babaevine döndüm, çocuklarım babasında ve ben ölüyorum galiba.

İleride konu sahibinin başına bela olmasın işte, gider darp raporu alır falan. Daha bu adamın nafakası lazım ortada iki çocuk var her detayı düşünmek gerek. Bir şey yapmasın ama kalabalık gitsin bence, gözünü korkutsun.

Çocukları bırakmak da ne? O kadar nefret dolu olan adama çocuk mu bırakılır hata etmişsiniz bence koşarak gidin dava sonuçlanana kadar evlinizde oturun

Bunu yapmayın eğer boşanmak kaçınılmaz ise bunu bile çocuklara zarar vermeden yapın kişiliklerinin oluştuğu dönemde sizin onlara verdiğiniz zararın farkında mısınız
Bir kamçı alın elinize sürekli bir yere vurun o yerde belli bir sure sonra bir hasar oluşacaktır tedavisi imkansız veya güç işte bazen farkında olmadan çocuklarımızın kişiliklerine böyle zarar verebiliyoruz

2.5 ve 1 yasinda daha sut kokuyor onlar yaa..
Umarim sadece anlik bir sinirdir esinizin ki,
ve dediginiz gibi kendisi veya kayinvalideniz cocuklarinizi getirir.
Ikisi de cok kucuk kiyamam, Rabbim kavustursun.

Esim cocuklarima duskunlugumu, onlarsiz gun bile geciremecegimi onlara zarar vermemek icin her seyi yutacagimi cok cok iyi biliyor.zatif noktamdan vuruyor beni aklisira, bu sekilde davranarak götün götün eve dönecegime emin.

Ya haddime dwgilde kucucuk coxuklari nasi birakabildin o haldee yazik degilmi nasi karinlarini falan doyurucaklar veya seni ozlerlerse nolcak lutfen vakit kaybetme coxuklatinin yanina gitt onlarin sana cok ihtiyaci var bunu biliyosun git eve sakince bisi olmamis gibi gir saril yavrularinaa karinlari acsa bi doyurr bi cay demle ve esinlee acikca konuss halledemiyosaniz yine ayrilin ama bu sekilde degil

+1 budur.

Esim cocuklarima duskunlugumu, onlarsiz gun bile geciremecegimi onlara zarar vermemek icin her seyi yutacagimi cok cok iyi biliyor.zatif noktamdan vuruyor beni aklisira, bu sekilde davranarak götün götün eve dönecegime emin.

O zaman telefon açın ben çocukları istemiyorum önüme gelen herifle rahatça gezicem takılcam diyin. Çocuklar kapınızda max 15 dk

Cocuklar ac falan degil naptin kuzum, o da babasi yani cocuklarimin dusmani degil.cocuklara bensizde cok iyi bakar, bakmisligida var o konuda tereddutum zerre yok.
Ama ben cocuklarimsiz duramam uyuyamamm dayanamam.4 saatte 5 yil yaslandim.

Cocuklar ac falan degil naptin kuzum, o da babasi yani cocuklarimin dusmani degil.cocuklara bensizde cok iyi bakar, bakmisligida var o konuda tereddutum zerre yok.

Hele durun yahu. Yarın bu adam işe gitmicek mi? Gidicek, çocuklar için de annesini çağırır eve. Siz de gider alırsınız.

O zaman telefon açın ben çocukları istemiyorum önüme gelen herifle rahatça gezicem takılcam diyin. Çocuklar kapınızda max 15 dk
Bu adam zamaninda bogazima bicak dayamis adam, belki göz dagiydi bilemiyorum ama konu ayrilik oldugunda heleki geri dönmeyecegime emin oldugunda neler yapabilir emin olamiyorum acikcasi.
Eski konularimda da yorumlarin vardi hatirliyorum, konuyu biliyorsun iste az cok.

Ama hicbir baba anne nin yerini dolduramaz bir bakar ikinciye bunalir ilgilenmez onlarda ufak anlamazlar seni isterlerr hem sende cok duskunmussun cocuklara neden bekliyosun anlamiyorum

Bu adam zamaninda bogazima bicak dayamis adam, belki göz dagiydi bilemiyorum ama konu ayrilik oldugunda heleki geri dönmeyecegime emin oldugunda neler yapabilir emin olamiyorum acikcasi.
Eski konularimda da yorumlarin vardi hatirliyorum, konuyu biliyorsun iste az cok.

Eyvah eyvah şaka gibi
Bunlar yetişkin iki çocuğu olan insanlar
Evlilik çocuk oyunu değil çok kırılgan emek isteyen dünya kutsal yapılarından biridir
Yorumlarıni severim ama bu olmamış bana kalırsa

Çocuklarınıza hicbirsey çaktirmadan çıkmışsınız.Uzulmeyin
Madem çıktınız sabredin , sakın yemeyin kendinizi bu kadar. Dile kolay bılıyorum ama sabretmek zorundasınız.

Yabancı yerde değiller. Babalarının yanındalar. Iki küçük çocukla , aileside yokken basedemez zaten. Kendi eliyle getirecektir.

Ayrılmak istemediği için, çocuklara olan zaafinizi kullanıyor.( Küçüğü emziriyor musunuz ?)

Eğer niyetiniz bosanmaksa büyük rest çekeceksiniz. Gidip davanizı açıp , polis eşliğinde çocuklarınızı alacaksınız.
Yok değilse , mesaj atın.

" Çocukları bana karşı kullanmana çok üzüldüm. Evet özlüyorum tabi onları ama aklım kalmaz ki onlarda. Sen onların babasının ve iyi bakacağına eminim.Oysa mesele ben ve seniz. Yıllarimizi verdiğiniz evliliğimiz.
Konuşarak , güzelce tartışarak birseyleri cozumlemeyi ne çok isterdim. Sen aslında çok iyi bir essin ama öfke kontrolün olmadığı için evliliğimiz hep darbe aldı, alıyor. Aile terapisti bize çok iyi gelebilir aslında "
V.s şeklinde bir mesaj yazabilirsiniz.
Aklıma böyle bir çözüm geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…