Allah sifa versin insallah kardesim
sinaviniz zor tabi ama sevininiz, sabrediniz, babaniz bu haliyle kimbilir isleyecegi ne gunahlardan korunuyor, anneniz ve sizler nasil sevaplar kazaniyorsunuz..
Allah sizden razi olsun...
kızlar canım çok sıkkın benim babam 60 doğumlu yakışıklı bi adam hani adam gibi adam derler ya öle oda babacım uzun yıllardır hasta nerdeyse 15 senedir önce yürüyemedi bacaklarında yaralar çıktı sonra gözleri görmedi ondan çok daha önce verem hastalığını yendi sonra diyalize bağlandı sonra felç geçirdi son olarakta ayağı kırıldı hem ne kırılma kemikleri dışına çıktı ah babacım ne çok çektin gücüme gidiyo artık herbişey ona bakmaya bile kıyamıyom artık bugun gribe yakalanmış bişi yememiş yiyememiş bugun bende dedim pirinç çorbası yermisin dedim canım istedi dedi tamam dedim yarım saate yapacam sana hemen ye canın istemişken yaptım sevdiği gibi kaşığı daldırdı tabağa baba dedim üfleyerek ye sıcak yanma göremiyo ya kıyamam kaşığı kaldırmış ta burnunun üstüne de boş yeri üflüyo onu üfledim sanıyo katıyo ağzına işte gözünün önünde çok sevdiğin insanı böle görmek öyle zor ki onun için bişiler yapıosun ama yetmiyo onu yürütemiyo ne bileyim gözlerinn görmesini sağlamıyo bitmiyo derdi garibimin annem sağ çok şükür sağlıklı ablacım öğretmen uzakta bende eşimin desteğiyle Allahımız eşimden binlerce kez razı olsun çok destek çıktı babamların üstünde oturuyoruz şu anda ablam desen ordan yetişiyo kıyamam ne derdimiz varsa annem gül gibi bakıyo ama .....babam için dualar istiyorum sizden soluğu yetiyo bize Allahımız uzun ömürler versin hem bizlere hem babacığıma....
Ayyy canım yaa çok duygulandım.
Baba ne kadar sıcak bir kelimedir benim için...
Allahım herkesin annesini babasını kardeşini çocoğunu kendisine bağışlasın.Babanıza acil şifalar diliyorum...
canım Allah babana acil şifalar versin.. İnşallah eski sağlığına kavuşur en yakın zamanda, onu başınızdan eksik etmesin..tüm kalbimle dua ediyorum.
Ana gibi yar, baba gibi diyar olmaz diye bosuna dememisler.
Allah babaniza tez zamanda sifasini verir insallah. Yüce Rabbim daha beterinden korusun. Size ve ailenize uzun ve saglikli ömürler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?