babaevine döndüm, çocuklarım babasında ve ben ölüyorum galiba.

Biri 1 biri 2.5 yas. O kadinin oradan cocuklari habersiz cikarabilmesi icin yalniz olmamasi lazim. Iki adim gitmeden gelirler arkasindan.
Bebek kacirmaya benzemez. Evden acele cikmak istesem en erken 10 dkyi buluyor. Bir de merdiven varsa
Nasıl bıraktın ya daha küçücükler (

allahım
nasıl ve neden bıraktın cocukları
lutfen yanında 3-5 kısıyle gıdıp hemen al cocuklarını
ne olursa olsun asla ama asla da bırakma

Ne saçmalıyosunuz valla sinirlendim ya sarılıp geri mi döneceksiniz
Alın o çocukları öyle çıkın o evden

Fırsat ayağına gelmiş kayınvaldeye durumu izah et artık yapamıyoruz de çocuklarını da al git annenin evine.

Yalniz oyle koynunuza almis olmuyorsunuz.
Goren de komsuya bi tahiyyat miktari oturmaya gidiyorsunuz sanacak.
Alin ya hu cocuklarinizi.
Bir sarilip gelmeyle olmaz bu is.
Ölecekseniz bile beraber ölün.

kayınvalidenize gidince çocukları alın işte. eve dönüyorum deyin ama basın gidin kardeşlerinizin ya da ailenizin yanına. çocuklar perişan olmuştur ya.

Hanımlar sanırım anlatamadığım, açıklayamadığım bazı noktalar var.
Bu adam çok kısa bi zaman önce öylesine çıkan bi kavganın ertesinde koca ekmek bıçağını boğazıma dayamış bi adam.
Ailemin evindeyim ama ailem şuan ist dışında yarın dönecekler.
Bunları daha öncede yazdım.
Cıscıbıl gidip çocukları almaya geldim diyemem ki kayınvalidemle annemin evlerinin arası 10dk. aynı semtteyiz.
Kayınvalideme gittim, olanları anlattım.
Çocuklarımı almak istediğimi, götürmeye geldiğimi söyledim.
Bugüne kadar bi saygısızlığımı görmediniz, saygısızlıkta yapmak istemem verin evlatlarımı gideyim dedim.
Kayınvalidem eşin gelmeden veremem kızım dedi, sana bıçak dayayan beni kesmez mi dedi.
Sen sabret, bi kaç gün sonra ben bunlara bakamıyorum der getiririm sana çocukları dedi.
Durduk yere inatlaştırmayalım dedi.

şimdi şunu anlayamıyorum;
Ben burda havalandıkça sizin sakin şampiyon demeniz gerekirken taşlardan sopalardan polislerden kavgadan gürültüden hatta kaçırmaktan bahsediyorsunuz.
Ateşe körükle benim gitmem gerekirken siz önümde çıra tutuyorsunuz.
Ben bugüne kadar hiç bir işimi kavgayla, şiddetle çözmedim.
İçinde çocuklarımın olduğu bi konuda şiddeti hiç alternatif baz almam zaten.
Varsın çocuklarım 1 hafta babannesinde kalsın, zaten mesafemiz kısa babalarıda gün içinde yok.
Hergün gider ilgilenirim evlatlarımla.
Günü gelince kayınvalidemle ortaklaşa organize olur alır gelir.
Kavgasız gürültüsüz, dingin.

he umduğum gibi olmadı, pürüz çıktı evlatlarımı vermemekle tehdit ettiler.
İşte o zaman bende çirkinleşirim.
Polisse polis, kavgaysa kavga.
Zaten yarın ilk işim dava için kolları sıvamak.
Hemen velayet davasını açar alırım evlatlarımı Allahın izniyle.
Ben çocuklarımın etkilenmemesi için herşeyi tatlılıkla halletmek istiyorum, bunun içinde elimden geleni yapıcam.

Hala almadiniz mi cocuklari ya. Kac saat olmus bir bakayim dedim bir gelisme yok. Ya da var da yazmadiniz mi daha. Insallah oyledir ya cocuklar ne haldedir.

Ağlıyorum, ölüyorum bitiyorum diye konu açıyorsunuz. İnsanlar çocuklarınızı alabilmeniz iyi kötü akıllarına gelen tüm çareleri yazıyor ki belki size yardımcı olurlar.
Siz bir de insanları azarlıyorsunuz.

4 saattir yanımda değiller içim acıyor diyorsunuz, insanlar üzülüyor küçücük çocuklar diye, şimdi varsın 1 hafta babaannesinde kalsın diyorsunuz.

İnsanların size ne demelerini istiyorsanız, nasıl yaklaşmalarını bekliyorsanız onu belirtin madem ki bu kadar insan siz çocuklarınızı o evden çıkarıp yanınıza alabilin diye kafa yormasın.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

İyi akşamlar.

Niye bilmiyorum kayınvaldene güvenmiyorum.Oğlu varken seni mi kayıracak.Orası açık burası açık diye eşine dedikodunu yapmıyormuydu benmi yanlış hatırlıyorum.

Adam delifişek.O arada çocuklarınızı başka bir yere götürürlerse.

Annenler yarın geliyormuş kayınvaldenle konuşsunlar . Alın çocuklarınızı işinizi niye şansa bırakıyorsunuz.

birak ya kv organize olcakmista farkindamisin kadin senin olan cocuklari sana vermiyor oglunun lafiyla neymiste onuda kesermis laf .ogluna iki laf edecene on ayak oluyo bide.hadi len ordan senmi bakcan bu cocuklara deyip anasina getirmek varken.onlar sizin burnu siz onlarin burnu surtcez derken blof yaparken o iki cocugu ne duruma dusuriyonuz.o cocuklar senin senin .

bak gor yarin kv birakmasaydin diyecek madem cocugunu istiyon da niye biraktin diyecek.esinin korkusuna velayetide vercen boyle boyle cocuklarindan olcan.sana deniliyoki gerekirse numara yap al cocuklarini.ailenin istememe durumumu var yoksa.kv guvenme cok yarin gorursun simdi boyle diyosa.

İyi de çocuklarımı arkamda bırakmak zorunda kaldım eşim vermedi evden kovdu diye konu açan sizsiniz, konunuza gelen yorumlar gayet normal değil mi? Ben de siZi anlayamadım kusura bakmayın. Madem herşeyin çaresini çözümünü biliyordunuz herşey bu kadar normal ve olumluydu ne diye konu açıp sonra da gelen yorumlara sinirleniyorsunuz??

Not: kvne o kadar da güvenme.

Konu sahibi esinin kendisine bicak dayadigini bir guzel anlatiyorsun da cocuklarini boyle bir adama neye guvenerek "hava almaya" tum gun evdesin ya birakabiliyorsun!!!!
Insan dusunmez mi bu adam bu sinirle cocuklara ne yapmaz. Madem cocuklari almaya korkuyorsun eve donup sesini cikarmayacaksin. Cocuklarina kol kanat gereceksin. Yazik .

@ceymsbond hanim ama ilk basta konuyu boyle acmamistiniz.
Cocuklariniz size hic bir sekilde gosterilmedigini ve sizden koparilmak istendigini varsayarak yazdik hep.
Dovun kirin adamin agzinda dis birakmayin demedim ama harekete gecin en azindan kv nizi arayin dedim ben.
Ama dagitin ortaligi diyenleri de anliyorum acikcasi, cunku dedigim gibi elinizden alinmaya calisiliyor diye zannettik.
Ben 24 yasinda bekar biri olarak cocuklariniz ve siz icin cok uzuldum, hele yaslarini gorunce tarif edilemez bir sekilde icim ezildi..

Ilk basta ben bosanmayi kafaya koydum ama esim cocuklari kayinvalideme birakti orada gorebilecegim, ben evden ayrilirken bana vermedi cocuklarim etkilenmesin diye mecburen sustum diye konu acsaydiniz,
cocuklariniz zaten kucuk esiniz alamaz korkmayin derdik, sizi sakinlestirirdik.
Ama ortada bicak ceken, cocuklarini annesinden ayiran ve cocuklarini unut onlari hayalinde gorursun ancak diyen bir koca tarif edince siz, ister istemez az veya cok herkes aslan kesildi..
Rabbim hakkinizda en hayirlisi ne olacaksa onu nasip etsin insallah.

Esinizin kabaligini dogulu olmasına mi bagladınız pes doğrusu. Benim esinde dogulu kibarlik timsali biraz huy bu.Allah yardim etsin ...

Çok küçükler daha. 1 yaşındaki bebe emmiyor mu? Yapmayın çocuklarınızın yanına dönün.

Tam olarak aynisini dusunuyorum.

Herseyi " duzgun" " tatlilikla" halledecekseniz yapin tabii ama hicoyle olmayacak bence laftan halden anlayan bir adam degilki karsinizdaki.

Cocuklariniz tatile babannesine gitmis de biz de ne isi var cocuklarin, demisiz gibi tavriniz.
Hanimina bicak cekecek kadar gozu donmus/donebilecek olan adama ve adamdan korkusuna kendi evlatlarinizi size veremeyecek durumda olan babanneye emanet (!) edilmis bebekler icin verdigimiz tepki atese korukle gitmekse ve 4 saattir yoklar diye aglayan siz degilseniz korugumuzu alip gidelim, size basarilar.

O adam ne senin boşanmana izin verir ne çocukları verir. Çatmışsın belaya, tatlılıkla halletmeye çalışmak gülünç duruyor. Gideme diye yapıyor zaten çocuklara bayıldığını hiç sanmıyorum. Gece yarısı ansızın git gir koynuna özledim diye anca öyle yumuşar o adam senin de bir karizman olur en azından.

Canim benim.yaa.uzulme nolur yarin sen sakin kafayla git evine cocuklarin icin sabret mahkeme sonuclanana kadar o evde.kalman daha iyi olur insallah mahkeme sana verr cocuklarini off cok uzuldum ya Allah yardimcin olsun canm.benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…