allah senin gibi bir hayırlı evladı ve annen gibi hayırlı bir eşi vermiş babana inşallah acıları bir an önce diner canım benim. dua ederim ben de.
Allah razı olsun canım sadece ben annem değil inan ablamda öyle eniştemde ve benim eşimde öyle ne bilim bugun öle görünce çok gücüme gitti ah diyom ah bişi fazla gelse elimden de sıkıntısını alsam kaşığı almışta üfledim sanıyo ne acı ne acı şifa versin Rabbim tüm hastalara
babalarr bitanee yaa gölgelerii yeterr onların ALLAH başımızdan eksik etmesinn uzun ömürler versinn onlaraa..
çok güçlü bir ailesiniz ama bazen insanın gücünün yetmediği şeylerde oluyor işte böyle.benim de annem çok acılar çekiyor hastalık değil belki ama onun için bir şey yapamamak onu her gece düşünmek ve bir çare bulamamak o kadar kötü ki seni anlayamasam da anlamaya çalışıyorum. seni çok takdir ettim ama benim anneanneme evlatları bakmıyor hepsi kovdu. annem bakıyor. kadın beş çocuğunu kocasız büyütmüş evlendirmiş ama onlar küçük bir odaya sığdıramadılar. gelinleri dövmeye kalktı annem dayanamadı gitti geri eve getirdi. annem de hastalanır ama hasta hasta anneanneme bakar. allah kızlara iyiki böyle bir kalp vermiş. kız evlat her zaman daha hayırlıdır buna inanırım.
bi tanedir tabi ya varya düğünüm oluyo çalgıcılara kaç defa söledim bilmiyom sakın çiiftin babaları çıksın oynamaya demeyin gücüne gider çıkamadığı üzülür diye çok şükür onlarda anlayışla karşıladı dikkat etmişlerdi
canım benim ne zor ne zor inan aman babam bişi hisetmesin ben bunlara babalık yapamıom die sölemeyi bırak gönlünden geçmesin die evde ne taklalar atılıyo biliyon mu o bizim başımızda sağ olsunda gözü de oluruz dizide Allahımız ananene sabır anneciğine sabır versin inş. ne diyim onlarda yaşlanacak gün gelecek te herkes yaptığını çeker bu dünyada yada öteki alemde...
Canım çok üzüldüm babacığına....
Ne diyeyim bilemedim inan..çok gençmiş...insanlar dert çekmeye mi gelir bu dünyaya..Allahım şifa versin noolur yarabbim...
Offfffffff vallahi çok üzüldüm canım...
.
evet cnm şimdiden damatları gelinleri demeye başladı bile kendi annesini babasına bakmayana biz hiç bakmayız diye. allah kimsenin anne babasına evladım beni istemiyor diyerek gözyaşı döktürtmesin kalp acısı daha beter. dip dibe otururduk da kadını görmeye gelmezdi dayım. yazık kadıncağız pencerede gözlerdi yolunusenin baban en azından sizin mutluluğunuzu görmüş. evlatlarının uğrasını görmüş inan diğer acıları çekseydi daha çok üzülürdü. vardır bunun da bir sebebi canım belki evlatlarının ona karşı vazifesini yaptığını görüp sizinle gurur duyuyordur. allah belki sizi böyle deniyordur kim bilir hakkında her şeyin hayırlısı dilerim baban iyi olur canım benim
kendi babamı düşündümm bi ann vee acını okadar içten yaşadımki anlatamamm gerçkten Allah kimseyee gösermesnn sizdee bolca sabır versnn
insan ektiğini biçer canım. ama keşke her anne baba evlatlarına yaptığının hakkını alabilse. siz veriyorsunuz çok sevindim canım
inş. verebiliosak inan bugun bahsettim bu konudan ne bilim işte doluyo bazen insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?