- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Canım herkesin bir sınavı olurmuş baba nda senin sınavın.benim babam eskiden sınırlı otoriter (bana sokmesede)biriydi.
sonra kalp krizi geçirdi öleceğim diye korkudan karakteri değişti birde ölüm korkusuz yüzünden pisikiatroste gitti sakinleştirici ilaç içiyor hala işten gelir yemek yer cupp yataga:)sizinkiler de.dr.a gitsin.
büyük sevgilibolayida bana gelenlerde hep benden kucuktip olarak küçük gösteriyorum diye olabilir.senin de hep büyüklere aşık olman bedevi şansı olabilir
şaka bir yana hayat ve kader.canım çok irdeleme insanları olduğu gibi kabul et degistiremeyecegin şeyleri sorun olarak gorme
Canım herkesin bir sınavı olurmuş baba nda senin sınavın.benim babam eskiden sınırlı otoriter (bana sokmesede)biriydi.
sonra kalp krizi geçirdi öleceğim diye korkudan karakteri değişti birde ölüm korkusuz yüzünden pisikiatroste gitti sakinleştirici ilaç içiyor hala işten gelir yemek yer cupp yataga:)sizinkiler de.dr.a gitsin.
büyük sevgilibolayida bana gelenlerde hep benden kucuktip olarak küçük gösteriyorum diye olabilir.senin de hep büyüklere aşık olman bedevi şansı olabilir
şaka bir yana hayat ve kader.canım çok irdeleme insanları olduğu gibi kabul et degistiremeyecegin şeyleri sorun olarak gorme
Canım genelde her gece moral bozacak biseyi oluyo alistimda iste bayadir kafama takiliyoduBaban bu gece canınızın sıktı birsey mi oldu
Maddi olarak babanın gücü var da sizden esirgiyormu yoksa onun damı yok.eğer yoksa yapacak birşey yok.Canım inanki son 4 yıl içinde başina gelmedik kalmadi ölumden döndü bende hep belki bu yasadigi seyler duzelmesine vesile olur falan diye dusunuyordum ama tam aksine git gide daha kotulesiyo
Bende artık oyle kabullenmeye zorluyorum kendimi ama bazen cok zor oluyir
Ornek maddi konularda cok problemli evde en ufak birseyin bitmesini bile problem edecek karekterde biri imkani olsa fotosentezle yasayin diyecek yani o kadar cok darda kalmassam 1 lirasini dahi istemem calismayada izin yok
Artik sevgisinden isin manevi boyutundan geçtim.bari uzerine dusen sorumlulugu yerine getirse
Çok garip bi durum eksiklik öyle olmaz eksiklik ben 7 kardeşim 1 yaşındayken eksik kaldık eksiklik ilkokul orta lise üniversite mesun olduğunda sağında babanın olmaması eksiklik ve gelin olduğunda kuşak kim bağlayacak meselesi eksiklik bu ve sağ tarafının hiç dolmamasi kusura bakma belki sana göre baban sevgi göstermiyor ama başında yanında varlığı yeter kardeşim ya şükür et senin yerinde olmak isterdim keşke sevgi gostermeseydide başımda olsaydi
Maddi olarak babanın gücü var da sizden esirgiyormu yoksa onun damı yok.eğer yoksa yapacak birşey yok.
alkol kullanirmi?
Kesinlikle sakinleştirici kullanmalı.
kimi babadan kimi evi artan kimi eş ten cekermis sınav dünyası.
Benim maalesef oyke samimi anlarım olmadı
Hatta ayni sofraya oturdugumuz zamanlar (ki nadiren olurdu)yemegimi bile rahatlikla yiyemezdim
Iste boyle seyleri duyunca onceden etkilenmezdim hic simdi nasiĺ bir his diye meraktan sanki o an kalbim sızliyor icimde tarifi imkansiz bir his oluyor
Çok haklı sitemlerin var hele parasını dışarıya yedirip eve yokluk yaşayanlara ekstra kızıyorum.
sen iyi biriyle evlenirsin mukafatin olur ınş.
Dedem babanneme çok çektirmiş adam olup gitmiş hiç iyi an madi hep cektirdiklerini anlatirdi
sanırım sorun genelde erkeklerde
evet, bu konuda seni çok iyi anlıyorum ben. konularıma da bakarsan hep hayatımdaki erkekler benden 15 yas falan daha buyuk oluyor. bunu burada cok dile getirdim ama insanlar konuların hep 30 yas ustu erkekler falan diye benimle alay ettiler. halbuki bu acınası bir durum bence. benim babam hep hayatımda oldu hep arkamızda oldu ama duygusal anlamda bir yakınlıgımız olmadı hic. sanki aynı evde yasayan iki yabancı gibi. ev arkadaslarının bile daha çok yakınlıgı vardır. bizim babamla iliskimiz tamamen, paran var mı, benzinin var mı vs üzerine. bir sey oldugunda babama söylemekten cekinirim hep cunku biliyorum ki beni suclar ya da arkamda durmaz demeyeyim de pek destek olmaz. bana sunu yaparsın aferin kızım basarırsından cok genelde telkinleri bosver calısma evde otur cık gez dolas vs zorlama kendini zaten gerek yok falan tarzında. hani hırslı bir insan olsam da arkamda durmayacak zaten. o yuzden hayatımda bir otorite ya da ne denirse iste o bir hakimiyetin eksikligini hissettim. üzülüyorum cunku hayatım hep kendimden 15 yas buyuk genelde bosanmıs cocuklu adamlara ya da evlenmemis takıntılı adamlara asık olmakla geciyor. eski sevgilim benden 17 yas buyuk farklı farklı kadınlardan cocugu olan bir adamdı. sonra gorustugum kisiler de biri 12 yas buyuk, biri 14 yas buyuk vs. bunu nasıl atlatırım bilmiyorum ama ben kendimi buyuk insanların yanında daha guvende ve daha tamamlanmıs hissediyorum. o yuzden yası kucuk olanlar ilgimi cekmiyor, denedim ama olmuyor. garip yani. bu konuda o kadar uzun konusabilirim ki... seni en iyi ben anlarım
Babana mektup yazsan ise yararmi biz evde mektuplasiriz kus oldugumuzdaSahiden oyle guzel ozetlediniz ki konuyu
Yani o yas duygusu falan aslinda benim anlatamadigim ama sizinn kullandiginiz o kelime guven sozcugu sahiden oyle guzel anlatti ki isin ic yuzunu
Belkide babamda bulamadigim aradigim sey
Bende dedigim gibi babamla ayni evin icinde yabanci gibiyiz o gun hangi kelimelere kullanacagimiz bile bellidir
Günaydın hoşgeldin afiyet olsun iyi geceler
Artik bu sozcukler bile hic kullanilmiyor
Hele maddiyat konusunda zaten 1 lira bile istesem 3 kere dusunerek korkuyls isterim
evet, bu konuda seni çok iyi anlıyorum ben. konularıma da bakarsan hep hayatımdaki erkekler benden 15 yas falan daha buyuk oluyor. bunu burada cok dile getirdim ama insanlar konuların hep 30 yas ustu erkekler falan diye benimle alay ettiler. halbuki bu acınası bir durum bence. benim babam hep hayatımda oldu hep arkamızda oldu ama duygusal anlamda bir yakınlıgımız olmadı hic. sanki aynı evde yasayan iki yabancı gibi. ev arkadaslarının bile daha çok yakınlıgı vardır. bizim babamla iliskimiz tamamen, paran var mı, benzinin var mı vs üzerine. bir sey oldugunda babama söylemekten cekinirim hep cunku biliyorum ki beni suclar ya da arkamda durmaz demeyeyim de pek destek olmaz. bana sunu yaparsın aferin kızım basarırsından cok genelde telkinleri bosver calısma evde otur cık gez dolas vs zorlama kendini zaten gerek yok falan tarzında. hani hırslı bir insan olsam da arkamda durmayacak zaten. o yuzden hayatımda bir otorite ya da ne denirse iste o bir hakimiyetin eksikligini hissettim. üzülüyorum cunku hayatım hep kendimden 15 yas buyuk genelde bosanmıs cocuklu adamlara ya da evlenmemis takıntılı adamlara asık olmakla geciyor. eski sevgilim benden 17 yas buyuk farklı farklı kadınlardan cocugu olan bir adamdı. sonra gorustugum kisiler de biri 12 yas buyuk, biri 14 yas buyuk vs. bunu nasıl atlatırım bilmiyorum ama ben kendimi buyuk insanların yanında daha guvende ve daha tamamlanmıs hissediyorum. o yuzden yası kucuk olanlar ilgimi cekmiyor, denedim ama olmuyor. garip yani. bu konuda o kadar uzun konusabilirim ki... seni en iyi ben anlarım
Babana mektup yazsan ise yararmi biz evde mektuplasiriz kus oldugumuzda
gerçi geçen not yazdım notu ters cevirmis
Iyi geceler kızlar başlıktanda anlayacaginiz gibi kafamı kurcalayan beni yoran iki soru var bir digeri
Sizlerle paylasmak istedim
Kızlar konunun ic yuzune girip sizi cok fazla yormak istemiyorum ama sahiden babam bana kardeslerime anneme maaile bize cok cektirdi sevgi namina hicbirsey gormedik anlatmaya kalksam sayfalara sıgmaz o yuzden cok anlatmak istemiyorum özetle baba varlıgında yetimligi yasadik gibi hem maddi hem manevi olarak hiç bir sıkıntımızda arkamızda bir babamızın olduğunun rahatligini yasayamadik
Ve birde bunun yanında yapmadigi yetmezmis gibi herseye mani olma hayata atacagin her adimda duvar gibi karsimda buldum onu ve o engeli asamadim.arkadaslar
Simdi soruya gelecek olursak bazı arkadaslarim var konuyu acık net hic konusmadik ama iste onlarda babalarinin gencliklerinde sinirli cekilmez insanlar olduklarini ama yas ilerkedikce daha ılımlı daha sevgilerini gösterebildiklerini herseyin yoluna gittigini falan anlatirlar sahiden oyle mi olur cevrenizde bunun ornekleri var mi
Bazen arkadaslarimin dediklerini dusunup umitleniyorum ama babam artik 60 yasin kiyisinda daha ne kadar beklwmem pazim bazen diyorum bi 10 yil daha disimi sıkayim sonra dusunuyorumda 10 yıl sonra bendede artık yasanacak genclik falan kakmayacak ki 10 yil sonra bende 40 a yaklasmis olucam
Bi diger sorumda ben kendimi bildim bileli birinden hoslandıysam o hep benden cok buyuk biri olurdu tahminen benden on yas yada uzeri olurdu ve evliligide hep kendimden en az 10 yas buyuk biriyle dusunmusumdur bir gun ya tv de yada yanlis hatirlamiyorsam bir kitapta gormustum baba sevgisine hasret baba ozlemi ceken kızlar kendilerinden olgun erkeklerden hoslanirlarnis bava sevgisini onlarda bulmaya calisirlarmis demisti
Hatta birgun soyle bir olay yasamistim bi arkadasim vardi baska bir arkadsim hep benim ondan hoslandigimi soylerdi ben sirf aramizdami yas farki 3 yas diye ya oyle sey olur mu hic aramiDa sadece 3 yas var diye bakardim
Hatta bir zamanlar birinden hoslanmistim arada 14 -15 yas vardi arkadasim bana demisti ki sen kendine es degilde sanki baba ariyorsun ben seni anliyorum demisti onunda babasindan dolayi sıkıntıları vardi onunda vakti zamaninda kensisinden büyüklerden hoslanma durumlari varmis ve evlendigi kisi kendisinden 11 yas buyuktu cevrende bir iki benzer ornek daha görmüştüm
Ikinci soruyada gelecek olursak acaba bu durum anarmal bi durummudur yoksa herkeste olabilecek gayet normal birseymidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?