babadan siddet ve baski

Bazı arkadaşların üslubu be kadar çirkin. Konu sahibi zaten yaşadıklarından üzgün, burs konusuna sizin bahaneniz diyenler olmuş. Herkes sizin kadar şanslı olmayabilir burs konusunda.. biraz anlamaya destek olmaya çalışsak, neden bu kadar agresif tavırlar sergiliyoruz... kaldıki burs buldu, part time çalıştı diyelim babasının orda kalmasına müsade edeceğini nerden biliyosunuz. Evde bile dışarı çıkmayacaksın baskısı yapan bir babadan bahşediyoruz. Sevgili kardeşim yukarıda bir arkadaşımız babanla konuşman konusunda güzel bir tavsiye vermiş, bencede denemelisin. Sorunun ne olduğunu, neden bu şekilde davrandığını güzel bir şekilde sorup konuşmalısın. İnşallah bulunduğun ilde üniv. Kazanırsın. Evde olduğun süreyi ders çalışarak değerlendirebilirsin

o sizin bahaneleriniz. bende üniversite okudum. bi sürü yerdende burs aldım. bi bildiğim var ki yazıyorum buraya.

O zaman nasıl bulduğunuzu anlatın bahane diyeceğinize arkadaş da bulsun. Ailenin durumu iyiyken burs bulmanın kolay olacağını da hiç düşünmüyorum cidden her yer bir öğrenci gelsin de para verelim demiyor

O zaman nasıl bulduğunuzu anlatın bahane diyeceğinize arkadaş da bulsun. Ailenin durumu iyiyken burs bulmanın kolay olacağını da hiç düşünmüyorum cidden her yer bir öğrenci gelsin de para verelim demiyor

sorsaydı söylerdim. zaten millet olarak sorunumuz da bu. düşünmem sanmamla olmuyor bu işler. mücadele etmek lazım. çabalamak lazım. nerden ne geleceği belli olmaz

Sonrada kızım evden niye kaçtı
Neden kötü yollara saptı diye üzülürler
Valla bazı babalarıda anlamak zor
İşte patronuna ses çıkaramaz evde çocuğunu karısını döver
Yedirdiği üç kuruşun hesabını sorar burnundan getirir
Tutturmuşlar bir namus türküsü
Herkes aya çıkmış biz hala saçma sapan off yani böyle konuları okuyunca üzülüyorım.,

Back
X