babaevine döndüm, çocuklarım babasında ve ben ölüyorum galiba.

Eyvah eyvah şaka gibi
Bunlar yetişkin iki çocuğu olan insanlar
Evlilik çocuk oyunu değil çok kırılgan emek isteyen dünya kutsal yapılarından biridir
Yorumlarıni severim ama bu olmamış bana kalırsa

Valla adam pislik. Bu evlilikte de kutsal bir yan kalmamış artık. Bu adam düzgün bir adammış gibi güzelce konuş demiş insanlar ama alakası yok. Böyle adamlar insanlıktan anlamaz, karşısına dikilip korkmadığını gösterirsen kolay lokma olmadığını anlayıp öyle geri basar ancak. Bu adamla konuşmak adamdan korktuğunu adama göstermeye yarar, adam hepten azıtır. Bu adama diş göstermek gerek.

Kutsal anneler gelmeden yorumumu bırakayım.

Geri döneceğini düşüneceğinden böyle yapıyor. Zor bir adam eşiniz kendine yediremeyip şiddete de başvurabilir böyleleri.

Pek planlı bir terketme olmamış sizinki, çocuklara çaktırmamakla iyi yapmışsınız. Eğer boşanmakta kararlıysanız aileniz ve polisle gidip alırsınız çocukları. Yalnız olmadığınızı bilsin.

Adamı tanımıyorum konu sahibinide tanımıyorum kimin hatalı olup olmadığını da tek tarafı dinleyerek karar veremem benim burada tek ve istisnasız iki masum bebek görüyorum iki yetişkin insanın onlara muhtaç olan masuma bunları yapmaya hakkı yoktur
Güçlü duruşlu kadınlar istiyorum bende ancak bu bu şekilde olmaz

Çocukları neden almadınız diyen arkdşlar gibi düşünmüyorum,orada olacak tartışma çocuklarda büyük tranva yaşatıyor.Zaten ayrılık sıkıntılı bir süreç birde böyle birşey yaşatmayın en azından mahkeme verirse alırsın demiş kaçırmaya çalışan çok manyak var.pişman olup geri adım atacaktır zaten siz boşanmayı düşünüyorsanız guçlu olun silkelenip kendinize gelin ,mahkeme öldüm bittim diyen birine değil ,ayakları üzerine duran kişilere çocuklarını verir.!!!!

Yok tabi ama adam yapıyor işte. Hakkı yok ama adam çocukları annelerine göstermiyor. Dünya ideal bir yer değil. Bu adam da düzgün bir insan değil. Adam düzgün insanmış gibi varsayarak konuşun evlilik terapistine gidin vb tavsiyeler burda işe yaramaz maalesef.

Senin kaçtığın yerden ,cocuklarini bırakıp çıkmak
Almadan cikmamaliydin evden yada eşin işe gittiginde cocuklarini alip gitmeliydin.olan olmuş simdi git al bebeklerini.cocuk bile değil bebek onlar.yavrularım benim

Ben neden çocukları almadınız demeyeceğim, o an şartlar onu gerektirmiş. Ki kadın diyor ki ısrar etseydim basardı yüzüme tokadı. Ne yani onu da mı görseydi çocuklar?

Zaten iyi bakacağına şüphesi yokmuş. E çocuklar küçük de. Her halükarda anneye verilirler.

Burada kadının derdi ben bu adamdan nasıl kurtulurum değil ki.
Çocuklarını etkilemeden, onları yaralamadan boşanma sürecini başlatmak.

Lütfen kendinizi paralamayın, siz o insan bozuntusunu idare etme yollarına bakın. (idareden kastım daha da çirkinleşmeden ayrılmak, boşanma yolu vs)

Maalesef öyle dünya düzgün bir yer değil
Kısmen düzgün olan ülkeler arasında da sayılmayız
Bari insan olarak düzgün olalım diyoruz ne kadar mümkünse

Yukarda arkadas demiş gidip kapının önüne bi kac kisi ile sopa falan diye aman diyim.kocanizin sulale durumunu bilmiyorum ama dogulu demissiniz vallahi kan çıkar.Eger çocuklarınız yaşça büyük olsaydı bu durumdan etkileir derdim de daha çok küçükler ama büyük olsalardi sıkıntı.Dayım bosandiginda yegenim 6 yaşında idi ve yengem onu bırakıp gitmişti babaevine ondan sonra her ne kadar yengem kuzenimi almafa geldiysede kuzenim onu istemedi.Tabi dedigim gibi kuzenim büyüktü herşeyi hatırlıyordu.

Konuyu bilmiyorum olan olmus cocuklaru birakmis saglikli dusunebilseydi esinin evden cikmasini bekler cocuklarini alip cikardi.arkadasa biraktin diye yuklenmeyin guveniyor demekki esine cocuklara bakar.zaten olan hep cocuklara oluyor

Cocuklara olan zaafinizi size karsi kullaniyor ve ayriliktan yildirmaya calisiyorsa,
dediginiz gibi yarin obur gun cocuklari getirecekmis gibi durmuyor.
Sayet getirip verirse, pes etmis ve bosanmaya razi gelmis demek olacak bu ama adamin niyeti bu degil.
Sizce esiniz ailesine yansitmismidir sizin evi terk ettiginizi?
Kayinvalideniz gittiginizi ve oglunun cocuklari sizden alikoydugunu bilse sizi arar arkanizda olurmuydu?
Zira aramamis daha galiba..

Bu arada cocuklarin yasini gorunce resmen icim koptu dayanilacak gibi degil.
Esinizi arayin sakince mi konusacaksiniz kavga mi edeceksiniz artik bilmiyorum, kvnizi arayin bir seyler yapin ama oturmayin.
Telefonda gorusun hic olmadi sesinizi duysunlar.

Son düzenleme:
Orasi hala sizin eviniz gidin oturun evinizde. Adam ne derse desin cocuklarinizi asla almadan cikmayin. Hatta cikmayin da. Bosanma davasinda sizin evden gitmenizi aleyhinize kullanabilirler. Bekleyin.
Ailenizden biriyle sürekli iletisim halinde olun. Gerekirse polise haber verirsiniz. O

Öncelikle eşinize asla hakaret, tehdit içerikli mesajlar yollmayın. Kapıya da sopalarla dayanmayın. Bunun size geri dönüşü daha sonraki süreçlerde olumsuz olur.
Onun yolladıgı mesajlar varsa onları da sakın silmeyin.

Hemen polise gidin.
Eşinizin şiddet egilimi oldugunu, daha önce sizi öldürmeye kalkıştıgını, zaten boşanmayı düşündügünüzü, sizin evden çıkmanızı engellemeye çalıştıgını ve çocuklarınızı da alıkoydugunu söyleyin.

Can güvenliginizin olmadıgını düşündügünüz için o eve geri dönmek istemediginizi belirtin
ve çocuklar için endiselendiginizi onları almak istediginizi söyleyin.

Pazartesi günü de ilk iş boşanmak üzere dava dilekçesini verin.
Bugun de yapılabilir mi bilmiyorum, nöbetçi savcıların yerlerinde midir, boşanmayla ilgili işlemlerle ilgilenirler mi bilmiyorum maalesef. Yapabilirseniz bugunden itibaren yapmanız daha iyi olur.

Hemen polise basvurup cocuklarini al.

Evden kendi ayrildigini degil kovuldugunu, can güvenliği icin hemen evden ciktigini soyle.

Sabah hemen savciliga gidip uzaklaştırma karari icin başvur. Gerekiyorsa nobetci savciliga vs basvur. Mahkeme geçici velayeti ilk celsede belirler.

Korkma. Kanun hakli olan kadindan yana her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…