Babaların Yaşlandıkça Daha Ilımlı Olduğu Baba Eksikliği Hisseden Kızların.....

Canım inanki son 4 yıl içinde başina gelmedik kalmadi ölumden döndü bende hep belki bu yasadigi seyler duzelmesine vesile olur falan diye dusunuyordum ama tam aksine git gide daha kotulesiyo

Bende artık oyle kabullenmeye zorluyorum kendimi ama bazen cok zor oluyir

Ornek maddi konularda cok problemli evde en ufak birseyin bitmesini bile problem edecek karekterde biri imkani olsa fotosentezle yasayin diyecek yani o kadar cok darda kalmassam 1 lirasini dahi istemem calismayada izin yok
Artik sevgisinden isin manevi boyutundan geçtim.bari uzerine dusen sorumlulugu yerine getirse

Aşk koniduna gelince sanirim sahiden bedevi sansi :)

Çok garip bi durum eksiklik öyle olmaz eksiklik ben 7 kardeşim 1 yaşındayken eksik kaldık eksiklik ilkokul orta lise üniversite mesun olduğunda sağında babanın olmaması eksiklik ve gelin olduğunda kuşak kim bağlayacak meselesi eksiklik bu ve sağ tarafının hiç dolmamasi kusura bakma belki sana göre baban sevgi göstermiyor ama başında yanında varlığı yeter kardeşim ya şükür et senin yerinde olmak isterdim keşke sevgi gostermeseydide başımda olsaydi

Maddi olarak babanın gücü var da sizden esirgiyormu yoksa onun damı yok.eğer yoksa yapacak birşey yok.
alkol kullanirmi?
Kesinlikle sakinleştirici kullanmalı.
kimi babadan kimi evi artan kimi eş ten cekermis sınav dünyası.

Canim dusunceni fikrini kınamıyorum ama kisiden kisiye degisiyor o eksiklik

Bir babaniz var ama sarilmasi sevgisi hicbirseyi yok yanindan gecmeye korktugunuz bi insan basiniz sıkıştığında arkamda babam var rahatligini yasayamamak emin ol anlatsam yasattiklarini sayfalara sığmayacak sıkıntılar yasatti

Keske kaybettigimde hasretle yadedecegim biri olsaydi yada kayvetme kekimesini bile korkuyla yazsaydim

Bazen babalar uzebiliyor ama kopamaz bağ var.halamin kocası alkolik sorumsuz zampara biriydi.
Çocuklarını amcam babaanne okuttu.3.de iyi kariyer yaptı.
sonuç babalarına 2tane yazlik-kışlık ev aldılar.araba aldılar.hak ediyor muydu asla.
ama kopamaz bağ var

Canım vakti zamaninda bulundugumuz yerin en uyi maas alanlarindan biriydi onunla beraber calisan insanlarin kac dairesi dukkani falan var o maaleseef bizden baska herkese yedirdi simdide de çok kotu sayilmaz ama ne zaman sorarsan sor yoktur parasi

Canim emin ol yokluk olsa Allahtan gelen basgiz ustune der sukredersinde varlik icinde yokluk cektirmesi iste o insani uzuyor

Ickisede yokm Allah muhafaza ickiside olsa halimiz o zaman nolurdu kimbilir

Yaşla ılımlaşanı da var, aynı kalanı da...
Benim dedem annemi hep kakanlamış, hala da ezmeye çalışır, ALLAH ömür versin 80 küsur yaşında. Anneme garezi var sanki, ve bunu zamanla bize de yansıttı. Yine de annem hiç bir zaman ona saygısızlık yapmadı, yapmaz ve başkasına da asla laf söyletmez dedem hakkında.
Benim babamla ilişkimse bazen iyi bazen kötü, ama hiç bir zaman sıkı fıkı olmadık. Çok ilgili bir baba değildir, çok destekçi de değildir, olur olmadık insanların yanında ve olmadık zamanlarda çok kırdığı da olmuştur, ailesinin değerini pek bilen biri de değildir, ama olsun, kötü bir baba da değildir, ben de laf söyletmem babama. ALLAHım anneciğimi de babamı da başımızdan hiç bir zaman eksik etmesin, amin. İnşaallah herkesin de sevgi dolu bir ailesi olsun.
Yaşlı erkeklerden hoşlanma olayına gelince, pek sanmıyorum ya, baba yoksunluğunun bunu tetiklediğini düşünmüyorum. Bu durumdaki tanıdıklarımın hepsi yaşıtlarıyla evli ya da sevgili.

Baba sevgisini gostermeli destegini sana sahip cikan arkanda olan birinin oldugunu bilmek cok guzel duygular bunlar. Kiz kardesim yeni nisanlandi kayinpederi bir garip. hic cocuklariyla oturup konusmamis ilgilenmemis. Bizim yeni damat bize geldiginde ilk zamanlar garipsiyomus ben evliyim hala babamin kucagina yatarim kizdiririm kuserim kardesimle babam daha iyi anlasir onlarda ayni sekil. Cocuk kardesime demis ben alisik degilim boyle seylere sizi cok kisksniyorum keske benim babamda boyle olsaydi diye. Insallah cocugunuzun babasi istediginiz baba gibi olur

Çok haklı sitemlerin var hele parasını dışarıya yedirip eve yokluk yaşayanlara ekstra kızıyorum.
sen iyi biriyle evlenirsin mukafatin olur ınş.
Dedem babanneme çok çektirmiş adam olup gitmiş hiç iyi an madi hep cektirdiklerini anlatirdi
sanırım sorun genelde erkeklerde

evet, bu konuda seni çok iyi anlıyorum ben. konularıma da bakarsan hep hayatımdaki erkekler benden 15 yas falan daha buyuk oluyor. bunu burada cok dile getirdim ama insanlar konuların hep 30 yas ustu erkekler falan diye benimle alay ettiler. halbuki bu acınası bir durum bence. benim babam hep hayatımda oldu hep arkamızda oldu ama duygusal anlamda bir yakınlıgımız olmadı hic. sanki aynı evde yasayan iki yabancı gibi. ev arkadaslarının bile daha çok yakınlıgı vardır. bizim babamla iliskimiz tamamen, paran var mı, benzinin var mı vs üzerine. bir sey oldugunda babama söylemekten cekinirim hep cunku biliyorum ki beni suclar ya da arkamda durmaz demeyeyim de pek destek olmaz. bana sunu yaparsın aferin kızım basarırsından cok genelde telkinleri bosver calısma evde otur cık gez dolas vs zorlama kendini zaten gerek yok falan tarzında. hani hırslı bir insan olsam da arkamda durmayacak zaten. o yuzden hayatımda bir otorite ya da ne denirse iste o bir hakimiyetin eksikligini hissettim. üzülüyorum cunku hayatım hep kendimden 15 yas buyuk genelde bosanmıs cocuklu adamlara ya da evlenmemis takıntılı adamlara asık olmakla geciyor. eski sevgilim benden 17 yas buyuk farklı farklı kadınlardan cocugu olan bir adamdı. sonra gorustugum kisiler de biri 12 yas buyuk, biri 14 yas buyuk vs. bunu nasıl atlatırım bilmiyorum ama ben kendimi buyuk insanların yanında daha guvende ve daha tamamlanmıs hissediyorum. o yuzden yası kucuk olanlar ilgimi cekmiyor, denedim ama olmuyor. garip yani. bu konuda o kadar uzun konusabilirim ki... seni en iyi ben anlarım

Insallah herkesin hayatinda kotu gunler gecmis anilar olarak kalir

Iyu dualarin icinde Allah rwI olsun insallah seninde huzur dolu bi yuvan olur

Sahiden oyle guzel ozetlediniz ki konuyu
Yani o yas duygusu falan aslinda benim anlatamadigim ama sizinn kullandiginiz o kelime guven sozcugu sahiden oyle guzel anlatti ki isin ic yuzunu
Belkide babamda bulamadigim aradigim sey

Bende dedigim gibi babamla ayni evin icinde yabanci gibiyiz o gun hangi kelimelere kullanacagimiz bile bellidir

Günaydın hoşgeldin afiyet olsun iyi geceler

Artik bu sozcukler bile hic kullanilmiyor
Hele maddiyat konusunda zaten 1 lira bile istesem 3 kere dusunerek korkuyls isterim

Babana mektup yazsan ise yararmi biz evde mektuplasiriz kus oldugumuzda
gerçi geçen not yazdım notu ters cevirmis

Birisi vardi bana karsi ilgisi olan benimde ona karsi anlamadigim bi ilgim vardi esiyle zaten ayri evlerde kaldiginida biliyordum Allah korusun belki bi ışık yaksam o evlilik son bulacakri ama o insanla selamimi sabahahimi bile kestim sadec
Babana mektup yazsan ise yararmi biz evde mektuplasiriz kus oldugumuzda
gerçi geçen not yazdım notu ters cevirmis

İşe yaramasi için arada bu muhabbet olmasi lazim

Allah babanla olan muhabbetinizi arttirsin insallah

Bence duydukların doğru. Benim babam da öyle bi adamdı ki sanırsın taştan, bu adamın yüreği yok.. Yani ben kücüklügümde babamın varlıgını bile bilmedigimi aramız düzeldiginde anladim. Evde olmazdı. Annem kardeşlerimle benimle ugrasir dururdu kurban oldugumm. Sonra eve gelir zehir ederdi geceyi anneme haliyle bizde etkileniyoduk.. 15-16yaslarında biraz daha görmeye basladım babamı ama ona olan hissizligim nefrete dönüstü ve kücük yaşta oldugu icin travma olmuş sanırım onunla ilgili tek bişey dısında hic bişey hatirlamiyodum hala da öyle hatirlamiyorum.. Her neyse erkek kardeşime verseler bogup atacak ben bunu gördükce babamın yası ilerledikce biraz kiyamamazlıgım oldu ama hic yakın olmamıstık hala.. ama en güzel yanı babam yumuşamasına yumuşadı hatta tersine döndü annemin sabrı bitmisti bu sefer tatlı atısmalar olurdu hep:) bende sindire sindire kabullendim ne olursa olsun baba yani.. Sonra 2-3 sene yakındık iyiydi aramiz tanidikca icim acidi ona , yaslandikca belki de bilmiyorum o merhametini görünce , güclü durmaya calistigini görünce , yaptiklarinin pismanligini gözlerinde görünce resmen icim acidi.. Şuan cok farklı bi düşkünlüğüm var ona karşı ama evlenip ayrı sehire gittim bu sefer de .. Olsun huzurları var evde

Benim babam da yaşlandıkça yumuşayan, duygusallaşanlardan.

Çocukluğumdan beri iyi bir ilişkimiz vardı babamla. Tekne kazintisi olduğum için çok ilgilenirdi benimle. Aynı şekilde abim de öyle,baba yarısından da ötedir benim için. Yani anlayacağın ailedeki erkeklerle ilgili bir sıkıntım yok, olmadı şimdiye kadar.

Amma ve lakin eşimle aramda 14 yaş var. Kendi yasitlarimla da ilişkim oldu, kendimden küçüklerle de büyüklerle de. Ama en mutlu olduklarım hep bi 8-10 yaş fark atanlardi. Psikolojik olarak bir sıkıntı var mıdır, bilinç altiyla mı alakalıdır bilmiyorum ama hep böyle oldu. Yani çok da babayı falan karistirmamak lazım sevgili mevzularinda. Hem sebebi dediğiniz gibi olsa da ne olacak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…