- 27 Nisan 2012
- 15.833
- 19.102
- 498
- Konu Sahibi sersemsinem
-
şükür neyse ki alabilmişsiniz çocuklarınızıIyi kötü yorum yapan zaman ayıran herkese cok tesekkur ederim.
Çocuklarımı ailem geldikten hemen sonra aldık, hatta ailem arabada bekledi çünkü ne eşim ne kayinvalidem problem cikarmadi.
Hatta esim, yaptiklarima, konustuklarima ragmen senin bu kadar sakin ve kontrollü davranman beni kendimden utandirdi, dedi.
Cok mutluyum, yan odamda misil misil uyuyorlar simdi :)
Hakli olarak konumdaki gelgitlerimi sorgulamissiniz.
Soyle acikliyayim; esimle olay gunu buyuk tartistik, cok cirkinlesti, cocuklari vermedi vermemekle tehdit etti falan.. cok korktum gercek olmasindan, gorememekten alamamaktan.
Sonra kendime bi strateji belirledim ve sakin davranmaya karar verdim.kayinvalidemin benden yana (beni hakli buluyor) oldugunu hissedince daha da rahatlamaya basladim.arkasindan kayinbabam arayip esim icin sana bunlari nasil yapar utanmasam koca adama gidip sopa cekicem falan dedi, bunlar cok sakinlestirdi beni.
Simdi cocuklarimla babamin evindeyim cok sukur, bundan sonra neler olur bilmiyorum ama en azindan suan durum stabil.
of çok kötü oldum şaka mı yapıyorsunuz çocuklar nerde şu an gözümde yaş geliyor yemin ederim.Eski konularımı hatırlayanlarınız vardır, yoksa da hatırlayın lütfen o kadar ayrıntıyı tekrar toparlamam imkansız.
Dün akşam eşimle ufak bi tartışma yaşadık, ertesinde dısarı çıkıyorum ben dedim "cehennemin dibine git" dedi, efendim dedim, utanmadı tekrarladı.
(Cok daraldigim zamanlarda hep cikar yarim saat bi saat dolasirim normaldede, malum 2 cocuk bütün gün evdeyiz)
Cehennemin dibi falan deyince benim tepem atti, kardesim dun aksam yurtdisindan geldi uzun zamandir yok, onun yanina gideyim dedim.esime de mesaj attim ben bu gece cehennemin dibinde kalicam diye.(sonrasinda annemde oldugumu belirttim tabi)
Aradi, yarim saat icerisinde evde ol (saat gece 12.30) eger simdi gelmessem bi daha dönmememi, evden nasil ciktiysam öyle devam etmemi, anamin evinde kalmami, yarin sabah erkenden gelip esyalarimi alip hayatindan cikmami salık verdi.
Öyle yaptım, sabah erkenden eve gidip bavulumu hazırladım, cocuklarımı giydirdim tam cikacakken tuttu cocugumun kolundan onlari hic bir yere götüremezsin dedi.sacmalama ne diyosun falan dedim baktim cocuk korkuyor, ikiside aglamaya basladi dedim tamam önlerinde yapmayalim bu tartismayi bugunluk kalsinlar yarin gelir alirim..
Kiyametler koptu, alamazmisim, anca dava acar alabilirsem öyle alirmisim, öbür türlü cocuklarim bana hayalmis, yemin ediyormus mahalleme gelip rexil edermis beni aleme, anam babam hic kimse umrunda degilmis.. hadi hadi yallah yallah dedi gönderirken.
Nefret akıyordu yüzünden, sonra ben cocuklarla vedalasirken "sacmalama gir iceri bi kahvalti yapalim gidersin" dedi dengesiz.
Aglaya aglaya ciktim, cocuklarim bakakaldi arkamdan, anneme geldim.hayatimda ilk kez 4 saattir cocuksuzum, icim acıyor.ya cocuklarimi vermezse bana, mahkeme sonuclanana kadar ölürüm ben onlarsız
Öyle hanzolar ne anlar özürden falan yaaBence çok fevri mesajlar yazılmış, konu sahibi belliki eşiyle sorunlarını çözemiyor birçok evlilikte olduğu gibi kadının fevri tavırları olayı hep korkunç sona doğru çekiyor yapmayın eşini çocuğunu bir anlık sinirle öldürüp sonra pişman olan o kadar insan varki, karşıdaki insan normal değil bu belli. Öncelikle çocuklarla ilgili saplantılı düşünmeyin, ne bilim çalışsaydınız da başkası bakacaktı, hergün görebiliyorsanız şimdilik bir sıkıntı yok fakat bu konuyu eşinizle ağlayarak değil de sakince konuşun sen de bakabilirsin çocuklara fakat şuanda anneye ihtiyaçları var bana birşey olmaz sana da olan çocuklara olur diyerek konuşun, biz boşansak dahi sen baba ben anneyim bu değişmez, çoçukları eksik bırakmaya hakkımız yok deyin, sinirle çocukları bırakıp gittiğiniz için özür dileyin aynı özrü karşı taraftan da bekleyin, çocuklarını ve annelerini üzdüğü için. Lütfen sinirlr öfkeyle duygusal hareket etmeyin. Boşansanız da evli de kalsanız daha ağır sonuçlara yol açmaması adına önemli. Allah yardımcınız olsun. Siz tatlıya bağlamaya çalışın çocuklar için olayı polislik mahkemelik duruma getirmeyin, zaten olmazsa dahi kanunlar sizden yana üzülmeyin.
Çok sevindim.Allah hiç ayırmasın kuzularınızdan .Sıkı sıkı sarılı öpün benim yerime de .Ne zor geçmiştir o saatler tahmin ediyorum.
Sular durulduğuna göre diğer konularıda konuşursunuz eşinizle.Artık dönmeyi düşünmüyorsun değil mi?
Adam çok dengesiz sağı solu belli olmuyor. Öfkelendiğinde ne yapacağı belli değil.
Aldım ikisini de park, yanımdalar çok şükür.of çok kötü oldum şaka mı yapıyorsunuz çocuklar nerde şu an gözümde yaş geliyor yemin ederim.
Aldım ikisini de park, yanımdalar çok şükür.
Walla arkadasin daha once ne yasadigini bilmem sui zan etmek istemiyorum ama kendi acimdan soyluyorum bi sorun oldugunda aksam aksam basimi alip 2.5 ve 1 yasindaki coxuklarimi evde birakip disari gitmem hele geceyi kardesimde gecirmem varsa bir sorun kacarak degil biraz konusmaya ara verip herkes sakinlesince konusurum tabi kafasini dinlemesini anliyorum ama cocuklarim bu yaslardaysa bunu yapmam.ben sakinlesene kadar o cocuklarla adam nasil sakinlessin.tabi yine soyluyorum tartismanin boyutunu bilmiyorum yasamakla duymak arasinda cok fark var.
Ayrica hersey o kaar kolay mi adami bosa cocugu al adami kapinin onune koy demek
bu kadar kolay olmamali ortada cocuklar ve bir yuva var daha analitik dusunmek lazim
sacimiz belimize kadar uzamissa kestirmek bile bu kadar zorken bir evlilik icin bu kadar net nasil cevap verilir anlayamiyorum kotu niyetle yorum yazilmis demiyorum ama yanlis mi dusunuyirum kendimi bunlari yazarken bile elestiriyorum ama bu kadar net kestirip atmamak lazim.
Haa bi de insanligi ve karakteri dogu bati diye cografik olarak da degerlendirmemek lazim tabi etnik bazi farklar olabilir ama karalamamali...
Adam kadinin bogazina bicak dayamis.
Simdi siz analitik? dusundugunuz icin mi bosan demenin yanlis oldugunu iddia ediyorsunuz?
Dediginiz gibi saca bicak degdirmek bile zor iken, adam karisinin bogazina dayamis.
Kadın cinayetlerinin tavan olduğu şu dönemde Türk kadınının iflah olmaz polyannacılığı beni benden alıyo
Boşa çocuklarını al yazan bendim sanırım benim mesaji kastederek fevrilik yuva kolay kurulmuyor diyorsunuz. Ortada şiddet var. Öfkesini kontrol edemeyen bir adam var. Kadini evden kovmuş çocuklarını vermiyor. Bıçak dayama olayına girmiyorum bile. Bu durumda iyimser bakış açınıza hayran kaldım. Hergün işlenen o kadar kadin cinayeti arasinda bunu koruyabilmeniz de ayrı bir çaba gerektiriyordur doğrusu.Walla arkadasin daha once ne yasadigini bilmem sui zan etmek istemiyorum ama kendi acimdan soyluyorum bi sorun oldugunda aksam aksam basimi alip 2.5 ve 1 yasindaki coxuklarimi evde birakip disari gitmem hele geceyi kardesimde gecirmem varsa bir sorun kacarak degil biraz konusmaya ara verip herkes sakinlesince konusurum tabi kafasini dinlemesini anliyorum ama cocuklarim bu yaslardaysa bunu yapmam.ben sakinlesene kadar o cocuklarla adam nasil sakinlessin.tabi yine soyluyorum tartismanin boyutunu bilmiyorum yasamakla duymak arasinda cok fark var.
Ayrica hersey o kaar kolay mi adami bosa cocugu al adami kapinin onune koy demek
bu kadar kolay olmamali ortada cocuklar ve bir yuva var daha analitik dusunmek lazim
sacimiz belimize kadar uzamissa kestirmek bile bu kadar zorken bir evlilik icin bu kadar net nasil cevap verilir anlayamiyorum kotu niyetle yorum yazilmis demiyorum ama yanlis mi dusunuyirum kendimi bunlari yazarken bile elestiriyorum ama bu kadar net kestirip atmamak lazim.
Haa bi de insanligi ve karakteri dogu bati diye cografik olarak da degerlendirmemek lazim tabi etnik bazi farklar olabilir ama karalamamali...
lutfen yazdigim yorumu bi daha okuyun cimbizlayip lafi baska yere cekmeyin ben onun ne yasadigini elbette bilemem konu sahibi kucuk bi tartisma yasadik ve ben disari ciktim demis lutfen onun actigi bu konuyuda okuyun bogazina bicak dayadigindan bahsetmemis. ben burda kimseyi tanimam kimsenin kalbini kirmak istemem.benim ne kastettigim gayet acik aslinda ama ?Adam kadinin bogazina bicak dayamis.
Simdi siz analitik? dusundugunuz icin mi bosan demenin yanlis oldugunu iddia ediyorsunuz?
Dediginiz gibi saca bicak degdirmek bile zor iken, adam karisinin bogazina dayamis.
Boşa çocuklarını al yazan bendim sanırım benim mesaji kastederek fevrilik yuva kolay kurulmuyor diyorsunuz. Ortada şiddet var. Öfkesini kontrol edemeyen bir adam var. Kadini evden kovmuş çocuklarını vermiyor. Bıçak dayama olayına girmiyorum bile. Bu durumda iyimser bakış açınıza hayran kaldım. Hergün işlenen o kadar kadin cinayeti arasinda bunu koruyabilmeniz de ayrı bir çaba gerektiriyordur doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?