valla bizim de aramızda bu sözcükler yok. eski evimizde otururken yatmadan önce gidip öperdik babamızı yatıyoruz biz diye. simdiki evimiz daha buyuk kimsenin ne asagı ındıgı ne yukarı cıktıgı var. cok sükür maddiyat konusunda benim bir sıkıntım olmadı hic. o da sıkıntı olsaydı eger beni evde tutacak bir sey olmazdı sanırım. babam bir dedigimi iki etmez istedigim her seyi fazlasıyla alır, ama iste maddiyat yeterli olmuyor bazen. o sıcaklıgı hissettirmek icin zengin veya fakir olmak gerekmiyor. babam belki de bize olan uzaklıgını para ile kapattıgını dusunuyor kim bilir. eski sevgilimin de iki kızı vardı, hep söylerdim ne sanslısın kızların var degerini bil diye. onun kızlarına olan sevgisini, ikili iliskilerini görunce benim icim acırdı. mesela diger evlilik dısı olan kızı baska sehirde, onu nadir göruyor o kadar uzuluyordum ki o kız icin. oturup aglıyordum o cocuk icin. dusun, nelerden etkileniyorsun bir süre sonra. o yuzden baba figürleri ya da o yasa gelmis o sıfatı tasıyan insanlar daha guvenli oluyor, sıgınıyorsun, evde bulamadıgını arıyorsun