Babalar günü?

Ya bu karikatürde herşeye uyuyor :70:

Eklentiler

• images.jpeg-1.webp
    images.jpeg-1.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 24
Sevgili anneler merhaba. Bir sorum olacak. Kayınvalideniz eşinizi yani oğlunu aradı mı babalar günü olduğu için? Ben hamileyim eşimin ilk babalar günü ve arayan soran yok. Olmaması çok çok daha iyi orası ayrı ama merak ettim. Sizde durumlar nasıl?
Komik ya niye arasınlar kuzumm

Sevgili anneler merhaba. Bir sorum olacak. Kayınvalideniz eşinizi yani oğlunu aradı mı babalar günü olduğu için? Ben hamileyim eşimin ilk babalar günü ve arayan soran yok. Olmaması çok çok daha iyi orası ayrı ama merak ettim. Sizde durumlar nasıl?
Niye arasın tuhaf iş çocuk doğmamış bile doğsa bile genelde anne babalar aramaz atanmayı bekler. Bu arada bazı hamişler hamile demiyorum farkındaysanız sadece kendi çocuk doğuruyor oda padişah veya kraliçe oluyor sanıyor.

Benim kv sabah eşimin ilk babalar gününün çekilmiş fotosu vardı oğlumla, onu yollamış kutlamış deli ediyo beni 😅😅😅

Kayınvalidem neden oğlunu arasın ki??
Benim eşim babasını ve babamı aradı sadece.
Tuhaf geldi dediğiniz. Herkes babasınınkini kutlasın🙂

Eşim babasını aradı kutladı babasıda onunkini ben babamı arayıp kutlarken eşimde duydu geldi kutladı

Valla yaranmaya calisan tipli kvler arayip ogluslarina baba olsada olmasa da kutlar.Benim esim zaten babasiyla beraberdi.Ben esimi arayip hem onun hem kp babalar gununü kutladim

Hayir eşimin ailesinde o kultur yok. Eşim de benim dogum gunum ve yildonumumuz disinda anneler, babar, sevgililer gunu, yilbasi, kadinlar gunu vs asla kimsenin de kutlamaz.
Baba olsaydi da kvdem de aramazdi, önem verselerdi bile kvmin aramasi sacma olurdu. 🙄

Ben bu anneler günü, babalar günü gibi özel günleri hiç sevmem. Çünkü kimi coskuyla kutluyor, kimi için ise çok buruk geciyor. O yüzden kırk yıl düşünsem böyle bir sey aklıma gelmezdi.

Araması garip olmaz mı ya..
Bizler bugün babalarımızı aradık. Sana da nasip olsun hayırlısıyla dediler. Baba olsaydı da seninde kutlu olsun derlerdi. Hususi aramazlardı.

Back
X