Babalar günü?

esimi aramadilar ama biz onlara gittik bugun kutladilar yuz yuze. Hatta bende babalar gunu hediyesi aldim esime, hediye almayi seviyorum zaten bahane olmus oldu. Bence kutlamalari daha hoş olurdu ama herkesin yapisi ve düşüncesi farkli mesela annemler kutlamadilar onlar da buradaki cogu arkadaş gibi henuz esim baba olmadigi icin akillarina bile gelmemistir.

Darilacak bir durum değil asla onemsemeyin hic 🥰 ama tabi kaynana iste, bisey yapsa da batiyor yapmasa da 😂🤣

Son düzenleme:
Varsayıyorum kv eşinizi aradı babalar gününde o zaman akla şu sorular gelmez miydi?
Kv ne yapmak istiyor?
Bize yaşlı mı demek istedi? Eşim babası yaşında mı?
Daha çocuğumuz kutlamadan o nasıl kutlar?
Falan
Bence siz kv yi sevmiyorsunuz.Sevmek zorunda da değilsiniz.Yaşam kaliteniz açısından ondan ne bişey bekleyin nede beklentileri karşılamaya çalışın.
He birde neden kv? Bu mantıkla kp nin de oğlunu araması gerekmez miydi?

aaaaaa nasıl olur böyle bişiy yaa
halbusi ben annemin ilkokuldaki sıra arkadaşını bile aramıştım sırf anneler günü olduğu için
akıl almaz bişiy

Cok komik olmaz mi bir kadinin oglunu arayip babalar gununu kutlamasi?
Kim kimin anasi,kim kimin babasi,toplumca bu tur seyleri algilama sorunumuz var

Sevgili anneler merhaba. Bir sorum olacak. Kayınvalideniz eşinizi yani oğlunu aradı mı babalar günü olduğu için? Ben hamileyim eşimin ilk babalar günü ve arayan soran yok. Olmaması çok çok daha iyi orası ayrı ama merak ettim. Sizde durumlar nasıl?
At bi msj kaynanana şöyle bi dose...Biz bdv olarak eltisine msj atan üyeye sinirliyizde biraz

Back
X