babaevine döndüm, çocuklarım babasında ve ben ölüyorum galiba.

şükür neyse ki alabilmişsiniz çocuklarınızı
Allah korusun ya alamasaydınız
Allah yardımcınız olsun

Çok sevindim.Allah hiç ayırmasın kuzularınızdan .Sıkı sıkı sarılı öpün benim yerime de .Ne zor geçmiştir o saatler tahmin ediyorum.

Sular durulduğuna göre diğer konularıda konuşursunuz eşinizle.Artık dönmeyi düşünmüyorsun değil mi?

Adam çok dengesiz sağı solu belli olmuyor. Öfkelendiğinde ne yapacağı belli değil.

Bence çok fevri mesajlar yazılmış, konu sahibi belliki eşiyle sorunlarını çözemiyor birçok evlilikte olduğu gibi kadının fevri tavırları olayı hep korkunç sona doğru çekiyor yapmayın eşini çocuğunu bir anlık sinirle öldürüp sonra pişman olan o kadar insan varki, karşıdaki insan normal değil bu belli. Öncelikle çocuklarla ilgili saplantılı düşünmeyin, ne bilim çalışsaydınız da başkası bakacaktı, hergün görebiliyorsanız şimdilik bir sıkıntı yok fakat bu konuyu eşinizle ağlayarak değil de sakince konuşun sen de bakabilirsin çocuklara fakat şuanda anneye ihtiyaçları var bana birşey olmaz sana da olan çocuklara olur diyerek konuşun, biz boşansak dahi sen baba ben anneyim bu değişmez, çoçukları eksik bırakmaya hakkımız yok deyin, sinirle çocukları bırakıp gittiğiniz için özür dileyin aynı özrü karşı taraftan da bekleyin, çocuklarını ve annelerini üzdüğü için. Lütfen sinirlr öfkeyle duygusal hareket etmeyin. Boşansanız da evli de kalsanız daha ağır sonuçlara yol açmaması adına önemli. Allah yardımcınız olsun. Siz tatlıya bağlamaya çalışın çocuklar için olayı polislik mahkemelik duruma getirmeyin, zaten olmazsa dahi kanunlar sizden yana üzülmeyin.

of çok kötü oldum şaka mı yapıyorsunuz çocuklar nerde şu an gözümde yaş geliyor yemin ederim.

Allah eşinizin belasını versin o bebeklere kurban olsun inşallah. Aklıma başka bišey gelmedi zaten arkadaşlar gerekenleri yazmışlar allah yardım etsin

Öyle hanzolar ne anlar özürden falan yaa

Sürecimde hep yanımdaydın teşekkür ederim ilgine
Eşimle diğer konuları konuşsakta aşabileceğimizi sanmıyorum.
Dönerim ya da dönmem diye büyük büyük cümleler kurmak istemiyorum ama dönmemek için elimden gelen gayreti göstericem.
2 cocukla babaevinde de bi yere kadar çünkü.
İkisi de küçük, anne babam yaşlı.. zaman neyi gösterir bilemiyorum.

Kayınbabam ve validem çok sık arayıp dönmem için çok aşırı baskı da bulunuyorlar, onları atlatabilsem ya da ikna etme çabalarına son verdirebilsem herşey daha kolay olacak aslında.

Cocuklari almaniza sevindim benimde 2 yaşında oğlum var allah ayirmasin kimsenin evladını ama basta icimden birşeyler koptu

Adam kadinin bogazina bicak dayamis.

Simdi siz analitik? dusundugunuz icin mi bosan demenin yanlis oldugunu iddia ediyorsunuz?

Dediginiz gibi saca bicak degdirmek bile zor iken, adam karisinin bogazina dayamis.

Simdi siz analitik? dusundugunuz icin mi bosan demenin yanlis oldugunu iddia ediyorsunuz?

Dediginiz gibi saca bicak degdirmek bile zor iken, adam karisinin bogazina dayamis.

Kadın cinayetlerinin tavan olduğu şu dönemde Türk kadınının iflah olmaz polyannacılığı beni benden alıyo

Kadın cinayetlerinin tavan olduğu şu dönemde Türk kadınının iflah olmaz polyannacılığı beni benden alıyo

Evlilik/koca askina Polyannacilik diyerek iyimser bir yorum yapiyorsunuz.

Adam kadinin bogazina bicak dayamis. Gelen yorum, bu kadar kolay mi yuva yikmak? Onu adama soracaklar ama anlayamiyorlar.

Boşa çocuklarını al yazan bendim sanırım benim mesaji kastederek fevrilik yuva kolay kurulmuyor diyorsunuz. Ortada şiddet var. Öfkesini kontrol edemeyen bir adam var. Kadini evden kovmuş çocuklarını vermiyor. Bıçak dayama olayına girmiyorum bile. Bu durumda iyimser bakış açınıza hayran kaldım. Hergün işlenen o kadar kadin cinayeti arasinda bunu koruyabilmeniz de ayrı bir çaba gerektiriyordur doğrusu.

Yuva gayet kolay kuruluyor, atıyosun bi imza tamam, aklı selim olan da evleniyo aklı beş karış havada olan da...zor olan ahir ömrümüzde mutluluğu yakalayabilmek, bu belki evlilikte yakalanır belki boşanmada belki bir ömür bekar kalmakta belki de 10 kere evlenip boşanmakta, demem o ki zorlayın, şöyle olsa daha mı mutlu olucam sanki demeyin belki olursunuz belki de olmazsınız ama birsey yapmış olursunuz en azından, seçenekleriniz olur

lutfen yazdigim yorumu bi daha okuyun cimbizlayip lafi baska yere cekmeyin ben onun ne yasadigini elbette bilemem konu sahibi kucuk bi tartisma yasadik ve ben disari ciktim demis lutfen onun actigi bu konuyuda okuyun bogazina bicak dayadigindan bahsetmemis. ben burda kimseyi tanimam kimsenin kalbini kirmak istemem.benim ne kastettigim gayet acik aslinda ama ?

Arkadasim sizi kast ederek yazmadim genel soyledim ama yine diyorum bogazina bicak dayadigini konu sahibi yazmamis ufak bi tartisma demis ben buna binaen yazdim ki kendimi bile elestirerek empati kurarak yorum yaptim yanlis mi dusunuyorum bile demisim neden yorumlari baska yere cekiyorsunuz ve sahsilestiriyorsunuz.

Walla arkadasin daha once ne yasadigini bilmem sui zan etmek istemiyorum ama kendi acimdan soyluyorum bi sorun oldugunda aksam aksam basimi alip 2.5 ve 1 yasindaki coxuklarimi evde birakip disari gitmem hele geceyi kardesimde gecirmem varsa bir sorun kacarak degil biraz konusmaya ara verip herkes sakinlesince konusurum tabi kafasini dinlemesini anliyorum ama cocuklarim bu yaslardaysa bunu yapmam.ben sakinlesene kadar o cocuklarla adam nasil sakinlessin.tabi yine soyluyorum tartismanin boyutunu bilmiyorum yasamakla duymak arasinda cok fark var. Ayrica hersey o kaar kolay mi adami bosa cocugu al adami kapinin onune koy demek bu kadar kolay olmamali ortada cocuklar ve bir yuva var daha analitik dusunmek lazim sacimiz belimize kadar uzamissa kestirmek bile bu kadar zorken bir evlilik icin bu kadar net nasil cevap verilir anlayamiyorum kotu niyetle yorum yazilmis demiyorum ama yanlis mi dusunuyirum kendimi bunlari yazarken bile elestiriyorum ama bu kadar net kestirip atmamak lazim.
Yukarda da demisim kotu niyetle yorum yazilmis demiyorum demisim ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…