpmı ettim?
Hımm o zaman biraz düzelsin havalar öyle gel de hastalanırsın yine korkuyoruz diye açıkla unutur zaten kısa zamanda cok da takılmayın.YaZın koye gidiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?