- 8 Şubat 2019
- 148
- 169
- 53
- 35
- Konu Sahibi Miliemilie
-
Babanız iyi bir insan değil . Sizi doğuran kadına ihanet ediyor.
Lütfen artık şu ülkede aldatan kadına verilen tepkiler aldatan erkeğe de verilsin .
Kadın aldatınca adının neye çıktığını biliyoruz değil mi ? Çok can sıkıcı bir ayrımcılık .
İyi bir eş olmaması iyi bir insan olmadığı anlamına gelmiyor.Aynen katılıyorum. Birde iyi insanmış.. Gülermisin ağlarmisin
İyi bir eş olmaması iyi bir insan olmadığı anlamına gelmiyor.
Ben insanları siyah ve beyaz diye ayıramıyorum. Bunun cinsiyet ayrimciligiyla ne alakası var?
Benim de içim sızlıyor ama ne yapayım? Babamı çöpe mi atayım? Onca iyi davranışını tek kalemde sileyim mi?Cinsiyet ayrımını o manada söylememiştim . Demek istediğim annenize ihanet ediliyor benim içim sızladı empati kurunca .
Allah korusun ama benim babam yıllarca annemi bir şekilde benim gözümüzün önünde aldatacak , insanlığı falan kalmaz benim gözümde, iyi bir eş de değil aynı evin içinden size bunları yaşattığı için iyi bir baba da değil.İyi bir eş olmaması iyi bir insan olmadığı anlamına gelmiyor.
Benim de içim sızlıyor ama ne yapayım? Babamı çöpe mi atayım? Onca iyi davranışını tek kalemde sileyim mi?
Hiçbir şey olmamış gibi davranmıyorum tabi ki. Babamla sayamadığım kadar çok tartıştık sırf bu yüzden. Hatta ağzımdan kötü kelimeler de çıktı defalarca. Ama çözüm olmadı ne yazık ki.Yok öyle bir şey mümkün değil fakat bir şey olmamış gibi davranmak en çok annenize zarar verir .
İyi bir eş olmaması iyi bir insan olmadığı anlamına gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?