- 23 Ağustos 2012
- 51.887
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.718
- 898
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Eyvah eyvah şaka gibi
Bunlar yetişkin iki çocuğu olan insanlar
Evlilik çocuk oyunu değil çok kırılgan emek isteyen dünya kutsal yapılarından biridir
Yorumlarıni severim ama bu olmamış bana kalırsa
Bence konuyu da okuyunSadece başlığa cevap veriyorum konuyu okumadım. Çocukları neden bıraktınız?? Bu durumun benim için aması fakatı yok da.
Adamı tanımıyorum konu sahibinide tanımıyorum kimin hatalı olup olmadığını da tek tarafı dinleyerek karar veremem benim burada tek ve istisnasız iki masum bebek görüyorum iki yetişkin insanın onlara muhtaç olan masuma bunları yapmaya hakkı yokturValla adam pislik. Bu evlilikte de kutsal bir yan kalmamış artık. Bu adam düzgün bir adammış gibi güzelce konuş demiş insanlar ama alakası yok. Böyle adamlar insanlıktan anlamaz, karşısına dikilip korkmadığını gösterirsen kolay lokma olmadığını anlayıp öyle geri basar ancak. Bu adamla konuşmak adamdan korktuğunu adama göstermeye yarar, adam hepten azıtır. Bu adama diş göstermek gerek.
Ailenizle toplanın hemen kalabalıkça basın evini alın çocukları. Bir b.k yiyemez mecbur verir. Sağlamca sopa çekecek birilerini de götürün.
Ağlamayın hemen kalkıp aksiyona geçin.
Çocukları neden almadınız diyen arkdşlar gibi düşünmüyorum,orada olacak tartışma çocuklarda büyük tranva yaşatıyor.Zaten ayrılık sıkıntılı bir süreç birde böyle birşey yaşatmayın en azından mahkeme verirse alırsın demiş kaçırmaya çalışan çok manyak var.pişman olup geri adım atacaktır zaten siz boşanmayı düşünüyorsanız guçlu olun silkelenip kendinize gelin ,mahkeme öldüm bittim diyen birine değil ,ayakları üzerine duran kişilere çocuklarını verir.!!!!Eski konularımı hatırlayanlarınız vardır, yoksa da hatırlayın lütfen o kadar ayrıntıyı tekrar toparlamam imkansız.
Dün akşam eşimle ufak bi tartışma yaşadık, ertesinde dısarı çıkıyorum ben dedim "cehennemin dibine git" dedi, efendim dedim, utanmadı tekrarladı.
(Cok daraldigim zamanlarda hep cikar yarim saat bi saat dolasirim normaldede, malum 2 cocuk bütün gün evdeyiz)
Cehennemin dibi falan deyince benim tepem atti, kardesim dun aksam yurtdisindan geldi uzun zamandir yok, onun yanina gideyim dedim.esime de mesaj attim ben bu gece cehennemin dibinde kalicam diye.(sonrasinda annemde oldugumu belirttim tabi)
Aradi, yarim saat icerisinde evde ol (saat gece 12.30) eger simdi gelmessem bi daha dönmememi, evden nasil ciktiysam öyle devam etmemi, anamin evinde kalmami, yarin sabah erkenden gelip esyalarimi alip hayatindan cikmami salık verdi.
Öyle yaptım, sabah erkenden eve gidip bavulumu hazırladım, cocuklarımı giydirdim tam cikacakken tuttu cocugumun kolundan onlari hic bir yere götüremezsin dedi.sacmalama ne diyosun falan dedim baktim cocuk korkuyor, ikiside aglamaya basladi dedim tamam önlerinde yapmayalim bu tartismayi bugunluk kalsinlar yarin gelir alirim..
Kiyametler koptu, alamazmisim, anca dava acar alabilirsem öyle alirmisim, öbür türlü cocuklarim bana hayalmis, yemin ediyormus mahalleme gelip rexil edermis beni aleme, anam babam hic kimse umrunda degilmis.. hadi hadi yallah yallah dedi gönderirken.
Nefret akıyordu yüzünden, sonra ben cocuklarla vedalasirken "sacmalama gir iceri bi kahvalti yapalim gidersin" dedi dengesiz.
Aglaya aglaya ciktim, cocuklarim bakakaldi arkamdan, anneme geldim.hayatimda ilk kez 4 saattir cocuksuzum, icim acıyor.ya cocuklarimi vermezse bana, mahkeme sonuclanana kadar ölürüm ben onlarsız
Adamı tanımıyorum konu sahibinide tanımıyorum kimin hatalı olup olmadığını da tek tarafı dinleyerek karar veremem benim burada tek ve istisnasız iki masum bebek görüyorum iki yetişkin insanın onlara muhtaç olan masuma bunları yapmaya hakkı yoktur
Maalesef öyle dünya düzgün bir yer değilYok tabi ama adam yapıyor işte. Hakkı yok ama adam çocukları annelerine göstermiyor. Dünya ideal bir yer değil. Bu adam da düzgün bir insan değil. Adam düzgün insanmış gibi varsayarak konuşun evlilik terapistine gidin vb tavsiyeler burda işe yaramaz maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?