babaevine döndüm, çocuklarım babasında ve ben ölüyorum galiba.

Çocukları bırakmamalıydın çıkarken.Bu kadar çabuk kabullenmemeliydin.Zaten sonrasında kahvaltı edelim derken adım atmış.Kabul etsen farklı olurdu bence.Çocukları alma konusunda ikna edebilirdin bence.Baba tek başına nasıl bakcak onlara.
 
Sakinliginizi korumaya devam edin ancak sizin konumunuzda polise gitmek çirkinleşmek ya da kontrolsüzlük degildir.
Sinirlendiginde ne yapacagı belli olmayan biri diyorsunuz... Çocuklarınızı alıkoyan kişi babası dahi olsa siz onları korumak için hemen harekete geçmelisiniz.
Bunun için herhangi bir tehdidi vs beklemenize gerek yok, adam size diyecegini demiş zaten, bu açık bir tehdittir.

Bunun gibi kritik durumlarda birşeyleri ertelemeyi seçmek size yarardan çok zarar getirir.
Mesela hem cocuklarınız hem de sizin can güvenliginiz için bugune dek neden dava açmadınız?
Size bıçak ceken kişiyle evli kalmaya neden devam ettiniz?
Boşanmayı zaten düşünüyormuşsunuz, konularınızda da yazmıssınız. Fakat bugune kadar keşke beklemeseydiniz... Keşke!


Ayrıca şiddet gören ve "cocukları için kaldıgını" iddia eden tüm kadınlar umarım konunuzdan kendileri için de bir ders alırlar.
Dilerim geç kalmadan, daha da olumsuz şeyler yaşamadan bazı kararları herkes bir an önce almayı başarır.
 
Çocuklar nerede kalırsa mahkemede oraya verır ama bunu sakın unutmayın yanı o mahkeme bıtene kadar sız o cocukları almazsanız 1 sene yasadıkalrı yerde kalır cocuklar pes
 

Biraz geç kaldım galiba :)

Konu çok trajik başlamış ama sonrasında nasıl bu kadar yumuşadı şaşırdım doğrusu.Konu sahibi ilk yazılarında "4 saattir çocuklarımdan ayrıyım 5 yaş yaşlandım" gibi baya üzücü cümleler kurmuş. İster istemez okuyan herkesinde kafasında aynı şablon oluşmuş. Ama sonra birden "1 hafta babaannelerinde kalsalar bir"şey olmaz" a dönmüş.

Burada yardım edilecek bir durum göremedim ben, konu sahibi şikayetçi değil ki.
 
Çocuklar nerede kalırsa mahkemede oraya verır ama bunu sakın unutmayın yanı o mahkeme bıtene kadar sız o cocukları almazsanız 1 sene yasadıkalrı yerde kalır cocuklar pes
Tabiki çünkü mahkemenin amacı çocuğun düzenini bozmamak.
 
O A....ı kocani allah bildiği gibi etsin odun.Sabret çocuklarını alacaksin
 
Walla arkadasin daha once ne yasadigini bilmem sui zan etmek istemiyorum ama kendi acimdan soyluyorum bi sorun oldugunda aksam aksam basimi alip 2.5 ve 1 yasindaki coxuklarimi evde birakip disari gitmem hele geceyi kardesimde gecirmem varsa bir sorun kacarak degil biraz konusmaya ara verip herkes sakinlesince konusurum tabi kafasini dinlemesini anliyorum ama cocuklarim bu yaslardaysa bunu yapmam.ben sakinlesene kadar o cocuklarla adam nasil sakinlessin.tabi yine soyluyorum tartismanin boyutunu bilmiyorum yasamakla duymak arasinda cok fark var.
Ayrica hersey o kaar kolay mi adami bosa cocugu al adami kapinin onune koy demek
bu kadar kolay olmamali ortada cocuklar ve bir yuva var daha analitik dusunmek lazim
sacimiz belimize kadar uzamissa kestirmek bile bu kadar zorken bir evlilik icin bu kadar net nasil cevap verilir anlayamiyorum kotu niyetle yorum yazilmis demiyorum ama yanlis mi dusunuyirum kendimi bunlari yazarken bile elestiriyorum ama bu kadar net kestirip atmamak lazim.
Haa bi de insanligi ve karakteri dogu bati diye cografik olarak da degerlendirmemek lazim tabi etnik bazi farklar olabilir ama karalamamali...
 
Ağlamaklı oldum cnm çok üzüldüm. Nankör bu erkek milleti be bak doğur büyüt yok alamazsın madem git diyorsun... Gerzek dengesizmis cidden çocukları kullanıyor tıpıs tıpıs dönesin die. Çocuklar küçükse alırsın
 
Iyi kötü yorum yapan zaman ayıran herkese cok tesekkur ederim.

Çocuklarımı ailem geldikten hemen sonra aldık, hatta ailem arabada bekledi çünkü ne eşim ne kayinvalidem problem cikarmadi.
Hatta esim, yaptiklarima, konustuklarima ragmen senin bu kadar sakin ve kontrollü davranman beni kendimden utandirdi, dedi.
Cok mutluyum, yan odamda misil misil uyuyorlar simdi :)

Hakli olarak konumdaki gelgitlerimi sorgulamissiniz.
Soyle acikliyayim; esimle olay gunu buyuk tartistik, cok cirkinlesti, cocuklari vermedi vermemekle tehdit etti falan.. cok korktum gercek olmasindan, gorememekten alamamaktan.

Sonra kendime bi strateji belirledim ve sakin davranmaya karar verdim.kayinvalidemin benden yana (beni hakli buluyor) oldugunu hissedince daha da rahatlamaya basladim.arkasindan kayinbabam arayip esim icin sana bunlari nasil yapar utanmasam koca adama gidip sopa cekicem falan dedi, bunlar cok sakinlestirdi beni.

Simdi cocuklarimla babamin evindeyim cok sukur, bundan sonra neler olur bilmiyorum ama en azindan suan durum stabil.
 
Çok mutlu oldum. Hem eşinin ailesi hem kendi ailen sana destek.. Umarım her şey yolunda gider. Çocuklarını benim için de öper misin?
 
Çok mutlu oldum. Hem eşinin ailesi hem kendi ailen sana destek.. Umarım her şey yolunda gider. Çocuklarını benim için de öper misin?
Bugun o kadar cok öpüstük o kadar cok aglastik ki mutluluktan, bi öpücükte sizin icin kondururum memnuniyetle :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…