babacım.....

Allah sifa versin insallah kardesim
sinaviniz zor tabi ama sevininiz, sabrediniz, babaniz bu haliyle kimbilir isleyecegi ne gunahlardan korunuyor, anneniz ve sizler nasil sevaplar kazaniyorsunuz..
Allah sizden razi olsun...

hepimizden be güzel kardeşim çok şükür sabrımız var sevgimiz var ona karşı işte insanın içi burkuluyo içi eziliyo inan bide öle bi zekaya sahip maşşallah bizim bi arkadaş var kpss ye hazırlanıyo bizim evde bi kpss hazırlık kitabı vardı hazırlanan arkadaş babama okuyo babam doğru cevap veriyoda çalışan arkadaş bilemiyo canım benim ya işte insan bilmediğini soruyo akıl alıyo babasında ne güzel bide bi akıl verişi var değme keyfine...

Canım Allah size bağışlasın..Ömrüne ömür katsın inşllah Babanın..Bende bir Baba delisiyim,çok seviyorum deli gibi bağlıyım ,seni çok iyi anlıyorum..Allahım başımızdan eksik etmesin,acılarını göstermesin yaşatmasın..dualarım seninle inşallah canım..

canım allah sabır versin hem babana hem size..allahtan gelen bişey napıcan elinizden geleni yapıyosunuz,birbirine bağlı ve düşkün bir aile ne kadar güzel..allah uzun ömürler versin,ne olursa olsun başınızdan eksik etmesin inşallah,mevlam cümle hastalarımıza şifa versin

içimi titretti mesajın soluğu yeter demişsin..ağladım...Allah babacına da annecine de uzun ömürler versin...sizlere de tabi...hala var böyle evlatlar

şunu biliyorum ki bu dünyada çekilen dertler,hastalıklar ahirette kat be kat mükafat olarak geri gelecek...yeterki isyan etmesin...

ennnnnn mutlu,sağlıklı,huzurlu günler sizin olsun

İçim acıdı birden
İnşallah acil şifalar verir Allah'ım babana...
dua edicem ona...

Allah babanızı başınızdan eksik etmesin inşallah cnm... Bir nefes olsa da, bir ses olsa da gölgesinde yaşlanmak gibi var mıdır bir babanın? Allah o güzel yüreğinize göre versin inşallah...

Allahım acil şifalar versin inşallah. seni o kadar iyi anlıyorum ki. babam 10 ay kanser tedavisi gördü. ben hergün Allaha dua ederdim ya babam iyi olsun tamamen iyileşsin yada acı çekmesin diye (doktorlar 3 ay ancak yaşar demişlerdi). Allahım babama hiç acı çektirmedi ama onu bizden çook erken aldı... Allah sizin babanıza uzun ömürler versin inşallah.

Okurken gözlerim dolu dolu oldu. Seni en iyi ben anlarım. Benim canım babam da engelli. Annemle yeni evliyken ve benim dünyaya gelmemi beklerken hastalanmış. Ben babamı hiç sağlam görmedim biliyor musun... Onunla hiç koşup oynayamadım... Canının, biricik babacığının gözlerinin önünde erimesi ve senin bir şey yapamaman çok acı. Allah'ım kimseleri böyle imtihan etmesin. Allah yardımcınız olsun arkadaşım. Annene, babana ve sizlere hayırlı ömürler nasip etsin... Babacığına ve tüm hastalara acil şifalar versin Rabbim.

canım çok üzüldüm allah babacına en kısa zamanda acil şifalar versin inşallah ,allah babanı başınızdan eksik etmesin ben malesef canım babacımı 2 sene oldu kaybedeli allah kimseye yaşatmasın onları eksikliğini çok zor babam benim hayat arkadaşımdı,dert ortağımdı,sırdaşımdı yani herşeyimdi ya işte ama gitti çok zor toparlandım baba gibi varmı yaonun bir nefesi bile yeter varlığı olsun, babana allah uzun sağlıklı ömürler versin .umarım en kısa zaman da iyileşir dua edicem babacına, ne mutlu babanaki sizin gibi bir ailesi var.Canım rabbim size bağışlasın babanızı amin

arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun canlarım Allahımız her derdin dermanı olsun inş. babam için dua eden arkadaşlarım Allahım gözünüze ve dizinize zeval vermesin aminn

Ana gibi yar, baba gibi diyar olmaz diye bosuna dememisler.
Allah babaniza tez zamanda sifasini verir insallah. Yüce Rabbim daha beterinden korusun. Size ve ailenize uzun ve saglikli ömürler diliyorum.

Son düzenleme:
Ayyy canım yaa çok duygulandım.
Baba ne kadar sıcak bir kelimedir benim için...
Allahım herkesin annesini babasını kardeşini çocoğunu kendisine bağışlasın.Babanıza acil şifalar diliyorum...

canım Allah babana acil şifalar versin.. İnşallah eski sağlığına kavuşur en yakın zamanda, onu başınızdan eksik etmesin..tüm kalbimle dua ediyorum.

Ana gibi yar, baba gibi diyar olmaz diye bosuna dememisler.
Allah babaniza tez zamanda sifasini verir insallah. Yüce Rabbim daha beterinden korusun. Size ve ailenize uzun ve saglikli ömürler diliyorum.

çok doğru sölemişler amin kardeşim amin dediğin gibi beterin beteri var Allah razı olsun benim değil de bakarsın içinizden birini ettiği dua kabul olur bellimi olur

Babamı 18imde kaybettim şimdi 20yim ne zaman birisi babasından bahsetse boğazım düğümleniyor. Ben babamla yeteri kadar vakit geçiremedim Allah sizin babanıza uzun ömürler versin.

okuyunca bi hüzünlendim yaa
Allah hepimizin babalarına uzun uzun ömürler versin

Okurken gözlerim doldu( Allah sizede sizin gibi hayırlı evlat nasip etsin. Babacığınıza acil şifalar dilerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…