Babam annemi aldatiyor

Babama ondan nefret ettiğimi söyledim defalarca. Yarın o hayatta olmazsa bunun için pişman olur muyum diye düşünüyorum. Çocukluğum geliyor aklıma, güzel anılarımız geliyor.

Eşin aldatsaydı,ama iyi insandı diye bilecek misin? İyi insan nedir,size babalık yapması zaten onun göreviydi,annenize çektirip size iyi davrandığı için mi bu vicdan.bencillik tamamen,annenize üzüldüm sadece size değil

Allah aşkına azcık okuduğunuzu anlayın yaa. Cevap vermek bile gelmiyor içimden.

Babama ondan nefret ettiğimi söyledim defalarca. Yarın o hayatta olmazsa bunun için pişman olur muyum diye düşünüyorum. Çocukluğum geliyor aklıma, güzel anılarımız geliyor.

Babanız eş olmayabilir ama anlattıklarınıza bakılırsa iyi bir baba. Allah başınızdan eksik etmesin, babayı kaybetmek çok zor tabi ki üzülürsünüz.

Aldatma konusu annenizle babanız arasında olan bir sorun, sizinle ilgisi yok. Siz ikisini de ayrı ayrı sevecek ve sayacaksınız tabi ki. Bakmayın burdaki kadınlara, her aldatılma konusunda kadının yerine kendilerini koyarlar genelde, o yüzden sert cevaplar gelir.

Siz evlatlık görevlerinizi yapın babanıza, kırmayın kalbini. Göçüp gittikten sonra o tartışmalar, kalp kırıklıkları çok acı veriyor.

baban iyi bir insan falan değil, anneler babadan önce gelir

Kimse kimseden önce gelmez. Anne ve babanın yeri ayrıdır ve ikisi de eşittir.

İyi koca olmasa da iyi baba, iyi insan olabilir insanlar. Bir evladı babasına karşı kışkırtarak elinize ne geçecek?

Kimse kimseden önce gelmez. Anne ve babanın yeri ayrıdır ve ikisi de eşittir.

İyi koca olmasa da iyi baba, iyi insan olabilir insanlar. Bir evladı babasına karşı kışkırtarak elinize ne geçecek?

size fikrinizi sormadım, kendi yorumumu yapıyorum?
kışkırtmak derken?
siz polemiğe girince elinize ne geçecek?beni alıntılamayın lütfen

Nihayet beni anlayan biri çıktı.

baban iyi bir insan falan değil, anneler babadan önce gelir
Ne kadar net konuşabiliyorsunuz. Babamı sevmem annemi sevmediğim anlamına mı geliyor? Annemi daha çok seviyorum ama babamı da seviyorum. Sadakatsiz olmak tek kriter değil ki? Ona bakacak olursak erkeklerin yüzde 90 ı kötü insanlsr o zaman.

ee o zaman sorun ne?
niye babana hakaretler ediyorsun, saygısızlık ediyorsun?konuyu açma sebebin?
bence sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın.

Annenize destek olup boşanmasını sağlamalısınız. siz annenize destek olduktan sonra elalem de bir şey diyemez sonuçta anneniz kötü bir şey yapmamış. Neden eşini aldatmış adama hizmet edip aynı evi aynı yatağı paylaşmak zorunda. Annenizin ve sizinde psikologa ihtiyacı var bence yılların birikimi sizi ve annenizin sağlığını ister istemez etkilemiştir. Kimse kaldıramaz sürekli aldatılmayı. Babanızın da sizi boşanmayarak gayet de muhtaç ediyor kendine. Para veriyo diye iyi insan olmuyor malesef babanız. Annenizin korkuları var bence boşandıktan sonra ne yaparım diye.

Aynı şey başımıza geldi. Görüştüğü kadını buldum ve konuştum sert bir şekilde . Annem dışında birçok kişi öğrendi sonunda yani babam bir nevi rezil oldu. Şimdi görüşmüyor artık. Yani öyle umuyorum inşallah

Annenin tek derdi sizlersiniz emin ol. Annene destek çık. Baban çok iyi biri olabilir, ama anneni yıpratmaya hakkı yok. Annene de ki, ne yaparsan yap arkandayım. Kadınlık gururunu bizim yüzümüzden hiçe saymana gerek yok. Sen ve babam benim için özelsiniz. Ayrı olmanız sadece sizi ilgilendirir.

Ben olsam durumu görmezden gelirim. Babama da eskiden olduğu gibi davranırım. Eşini aldatmıştır, dünyadaki en kötü kocadır ama bu onun babalığının kötü olduğu anlamına gelmez. Babanızın nasıl bir eş olduğuyla değil nasıl bir baba olduğuyla ilgilenin. Kötü bir eş ama iyi bir baba olabilir.

Anneniz aldatılmayı içten içe kendine yediremiyor sanırım. Ne boşanmak istiyor ne de affedebiliyor. Bunun cezasını neden siz çekiyorsunuz? Babanızla anneniz için tartışmayın. Dediğiniz gibi babanızı kaybettiğinizde pişman olacağınız şeyler söylemeyin.

Benzer durumları yaşayan ve sizi anlayan biri olarak söylüyorum bunları. Anne ve babamın arasındaki ilişkinin beni ilgilendirmediğini ve bunların benim sorunum olmadığını anladığım günden beri çok daha huzurluyum.

Hic aralarina girme yasamis evde kiyametleri koparmis biri olarak yaziyorum suan gul gibi geciniyorlar ben sinir hastasi oldugumla kaldim. :)
Simdiki aklim olsa hic aralarina girmem koskoca insanlar kendi kararlarini veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…