- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Hadi birinciyi dogurdun 2.yi niye buldun diyo ben babanin evimden mi buldum diyorum ben de aldircaktin rahat etcektik diyoYa sanki konu sahibi kendi kendine hamile kalmış
Bunları söyle işte yüzüne. Bizim gezmemize tozmamiza eglenmemize engel olan tek sey sensin o kadar geri kafali ve sığ birisin ki senin yaninda rahatca gezmem keyfini cikarmam imkansiz de.Aynen oyle oldu
Aynen oyle oldu izne geldiginde bebekleri anneme birakip disari gezmeye Ciktiydik Cikmaz olaydm ayakkabm topuklu diye ona takti cantam kirmizi diye ona takti neymis disardakiler bunun disi kapali ama ici o.. derlermis tobe yaa geri getirdi beni eve ertesi gun onun istediklerini giydm oyle gezdik geldik
O biraz konu sahibinin olaya bakış açısından. Yani beni seviyor, kıyamıyor muhabbeti.Hem sana bi şey olacak diye korkuyor hem sana şiddet uyguluyor hamileyken...!
Ne kadar mutsuz, kimliğini oluşturamamış ve olgunluktan uzak bir toplum olduk böyle yahu. Yabancılara bakıyorum 2 taneden az çocukları yok bebeklerle tatile geliyorlar. Ne etrafa huzursuzluk veriyorlar ne kendileri huzursuz. Erkekleri de kadınları da dibi düşmüş gibi etrafı keseceğine kendi işleriyle çocuklarıyla ilgileniyorlar. Buraya dikkat "bebeği ya da çocuğu bir yük olarak değil beraber yaşamayı öğrendikleri bir armağan" olarak görüyorlar. Her hareketlerinden belli, bizim ailelerini anlatmama gerek yok sanırım. Hayatı yaşamak için çocuğun olmaması ya da büyümesini beklemek ne kadar gerçekçi ve insancıl? Bu bebeklerin dünyaya gelmesine vesile olan bizleriz sonuç olarak doğduktan sonra keyifle bakmayacaksak neden çocuk yapıyoruz? O çocuklara da yazık değil mi? Bizde hemen bir galeyana gelme, aman öldük bittik anlayışı var erkekler ve kadınlar olgunluktan uzak (istisnalar tabi ki mevcuttur) çocukla uğraşmayayım, yemek yapmayayım, yaşadığım yeri temizlemeyeyim ee paşam prensesim başka? Sen bu dünyaya yiyeyim içeyim gezeyim diye mi geldin. Öyle de olabilir kimsenin sorumluluğunu istemiyorum nerde akşam orda sabah kafası da olabilir saygı duyarım. Ama o zaman evlenmeyecek evlenseniz de çocuk yapmayacaksınız. netKizlar 23yasindaym biri 17aylik biri 3aylik 2oglum var esim 2sini de istemedi ha cinsiyetlerini ogrenince vay oglum olcak bee diye havalara girdi 2sinde de 2gun 3.gun yine basa sardi ilk geceden hamile kaldm ilk ogluma 2.de gercekten korunmamiza ragmen oldu, demek ki nasibi varms yavrumun.. 2si de sezaryen bu arada arka arkaya oldugu icin bana bise olur diye de cok korktu, cok kotu seyler yasatti sirf dogurmayaym diye; dayak hakarer kufur hee turlu saygiszlk ama asla vazgecmedm yavrularmdan... Zaten sinirli biri ustelik askeriyede iyice psikolojisi yiprandi. 2.yi dogurdm diye uzman oldu parasi iyi diye, cocuklara iyi bi gelecek sunalm diye ama hic degsmedi.Her gun her Allahin gunu 2cocuk dogurdun, 2ayagmi bi pabuca soktun, sen lisede unide yeternce yasamssn demek ki ama ben yasayamdm bise, senle yasayacktm bu hayati ne guzel senin yuznden adim cikti 2cocukla, rezil kepaze ettin beni vs vs diyip duruyo, istisnasz her gunu boyle ve asiri kiskanc; basortume taktigim minicik ignenin rengne bile karisir, asla renkli taktrmaz illa siyah olcak belli olmayacak artk benm de benligm kalmadi 2cocuga bakck takaatim kalmadi Allahtan annem geldi de rahatladm biraz..
2 sağlıklı erkek evlat genç bir kadın üstelik anne duyguları kuvvetli yavrularım derken ben hissettim burda o bunlarla rezil mi olmuş banım yeni kalkmasa ağzına burnuna saydırırdım ama kendimi frenliyorum sakin ol ve karşında bir ruh hastası varmışçasına dinleme onu duyma hissetmeKizlar 23yasindaym biri 17aylik biri 3aylik 2oglum var esim 2sini de istemedi ha cinsiyetlerini ogrenince vay oglum olcak bee diye havalara girdi 2sinde de 2gun 3.gun yine basa sardi ilk geceden hamile kaldm ilk ogluma 2.de gercekten korunmamiza ragmen oldu, demek ki nasibi varms yavrumun.. 2si de sezaryen bu arada arka arkaya oldugu icin bana bise olur diye de cok korktu, cok kotu seyler yasatti sirf dogurmayaym diye; dayak hakarer kufur hee turlu saygiszlk ama asla vazgecmedm yavrularmdan... Zaten sinirli biri ustelik askeriyede iyice psikolojisi yiprandi. 2.yi dogurdm diye uzman oldu parasi iyi diye, cocuklara iyi bi gelecek sunalm diye ama hic degsmedi.Her gun her Allahin gunu 2cocuk dogurdun, 2ayagmi bi pabuca soktun, sen lisede unide yeternce yasamssn demek ki ama ben yasayamdm bise, senle yasayacktm bu hayati ne guzel senin yuznden adim cikti 2cocukla, rezil kepaze ettin beni vs vs diyip duruyo, istisnasz her gunu boyle ve asiri kiskanc; basortume taktigim minicik ignenin rengne bile karisir, asla renkli taktrmaz illa siyah olcak belli olmayacak artk benm de benligm kalmadi 2cocuga bakck takaatim kalmadi Allahtan annem geldi de rahatladm biraz..
Ha olmus meydana gelmis cocugu aldirsaydin diyosun yani? Boyle bencilce bi yorumu anne olmadigini farzederekten toyluguna bagliyorum
Hanımefendi çok üzgünüm ama esas sizinki bencillik olmuş. Eşiniz siz anne olmadığınız halde sizi çocuk doğurmaya zorlasaydı acaba aynı yorumları yapacak mıydınızHa olmus meydana gelmis cocugu aldirsaydin diyosun yani? Boyle bencilce bi yorumu anne olmadigini farzederekten toyluguna bagliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?