Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komik ya niye arasınlar kuzummSevgili anneler merhaba. Bir sorum olacak. Kayınvalideniz eşinizi yani oğlunu aradı mı babalar günü olduğu için? Ben hamileyim eşimin ilk babalar günü ve arayan soran yok. Olmaması çok çok daha iyi orası ayrı ama merak ettim. Sizde durumlar nasıl?
Niye arasın tuhaf iş çocuk doğmamış bile doğsa bile genelde anne babalar aramaz atanmayı bekler. Bu arada bazı hamişler hamile demiyorum farkındaysanız sadece kendi çocuk doğuruyor oda padişah veya kraliçe oluyor sanıyor.Sevgili anneler merhaba. Bir sorum olacak. Kayınvalideniz eşinizi yani oğlunu aradı mı babalar günü olduğu için? Ben hamileyim eşimin ilk babalar günü ve arayan soran yok. Olmaması çok çok daha iyi orası ayrı ama merak ettim. Sizde durumlar nasıl?
Benim kv sabah eşimin ilk babalar gününün çekilmiş fotosu vardı oğlumla, onu yollamış kutlamış deli ediyo beniSevgili anneler merhaba. Bir sorum olacak. Kayınvalideniz eşinizi yani oğlunu aradı mı babalar günü olduğu için? Ben hamileyim eşimin ilk babalar günü ve arayan soran yok. Olmaması çok çok daha iyi orası ayrı ama merak ettim. Sizde durumlar nasıl?
Halloween yok muBen hamile bile değilim ama benim babam eşiminkini kutladı. Bizde özel günler çok önemlidir. Paskalya kırismıs filan.
Halovın da var tabi ki. Ama biz paskalyacıyız daha çokHalloween yok muüzdün
Valla yaranmaya calisan tipli kvler arayip ogluslarina baba olsada olmasa da kutlar.Benim esim zaten babasiyla beraberdi.Ben esimi arayip hem onun hem kp babalar gununü kutladimSevgili anneler merhaba. Bir sorum olacak. Kayınvalideniz eşinizi yani oğlunu aradı mı babalar günü olduğu için? Ben hamileyim eşimin ilk babalar günü ve arayan soran yok. Olmaması çok çok daha iyi orası ayrı ama merak ettim. Sizde durumlar nasıl?
Öldüm buna ben. En çok bu konuya uymuşYa bu karikatürde herşeye uyuyor![]()