Babaların Yaşlandıkça Daha Ilımlı Olduğu Baba Eksikliği Hisseden Kızların.....

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Iyi geceler kızlar başlıktanda anlayacaginiz gibi kafamı kurcalayan beni yoran iki soru var bir digeri
Sizlerle paylasmak istedim

Kızlar konunun ic yuzune girip sizi cok fazla yormak istemiyorum ama sahiden babam bana kardeslerime anneme maaile bize cok cektirdi sevgi namina hicbirsey gormedik anlatmaya kalksam sayfalara sıgmaz o yuzden cok anlatmak istemiyorum özetle baba varlıgında yetimligi yasadik gibi hem maddi hem manevi olarak hiç bir sıkıntımızda arkamızda bir babamızın olduğunun rahatligini yasayamadik

Ve birde bunun yanında yapmadigi yetmezmis gibi herseye mani olma hayata atacagin her adimda duvar gibi karsimda buldum onu ve o engeli asamadim.arkadaslar

Simdi soruya gelecek olursak bazı arkadaslarim var konuyu acık net hic konusmadik ama iste onlarda babalarinin gencliklerinde sinirli cekilmez insanlar olduklarini ama yas ilerkedikce daha ılımlı daha sevgilerini gösterebildiklerini herseyin yoluna gittigini falan anlatirlar sahiden oyle mi olur cevrenizde bunun ornekleri var mi

Bazen arkadaslarimin dediklerini dusunup umitleniyorum ama babam artik 60 yasin kiyisinda daha ne kadar beklwmem pazim bazen diyorum bi 10 yil daha disimi sıkayim sonra dusunuyorumda 10 yıl sonra bendede artık yasanacak genclik falan kakmayacak ki 10 yil sonra bende 40 a yaklasmis olucam

Bi diger sorumda ben kendimi bildim bileli birinden hoslandıysam o hep benden cok buyuk biri olurdu tahminen benden on yas yada uzeri olurdu ve evliligide hep kendimden en az 10 yas buyuk biriyle dusunmusumdur bir gun ya tv de yada yanlis hatirlamiyorsam bir kitapta gormustum baba sevgisine hasret baba ozlemi ceken kızlar kendilerinden olgun erkeklerden hoslanirlarnis bava sevgisini onlarda bulmaya calisirlarmis demisti

Hatta birgun soyle bir olay yasamistim bi arkadasim vardi baska bir arkadsim hep benim ondan hoslandigimi soylerdi ben sirf aramizdami yas farki 3 yas diye ya oyle sey olur mu hic aramiDa sadece 3 yas var diye bakardim

Hatta bir zamanlar birinden hoslanmistim arada 14 -15 yas vardi arkadasim bana demisti ki sen kendine es degilde sanki baba ariyorsun ben seni anliyorum demisti onunda babasindan dolayi sıkıntıları vardi onunda vakti zamaninda kensisinden büyüklerden hoslanma durumlari varmis ve evlendigi kisi kendisinden 11 yas buyuktu cevrende bir iki benzer ornek daha görmüştüm

Ikinci soruyada gelecek olursak acaba bu durum anarmal bi durummudur yoksa herkeste olabilecek gayet normal birseymidir

Benimde babam boyle ama eksikliğini yasamıyorum cünkü hiç yaşamadığım bi hissin eksikliğini cekemem ki. Arkanda baba olma duygusu nasıl bişey bilmiyorum bilmediğim seye de ozenemem. Evet zaman zamam gorduğum baba kız ilişkişerinde anlık bi iç gecirme oluyor ama 2 dakika en fazla . Bu kadar hayatını etkileyen insanlara cok sasırıyorum ben.

Benim babam da cok gaddar bir insan ve duzelecegini de hic dusunmuyorum. Yaşla alakasi yok bence. Can cikmadan huy cikmaz derler. Ya oldugu gibi kabul edeceksin ya da benim gibi hayatindan tamamen cikaracaksin. Duzelir diye beklersen olan gecen yillarina olur.

Bendede oncesinde yoktu o eksikligi pek farketmezdim ama artik her gecen gun babaya sarilmak babanin evladini opmesi bi derdin oldugunda babaya sığınmak bunlari sahiden cok merak ediyorum ama babamdan kesinlikle o duygunun gwlmeyecegini biliyorum bayramda bizim el opmekrimiz bile sanki resmiydi

Bundan bir iki yıl once arkadasimin dugun gunu evine gitmistim babasiyla konusmasi samimiyetini falan gorunce bogazina bi yumru oturmustu ondan sonra hep içim sızlayıp durdu

En tuhafıda amcamin kızlarıyla olan iliskilwrine sakalasmalarina birbirilerine verdigi degeri gordukce babamda aybi evde buyudu amcamda neden babam boyle oldu diye canim acıyo

Öyle hayatindan tamamen çıkarma gibi bir sansim olmadi bundan sonra olur mu bilmiyorum ama iste insan sanki hala birseylerin duzelecegi umuduyla yasamak istiyo

Benim babamda öleydi.
Yıllardır görüşmüyorum şimdi nasıl bilmiyorum.
Ama değişeceğini düşünmüyorum.7 de ne 70 te o diye boşuna söylememişler.

Evdeyken kavgalarimiz olurdu kus kaldigimiz zamanlar 7 aydir evliyim özlüyorum gogsune yatip film izledigim gunleri allah basimizdan eksik etmesin. Gece gece aglattiniz beni

kamyon çarpsın üzerinden tır geçsin eşek tepsin köpek yesin dediğim tek insan türü ya da yaratık :)) hayali bile güzel be....

Benim babamda öleydi.
Yıllardır görüşmüyorum şimdi nasıl bilmiyorum.
Ama değişeceğini düşünmüyorum.7 de ne 70 te o diye boşuna söylememişler.

Bazen bende evlenirsem falan gic gorusmeyeyim diye dusunurum ama benzer durumları yasayan arkadaslarım ister istemez bu durumu esinden saklama ihtiyaci hissedersin mecburende olsa gidip gelmek zorundasin derlerdi

Esiniz bu durumu yadirgamiyor mu yada yasadiginiz sorunlari kendisi biliyor mu

Evdeyken kavgalarimiz olurdu kus kaldigimiz zamanlar 7 aydir evliyim özlüyorum gogsune yatip film izledigim gunleri allah basimizdan eksik etmesin. Gece gece aglattiniz beni
Benim maalesef oyke samimi anlarım olmadı

Hatta ayni sofraya oturdugumuz zamanlar (ki nadiren olurdu)yemegimi bile rahatlikla yiyemezdim

Iste boyle seyleri duyunca onceden etkilenmezdim hic simdi nasiĺ bir his diye meraktan sanki o an kalbim sızliyor icimde tarifi imkansiz bir his oluyor

kamyon çarpsın üzerinden tır geçsin eşek tepsin köpek yesin dediğim tek insan türü ya da yaratık :)) hayali bile güzel be....
Maalesef benimde ah ettigim zamanlar oldu kendisini sevip sevmedigimi bile bilmiyorum ama bazen boyle deryli gibindurdugunda icime birsey oturuyir sanki bize o kadar yapip.ettigi aglattigi falan aklma bile gelmiyo o an sonra onun icin uzuldum diye kendimden nefret ediyorum

sınav dünyası işte... ama insanlar bunu bile yüzüne çarpıyo... o sıfatı haketmeyen babaların yokluğunu bizi ezmekte kullanıyolar.. . e bununda bi vebali vardır elbet.... ben bu saydıklarımdan birini bekliyorum ilahi adaletten :) çok ciddiye almıyorum artık hayatı çok üzüldükte noldu.... sende düşünme... olmuyosa olmuyor yani... zorla olmuyor...

Düğünlerde foto çekiyorum.
Gecen gün bi düğünde baba-kız dans etti.
Ferhat göçer in kızım şarkısıyla üstelik..
O anı ölümsüzleştiren de benim gibi yaralı biri..
İyiki ortam loştu da akan gözyaşlarım gözükmedi..

İlerde eşim sarar mı yaralarımı bilmem..

Dedigin gibinsınav dünyası ama bazen insanlar sizin acılarinizi sizin caninizi yakmak icin kullanabiliyorlar kuzenimmvardi babamin yaptiklarinaczaten uzuldugumuz yetmiyormus gibi birde alay mazemesi olarak kullanirdi
Bazen sırf babam yüzünden evlenmemek en dogrusu nede olsa onun yasattiklari suanda yaptiklari evliligimi yikacak zaten en iyisimi hic evlenmeyeyim diye dusunurum

Psikologa gidiyordum babamdan söz ederken bize yasattiklarindan sanki yerin dibine giriyordum babamdan soz ettigim gunlerde psikologdan cikarken bırakin rahatlamayi ustumde sanki koca bir dagin agirligini hissederdim

Bu satirlari okurken gözumden akan yaslar senin ićınmiydi kendimemiydi hic bilmiyorum ama insallah esin olacak insan butun yaralarini sarar ve huzuru esinde bulirsun

boşveeer kötü insanla yakın olmaktansa fersah fersah uzak olmak hayırlıdır. düşünme ve bu gün kötüden uzak olduğuna şükret.... herkezinde hayatında bir sınavı olduğuna göre kimseyi takma...

benim çevremde de öyle güzel babalar kızlar var ki Allah ım diyorum ben yaşamamışım ben insan değilmişim herhalde :)) ne kadar ufak ve basit şeylerle ne kadar başka hayatlar yaşanabilirmiş ama yok hocam yok yane :) fıtratında yok naapsan düzelmez bu işi tır düzeltir ancak.... temizlik imandan gelir.....temizlensin gitsinler....

Seni burda sobeledim Donusunboylemiolacakti .ama cok uzuldum gercekten.annemde de var boyle bi baba.geldi nerdeyse 80 yasina hala ayni.karsisinda butun kardesler tir tir titrer.degismez boyleleri kuzum ya.Allah kurtarsin

Sağolsın canım inşallah degisir duzelir umuduyla yasiyordum artik bu saatten sonra düzelsede benim hayatımda degistirecegim birseyim kalmadı ne yazık ki

Hayatta her neye elimi uzattiysam elimden aldi

Moralim bozulunca sizinde moralinizi bozmayayim diye kactim topiktwn

Canım herkesin bir sınavı olurmuş baba nda senin sınavın.benim babam eskiden sınırlı otoriter (bana sokmesede)biriydi.
sonra kalp krizi geçirdi öleceğim diye korkudan karakteri değişti birde ölüm korkusuz yüzünden pisikiatroste gitti sakinleştirici ilaç içiyor hala işten gelir yemek yer cupp yataga:)sizinkiler de.dr.a gitsin.
büyük sevgilibolayida bana gelenlerde hep benden kucuk tip olarak küçük gösteriyorum diye olabilir.senin de hep büyüklere aşık olman bedevi şansı olabilir
şaka bir yana hayat ve kader.canım çok irdeleme insanları olduğu gibi kabul et degistiremeyecegin şeyleri sorun olarak gorme

Bu satirlari okurken gözumden akan yaslar senin ićınmiydi kendimemiydi hic bilmiyorum ama insallah esin olacak insan butun yaralarini sarar ve huzuru esinde bulirsun

Kız babasını öpüyor, ben ölüyorum...
İnşALLAH eşlerimiz sarar yaralarımızı başkada yara açmaz..

Off ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…