- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Valla panpa ben böyle tipleri iyi biliyorum insanca konuşunca yola geldi işte bu kadın bana yalvarıyor derler , haz alırlar.
O çocuklar bu ayının umrunda değil tek derdi bu kadını üzmek, çocukları da kullanıyor işte.
Böyle tipler konuşmaktan anlamaz karşısına dikilip ağzına s...n ondan anlar it gibi kuyruğunu kıstırarak kaçar. Konu sahibesine de yazdım konuşmayla vakit kaybetmeye gerek yok ağzını burnunu kırdırsın bu kadar.
Polisten yardim isteseniz mesela?
+1 budur.Valla panpa ben böyle tipleri iyi biliyorum insanca konuşunca yola geldi işte bu kadın bana yalvarıyor derler , haz alırlar.
O çocuklar bu ayının umrunda değil tek derdi bu kadını üzmek, çocukları da kullanıyor işte.
Böyle tipler konuşmaktan anlamaz karşısına dikilip ağzına s...n ondan anlar it gibi kuyruğunu kıstırarak kaçar. Konu sahibesine de yazdım konuşmayla vakit kaybetmeye gerek yok ağzını burnunu kırdırsın bu kadar.
Esim cocuklarima duskunlugumu, onlarsiz gun bile geciremecegimi onlara zarar vermemek icin her seyi yutacagimi cok cok iyi biliyor.zatif noktamdan vuruyor beni aklisira, bu sekilde davranarak götün götün eve dönecegime emin.
Cocuklar ac falan degil naptin kuzum, o da babasi yani cocuklarimin dusmani degil.cocuklara bensizde cok iyi bakar, bakmisligida var o konuda tereddutum zerre yok.
Ama ben cocuklarimsiz duramam uyuyamamm dayanamam.4 saatte 5 yil yaslandim.
Bu adam zamaninda bogazima bicak dayamis adam, belki göz dagiydi bilemiyorum ama konu ayrilik oldugunda heleki geri dönmeyecegime emin oldugunda neler yapabilir emin olamiyorum acikcasi.O zaman telefon açın ben çocukları istemiyorum önüme gelen herifle rahatça gezicem takılcam diyin. Çocuklar kapınızda max 15 dk
Ama hicbir baba anne nin yerini dolduramaz bir bakar ikinciye bunalir ilgilenmez onlarda ufak anlamazlar seni isterlerr hem sende cok duskunmussun cocuklara neden bekliyosun anlamiyorumCocuklar ac falan degil naptin kuzum, o da babasi yani cocuklarimin dusmani degil.cocuklara bensizde cok iyi bakar, bakmisligida var o konuda tereddutum zerre yok.
Ama ben cocuklarimsiz duramam uyuyamamm dayanamam.4 saatte 5 yil yaslandim.
Bu adam zamaninda bogazima bicak dayamis adam, belki göz dagiydi bilemiyorum ama konu ayrilik oldugunda heleki geri dönmeyecegime emin oldugunda neler yapabilir emin olamiyorum acikcasi.O zaman telefon açın ben çocukları istemiyorum önüme gelen herifle rahatça gezicem takılcam diyin. Çocuklar kapınızda max 15 dk
Eyvah eyvah şaka gibiO zaman telefon açın ben çocukları istemiyorum önüme gelen herifle rahatça gezicem takılcam diyin. Çocuklar kapınızda max 15 dk
Aklimdakileri soylemissin bacimAilenizle toplanın hemen kalabalıkça basın evini alın çocukları. Bir b.k yiyemez mecbur verir. Sağlamca sopa çekecek birilerini de götürün.
Ağlamayın hemen kalkıp aksiyona geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?