Babam annemi aldatiyor

Miliemilie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
148
169
53
35
Babam iyi bir insandır. Anneme ve bizlere karşı kibardır, merhametlidir, bizi kimseye muhtaç etmez, annemin ve bizim bir sözümüzü iki etmez, bizim için elinden geleni yapar. Ama bunca iyi özelliğinin yanında annemi aldatıyor malesef. Bunu annem benden daha önce öğrenmiş. Ama bize söylemedi. Ben 7 yıl önce internetten bazı kadınlarla konuştuğuna şahit oldum. Kıyameti kopardım haliyle. 1 yıl hiç konuşmadım. Ama küs kalamadım, barıştım sonunda. Yaşanan onca şeye rağmen babam hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Kaç kez bilgisayarı istedi iş bahanesiyle. Dışarda da hayat kadınlarıyla görüşüyor bence. Emin değilim ama çok şüphe çeken hareketleri var. O kadar kötü bir yalanci ki hemen belli ediyor. Bir de suçunu yüzüne vurunca cocuk gibi davranıyor. İnkâr ediyor. Tam cocuklasiyor. Annem her ne kadar affetmiş gibi görünse de bu durumları sindiremediği o kadar belli ki. Sudan sebeplerden tartışma çıkarıyor. Artık bir kısır döngüye girdik. Babam bir şeyler yapıyor, bir kaç gün kavga gürültü. Sonra bir iki ay ortalık duruluyor. Sonra hopp en başa... Babama karşı çok saygisizlasabiliyorum, hakaret bile ettim bu yüzden. Sonra kahroluyorum tabi. Ama annemin çok üzüldüğünü biliyorum her ne kadar bize belli etmese de. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok ama çok bunaldım. Çok ağır şeyler söylemek geliyor içimden ama ya bir gün ölürse mahvolurum. Vicdan azabından ölürüm. Kendi kendimi yiyorum anca.

Babanız iyi bir insan değil . Sizi doğuran kadına ihanet ediyor.

Lütfen artık şu ülkede aldatan kadına verilen tepkiler aldatan erkeğe de verilsin .

Kadın aldatınca adının neye çıktığını biliyoruz değil mi ?
Anneniniz babanızı aldatsaydı kapının önüne konulacağını da biliyoruz değil mi ?

Çok can sıkıcı bir ayrımcılık .

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum. Birde iyi insanmış.. Gülermisin ağlarmisin

Ben insanları siyah ve beyaz diye ayıramıyorum. Bunun cinsiyet ayrimciligiyla ne alakası var?

Cinsiyet ayrımını o manada söylememiştim . Demek istediğim annenize ihanet ediliyor benim içim sızladı empati kurunca .
Benim de içim sızlıyor ama ne yapayım? Babamı çöpe mi atayım? Onca iyi davranışını tek kalemde sileyim mi?

İyi bir eş olmaması iyi bir insan olmadığı anlamına gelmiyor.
Allah korusun ama benim babam yıllarca annemi bir şekilde benim gözümüzün önünde aldatacak , insanlığı falan kalmaz benim gözümde, iyi bir eş de değil aynı evin içinden size bunları yaşattığı için iyi bir baba da değil.

Yok öyle bir şey mümkün değil fakat bir şey olmamış gibi davranmak en çok annenize zarar verir .
Hiçbir şey olmamış gibi davranmıyorum tabi ki. Babamla sayamadığım kadar çok tartıştık sırf bu yüzden. Hatta ağzımdan kötü kelimeler de çıktı defalarca. Ama çözüm olmadı ne yazık ki.

İyi bir eş olmaması iyi bir insan olmadığı anlamına gelmiyor.

Iyi bir karakter kendini hayatınızın her alanında belli eder. Ben mesela aileme karşı iyi olup, dışarıda insan öldürsem, bu beni iyi mi yapıyor? Baba ailesine karşı bile iyi değil. Iki dakikalık sevk uğruna eşine yaptığına bakarsak ve çocuklarını utandırması bile yeter. Ama belki de ben iyi insanları farklı kategori ediyorum sadece

Yine aldatan bir adam ve onu görmezden gelen eş. Siz babanıza kıyamıyorsunuz ama kusura bakmayın babanız gönlünü hoş etmek uğruna sizin psikolojinizi alt üst etmiş, gururunu kırmak suretiyle annenizede bir güzel kıymış. Siz ortada bir aile olduğunu mu düşünüyorsunuz hala? Hayır sadece beraber yaşamak zorunda olan bir kaç insan ve belkide elalem boşansam ne der ya da nasıl geçimini sağlarım diye susup oturan mutsuz bir kadın var.

Annem boşanmak istese sonuna kadar destek olurum. Bir saniye bile düşünmem. Ama istemiyor. Evet yanlış elalem ne der diye düşünmesi. Benim eşim yapsa aninda boşarım. Ama annem benim gibi değil, çevresi benim gibi değil. 60 yaşına kadar bu şekilde yetişmiş, yaşamış klasik anadolu insanı. Biliyorum ki boşanırsa şuan ki halinden daha mutsuz olacak. Elalem ne der diye kendini yiyip bitirecek. Kendi doğrularım var diye annemin daha fazla mutsuz olacağını bile bile nasıl boşan diye ısrar ederim. İki seçeneğim var ikisi de kötü ama biri daha kötü. Mecburen ötekini seçiyoruz.

Annen boşanmıyor, vicdan yapan sensin. Çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…