Babalari tarafindan istenilmeyen 2 bebek.

Mesleğin var ve hamileyken dayak yerken hiçbi şey yapmadın?????? Madem paran var başının çaresine bakabiliyorsun boşan

Hic sevmem laf sokup gitmeyi, ama cidden yani, bu nasil bu cumle, size bir sey olmasindan korktugu icin mi dayak ve hakarette bulundu!!! Bazilari sevmesin en iyisi yaa... Hic sevmesin ama!!!
Allah yolunuzu acik etsin, zihin acikligi versin.

Ban yesem de yazicam

Kısa ve net yazicam

Ayıya gül vermişler o da ...
Evlat hasretiyle yananlar var yaaa
Ve ya evladı doğar doğmaz hasta olanlar var.
Şükür edeceği yerde iki çocuk öldü diye karısı döven çocuklarına sahip çıkmayan adama ne desem az ne desem

Ne kadar sanssizmis o çocuklar yazık

Hee su da var ALLAH bir anda verdiği gibi almasını da bilir bu ukalaliktan bir an önce vazgecmeli ve kendine gelmeli

Bunları söyle işte yüzüne. Bizim gezmemize tozmamiza eglenmemize engel olan tek sey sensin o kadar geri kafali ve sığ birisin ki senin yaninda rahatca gezmem keyfini cikarmam imkansiz de.

Ne kadar mutsuz, kimliğini oluşturamamış ve olgunluktan uzak bir toplum olduk böyle yahu. Yabancılara bakıyorum 2 taneden az çocukları yok bebeklerle tatile geliyorlar. Ne etrafa huzursuzluk veriyorlar ne kendileri huzursuz. Erkekleri de kadınları da dibi düşmüş gibi etrafı keseceğine kendi işleriyle çocuklarıyla ilgileniyorlar. Buraya dikkat "bebeği ya da çocuğu bir yük olarak değil beraber yaşamayı öğrendikleri bir armağan" olarak görüyorlar. Her hareketlerinden belli, bizim ailelerini anlatmama gerek yok sanırım. Hayatı yaşamak için çocuğun olmaması ya da büyümesini beklemek ne kadar gerçekçi ve insancıl? Bu bebeklerin dünyaya gelmesine vesile olan bizleriz sonuç olarak doğduktan sonra keyifle bakmayacaksak neden çocuk yapıyoruz? O çocuklara da yazık değil mi? Bizde hemen bir galeyana gelme, aman öldük bittik anlayışı var erkekler ve kadınlar olgunluktan uzak (istisnalar tabi ki mevcuttur) çocukla uğraşmayayım, yemek yapmayayım, yaşadığım yeri temizlemeyeyim ee paşam prensesim başka? Sen bu dünyaya yiyeyim içeyim gezeyim diye mi geldin. Öyle de olabilir kimsenin sorumluluğunu istemiyorum nerde akşam orda sabah kafası da olabilir saygı duyarım. Ama o zaman evlenmeyecek evlenseniz de çocuk yapmayacaksınız. net

2 sağlıklı erkek evlat genç bir kadın üstelik anne duyguları kuvvetli yavrularım derken ben hissettim burda o bunlarla rezil mi olmuş banım yeni kalkmasa ağzına burnuna saydırırdım ama kendimi frenliyorum sakin ol ve karşında bir ruh hastası varmışçasına dinleme onu duyma hissetme

Ha olmus meydana gelmis cocugu aldirsaydin diyosun yani? Boyle bencilce bi yorumu anne olmadigini farzederekten toyluguna bagliyorum

Yoo anneyim ve zavallı bi bebeğin böyle bi ruh hastası babayı ve böyle sorumsuz bi anneyi haketmediğini düşündüğüm için böyle bi yorum yazıyorum.Böyle saçma sapan hayatlara zavallı çocukları ortak etmeye hakkınız yok.Her çocuk sevildiğini ve istendiğini bilmeyi hak eder senin bi çocuğu bunlardan mahrum bırakmaya hakkın yok.

Siddet hakaret etmiş bide sana bişey olcak diye korkmuş aman Allahım insan evlatla kepaze olur mu şükürsüz Allah kolaylık versin böyle adamla gezsen tozsan ne olur

Eşin çocuk istemiyorsa ilk gece doğru düzgün korunsaydı. Her zaman kadın mı düşünmeli korunmayı? Temkinli olsaydı , madem istemiyor iyi korunduğunuzdan emin olsaydı.

Zorla baba yapmak bu olmuyor hanımlar. Kadın korunuyorum diye kandırmamış bir şey yapmamış. Adam da önemsememiş zaten nasıl korunduklarını.

Konu sahibi, toy olan eşiniz ve sizsiniz. Adam manyağın teki siz de bu adamdan olan 2.çocuğu doğuracak kadar cesursunuz. Ya boşanın ya da katlanın diyeceğim ama bu adam yakanızı bırakmaz. Hastalık derecesinde kıskanç da. Tek sorun çocuk değil galiba.

Sonuç olarak siz yanlış bir eş tercih etmişsiniz. Korunduğunuz halde olan 2.çocuğu doğurarak da yanlış bir tercih yapmışsınız bence.

Ha olmus meydana gelmis cocugu aldirsaydin diyosun yani? Boyle bencilce bi yorumu anne olmadigini farzederekten toyluguna bagliyorum
Hanımefendi çok üzgünüm ama esas sizinki bencillik olmuş. Eşiniz siz anne olmadığınız halde sizi çocuk doğurmaya zorlasaydı acaba aynı yorumları yapacak mıydınız

Yazdiklarinuz gercek olamiyicak kadar sacma
Birincisi sizi seviyor korkuyor biseymi olacak diye
Olmuyor dovuyor sovuyor
Cocuklari icin evi cehennem yapiyor
Sizin umv herseyi yasadiginizi kendisininde sizle yasayacagini soyluyor cok kiskanc olul toplu igneye karisiyor vs vs
Ya bu bir hikaye yada adam ruh hastasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…