- 18 Mart 2015
- 2.662
- 4.918
- 333
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Nasıl bıraktın ya daha küçücüklerBiri 1 biri 2.5 yas. O kadinin oradan cocuklari habersiz cikarabilmesi icin yalniz olmamasi lazim. Iki adim gitmeden gelirler arkasindan.
Bebek kacirmaya benzemez. Evden acele cikmak istesem en erken 10 dkyi buluyor. Bir de merdiven varsa
bana mi diyorsunuz?Nasıl bıraktın ya daha küçücükler(
Pardon arkadaşım, dikkatsizlikten hep bunlar..bana mi diyorsunuz?
Ben cocuklarimi birakmadim.
Konu sahibine diyorsaniz bence de birakmasin yaninda annesiyle falan gitsin cocuklari almaya.
Ne saçmalıyosunuz valla sinirlendim ya sarılıp geri mi döneceksiniz
Alın o çocukları öyle çıkın o evden
yav adama kiziyozda madem suan alma imkanin var neden gidip tekrar birakip doncen al cocuklarida kv dersin anneme gidiyim orda dinleyim kafami de cik cocuklari alip.napcan bi ozmo goturup tekrarmi doncen.yapma allah askina ya hicmi canin acimiyo o cocuklara.hic ole burun surtmelere bloflere girme.adam bi alirsa cocuklari elinden velayetini gorursun bidaha sarilmayi birak sesini bile duyurmaz bu adam.sen boyle yaptikca he he dedikce
Fırsat ayağına gelmiş kayınvaldeye durumu izah et artık yapamıyoruz de çocuklarını da al git annenin evine.
Şu ana kadar size hak veriyordum, "ne yani kadın cami avlusuna mı bırakmış, fazla üstüne gitmişler" diye ama şu mesajınızla benim de kafamı karıştırdınız.
Kayınvalidenize kadar gidip eşiniz gelene kadar çocuklarınıza sarılıp sonra bırakıp tekrar dönecek misiniz??
Yalniz oyle koynunuza almis olmuyorsunuz.
Goren de komsuya bi tahiyyat miktari oturmaya gidiyorsunuz sanacak.
Alin ya hu cocuklarinizi.
Bir sarilip gelmeyle olmaz bu is.
Ölecekseniz bile beraber ölün.
kayınvalidenize gidince çocukları alın işte. eve dönüyorum deyin ama basın gidin kardeşlerinizin ya da ailenizin yanına. çocuklar perişan olmuştur ya.
Ağlıyorum, ölüyorum bitiyorum diye konu açıyorsunuz. İnsanlar çocuklarınızı alabilmeniz iyi kötü akıllarına gelen tüm çareleri yazıyor ki belki size yardımcı olurlar.şimdi şunu anlayamıyorum;
Ben burda havalandıkça sizin sakin şampiyon demeniz gerekirken taşlardan sopalardan polislerden kavgadan gürültüden hatta kaçırmaktan bahsediyorsunuz.
Ateşe körükle benim gitmem gerekirken siz önümde çıra tutuyorsunuz.
Ben bugüne kadar hiç bir işimi kavgayla, şiddetle çözmedim.
İçinde çocuklarımın olduğu bi konuda şiddeti hiç alternatif baz almam zaten.
Varsın çocuklarım 1 hafta babannesinde kalsın, zaten mesafemiz kısa babalarıda gün içinde yok.
Hergün gider ilgilenirim evlatlarımla.
Günü gelince kayınvalidemle ortaklaşa organize olur alır gelir.
Kavgasız gürültüsüz, dingin.
İyi de çocuklarımı arkamda bırakmak zorunda kaldım eşim vermedi evden kovdu diye konu açan sizsiniz, konunuza gelen yorumlar gayet normal değil mi? Ben de siZi anlayamadım kusura bakmayın. Madem herşeyin çaresini çözümünü biliyordunuz herşey bu kadar normal ve olumluydu ne diye konu açıp sonra da gelen yorumlara sinirleniyorsunuz??Hanımlar sanırım anlatamadığım, açıklayamadığım bazı noktalar var.
Bu adam çok kısa bi zaman önce öylesine çıkan bi kavganın ertesinde koca ekmek bıçağını boğazıma dayamış bi adam.
Ailemin evindeyim ama ailem şuan ist dışında yarın dönecekler.
Bunları daha öncede yazdım.
Cıscıbıl gidip çocukları almaya geldim diyemem ki kayınvalidemle annemin evlerinin arası 10dk. aynı semtteyiz.
Kayınvalideme gittim, olanları anlattım.
Çocuklarımı almak istediğimi, götürmeye geldiğimi söyledim.
Bugüne kadar bi saygısızlığımı görmediniz, saygısızlıkta yapmak istemem verin evlatlarımı gideyim dedim.
Kayınvalidem eşin gelmeden veremem kızım dedi, sana bıçak dayayan beni kesmez mi dedi.
Sen sabret, bi kaç gün sonra ben bunlara bakamıyorum der getiririm sana çocukları dedi.
Durduk yere inatlaştırmayalım dedi.
şimdi şunu anlayamıyorum;
Ben burda havalandıkça sizin sakin şampiyon demeniz gerekirken taşlardan sopalardan polislerden kavgadan gürültüden hatta kaçırmaktan bahsediyorsunuz.
Varsın çocuklarım 1 hafta babannesinde kalsın, zaten mesafemiz kısa babalarıda gün içinde yok.
he umduğum gibi olmadı, pürüz çıktı evlatlarımı vermemekle tehdit ettiler.
İşte o zaman bende çirkinleşirim.
Polisse polis, kavgaysa kavga.
Zaten yarın ilk işim dava için kolları sıvamak.
Hemen velayet davasını açar alırım evlatlarımı Allahın izniyle.
Ben çocuklarımın etkilenmemesi için herşeyi tatlılıkla halletmek istiyorum, bunun içinde elimden geleni yapıcam.
Aiilem istanbjl disinda ama yarin dönecekler, suan evde kardesimleyiz 4 saattir yiyecek tirnak kalmadi ellerimizde.
Esim dogulu, birazda kendini gelistirememis bi adam, medeniyetten yoksun yani.konusarak halledemiyecegimize eminim, cocuklarin etkilenmesi falan umrunda olmaz ama ben cocuklarimi yolda bulmadim, anlik sinirlerimizle onlara zarar vermek, minicik beyinlerine unutamacaklari anilar yüklemek istemiyorum.
O yuzden uzatmadim zaten, uzatsaydim kesin yerdim tokadi.
İyi de çocuklarımı arkamda bırakmak zorunda kaldım eşim vermedi evden kovdu diye konu açan sizsiniz, konunuza gelen yorumlar gayet normal değil mi? Ben de siZi anlayamadım kusura bakmayın. Madem herşeyin çaresini çözümünü biliyordunuz herşey bu kadar normal ve olumluydu ne diye konu açıp sonra da gelen yorumlara sinirleniyorsunuz??
Not: kvne o kadar da güvenme.
Hanımlar sanırım anlatamadığım, açıklayamadığım bazı noktalar var.
Bu adam çok kısa bi zaman önce öylesine çıkan bi kavganın ertesinde koca ekmek bıçağını boğazıma dayamış bi adam.
Ailemin evindeyim ama ailem şuan ist dışında yarın dönecekler.
Bunları daha öncede yazdım.
Cıscıbıl gidip çocukları almaya geldim diyemem ki kayınvalidemle annemin evlerinin arası 10dk. aynı semtteyiz.
Kayınvalideme gittim, olanları anlattım.
Çocuklarımı almak istediğimi, götürmeye geldiğimi söyledim.
Bugüne kadar bi saygısızlığımı görmediniz, saygısızlıkta yapmak istemem verin evlatlarımı gideyim dedim.
Kayınvalidem eşin gelmeden veremem kızım dedi, sana bıçak dayayan beni kesmez mi dedi.
Sen sabret, bi kaç gün sonra ben bunlara bakamıyorum der getiririm sana çocukları dedi.
Durduk yere inatlaştırmayalım dedi.
şimdi şunu anlayamıyorum;
he umduğum gibi olmadı, pürüz çıktı evlatlarımı vermemekle tehdit ettiler.
İşte o zaman bende çirkinleşirim.
Polisse polis, kavgaysa kavga.
Zaten yarın ilk işim dava için kolları sıvamak.
Hemen velayet davasını açar alırım evlatlarımı Allahın izniyle.
Ben çocuklarımın etkilenmemesi için herşeyi tatlılıkla halletmek istiyorum, bunun içinde elimden geleni yapıcam.
Canim benim.yaa.uzulme nolur yarin sen sakin kafayla git evine cocuklarin icin sabret mahkeme sonuclanana kadar o evde.kalman daha iyi olur insallah mahkeme sana verr cocuklarini off cok uzuldum ya Allah yardimcin olsun canm.benmEski konularımı hatırlayanlarınız vardır, yoksa da hatırlayın lütfen o kadar ayrıntıyı tekrar toparlamam imkansız.
Dün akşam eşimle ufak bi tartışma yaşadık, ertesinde dısarı çıkıyorum ben dedim "cehennemin dibine git" dedi, efendim dedim, utanmadı tekrarladı.
(Cok daraldigim zamanlarda hep cikar yarim saat bi saat dolasirim normaldede, malum 2 cocuk bütün gün evdeyiz)
Cehennemin dibi falan deyince benim tepem atti, kardesim dun aksam yurtdisindan geldi uzun zamandir yok, onun yanina gideyim dedim.esime de mesaj attim ben bu gece cehennemin dibinde kalicam diye.(sonrasinda annemde oldugumu belirttim tabi)
Aradi, yarim saat icerisinde evde ol (saat gece 12.30) eger simdi gelmessem bi daha dönmememi, evden nasil ciktiysam öyle devam etmemi, anamin evinde kalmami, yarin sabah erkenden gelip esyalarimi alip hayatindan cikmami salık verdi.
Öyle yaptım, sabah erkenden eve gidip bavulumu hazırladım, cocuklarımı giydirdim tam cikacakken tuttu cocugumun kolundan onlari hic bir yere götüremezsin dedi.sacmalama ne diyosun falan dedim baktim cocuk korkuyor, ikiside aglamaya basladi dedim tamam önlerinde yapmayalim bu tartismayi bugunluk kalsinlar yarin gelir alirim..
Kiyametler koptu, alamazmisim, anca dava acar alabilirsem öyle alirmisim, öbür türlü cocuklarim bana hayalmis, yemin ediyormus mahalleme gelip rexil edermis beni aleme, anam babam hic kimse umrunda degilmis.. hadi hadi yallah yallah dedi gönderirken.
Nefret akıyordu yüzünden, sonra ben cocuklarla vedalasirken "sacmalama gir iceri bi kahvalti yapalim gidersin" dedi dengesiz.
Aglaya aglaya ciktim, cocuklarim bakakaldi arkamdan, anneme geldim.hayatimda ilk kez 4 saattir cocuksuzum, icim acıyor.ya cocuklarimi vermezse bana, mahkeme sonuclanana kadar ölürüm ben onlarsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?