babaevine döndüm, çocuklarım babasında ve ben ölüyorum galiba.

Aglayasim geldi cunki bir anda o caresizligi hissettim insan cocuklari cekistirip goturse cocuklar etkilenir biraksa olmaz olamaz Allah vicdan versin esinize simdi siz boyle ozlemisken cocuklar anne diye sayiklamiyor mu sanki

Olayı hemen çocuk nasıl bırakılıra getirenler zaten bi iyi ana sizsiniz allahım ya.

Kadın napsaydi adam tuhaf zaten.dayak mi yeseydi bide kapi önünde.

Yani bide daha 4 5 saat olmuş gören sanır kadin bırakıp kaçmış bida aramamis çocukları, cocuklarda ac bilaç agliyor tövbe yarabbim. neyse sakinim.

Aileniz gelsin çocukları gider alirsiniz sonrada dava acarsiniz. Eğer ailenize vermezse polisi arayın çocuklar küçük mecbur verecek. İnşallah en az hasarla atlatirsiniz

Cherry sende baya mafyatik hatun çıktın :))

Gözlerim doldu okurken kocanın tavrı bi yana cocuklara üzüldüm yaşları kac.. haberi olmadan bi avk gorussen cocuklari babanin alma asiligi ne kadar aile durumunu bilmedigim için biseyde diyemiyorum ama kadın yuz kizartici bi suç islemedigi surece mahkeme velayeti anneye veriyo yüksek oranda zaten cocuklari alirsin

Suan şuraya mesaj yazman bile delirtiyor bizi. Bi arkadas da cok guzel söylemiş kim varsa topluosun o cocuklari aliosun hemen. Bugun en cok anne olman gereken bi gün.

Yahu önceki konularına da baktım eşinle en ufak noktada buluşma ihtimaliniz bile yokmuş uyum adına siz birbirinizi nereden nasıl buldunuz merak ettim

nolur ama nolur git cocuklarini al.vermez diyosanda guzellikle biseyde yapamam diyosan gerwkirse numara yap eve dondum de yalvar yakar o ise gidince al cocuklarini tekrar git yarin sabah~kv getirir esim getir diye guvenme yarin nolca belli olmaz.cocuklarin cok kucuk ne yiyo iciyo kim degistiriyo altini agliyomu napiyo .git lutfen git al.birakma o kucukleri sensiz.lutfen

yaziklar olsun o pislik herifede .egosundan kendi biseyler yapmayip cocuklari kullaniyo kac gun bakabilecekse sanki.daha neler yazmak istiyorum adi pislik karaktersiz cocuguna duskunsen karinin kolundan tut saril birakma.iyce yangina korukle gitcene edepsiz terbiyesiz.

Az önce kayınvalidem aradı, esim cocukları annesine bırakıp işe gitmiş.
Cocuklardan yana sorun yok gözüm gibi bakarım biliyorsun ama böyle olmaz dedi, hüngür hüngür agladık telefonda karşılıklı.
Gel cocuklarinin yanina bende kal sakinlesince dönersin evine dedi.
Tabiki orda kalmicam ama esim isten gelene kadar cocuklarimin yanina gidicem koynuma alicam ikisinide.

Evi terkedip, bosanmanizi gerektirecek bi sey yok anlattiklarinizda. Bos yere cocuklari uzmussunuz. Esiniz kadar sizde hatalisiniz, ikinizde fevri davranmissiniz. Çocukları alamadiysaniz, bosanmaktada kararliysaniz, o evden cikmayacaktiniz. Elbet esiniz işe gidecekti, sabredip çocukları da yaniniza alip öyle gitmeliydiniz.

Ne saçmalıyosunuz valla sinirlendim ya sarılıp geri mi döneceksiniz
Alın o çocukları öyle çıkın o evden

Bazen aklıma ayrılık geliyor da evdeki köpeğimi bile eşim alırsa diye korkudan ödüm patlıyor. Ortada çocuk varken böyle olmak ne kadar acı. O çocukların yerinde olmak istemezdim. Sezileri kuvvetli olur çocukların umarım hissetmezler bu olanları

Ya bunlar başından böyle mi evlenince mi değişiyor ? Evrim teorisinde bu kadar evrilme yok bunlar bildiğin insandan hayvana dönüşüyorlar kusura bakmayın amacım sizi üzmek değil ama insan hayret ediyor şunları okuyunca... Hiçbir şey yapamaz gidin alın çocuklarınızı eş dostla. Çok konuşan boş konuşur böyle durumlarda, aklı sıra korkuttuğunu sanıyor bence

yav adama kiziyozda madem suan alma imkanin var neden gidip tekrar birakip doncen al cocuklarida kv dersin anneme gidiyim orda dinleyim kafami de cik cocuklari alip.napcan bi ozmo goturup tekrarmi doncen.yapma allah askina ya hicmi canin acimiyo o cocuklara.hic ole burun surtmelere bloflere girme.adam bi alirsa cocuklari elinden velayetini gorursun bidaha sarilmayi birak sesini bile duyurmaz bu adam.sen boyle yaptikca he he dedikce

Çok iyi yapmışsın cıkarken lavgayı uzatmayarak cocuklar bu sahneleri unutmazlar. Dik dur olur mı belki bu ayrılık iyi gelir toparlarsınız. Çok gördük bi daha giremezsin diyenleri

Çocuklarınızı asla bırakmayın.
Madem kv evıne bırakmış eşiniz çocukları gidip oradan alın.
Eğer boşancaksanız polis eşliğinde alabılırsınız çocuklarınızı.
Boşanma sürecınde annenın yanında kalıyo cocuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…