Evet, öfkeli zamanlarımda ben de böyle hissediyorum. Ama geceleri uyumadan önce bunu düşündüğümde ya da boş bir anda muhakeme yaptığımda vicdanım sızlıyor. Keşke o bilgisayara hiç bakmasaydım. Bu işe hiç karışmasaydım.Babanız sizin yüzünüzden değil kendi sadakatsizliği yüzünden boşanıyor.
İyi bir evlat bence annesini böyle bir durumda kandırmazdı.
Sizin üzülecek hiç bir sebebiniz yok.
Anneniz umarım bundan sonrasında çok mutlu olur.
Tehlikede çünkü görüştüğü kadın memleketinden birisi. Herkes babamı da onu da tanıyor. Kadının tehlikeli de bir kocası var. Fotoğraflardan bazıları çok çok müstehcen. Öyle ki hala gözümün önünden gitmiyorlar. O yaşta bir kadının öyle fotoğraflar çekip bunu paylaşma cesaretini göstermesini aklım almıyor.Baban neden tehlikede anlamadım?
Annem çok vicdanlı biridir. Babam ağlayıp hatalı olduğunu, onların hiçbir anlamı olmadığını, sadece yazışmalardan ibaret olduğunu söyleyince kolayca yumuşattı onu her defasında.Babanız da rahat dursaymis. Annenizin bu vakte kadar katlanmasi da hata. Vicdan azabi cekecek bir durum yok. Olmasi gereken olmus.
Babanız gibi bir adamla evli kalmak ister miydiniz?Evet, öfkeli zamanlarımda ben de böyle hissediyorum. Ama geceleri uyumadan önce bunu düşündüğümde ya da boş bir anda muhakeme yaptığımda vicdanım sızlıyor. Keşke o bilgisayara hiç bakmasaydım. Bu işe hiç karışmasaydım.
Kac yasinda kadinTehlikede çünkü görüştüğü kadın memleketinden birisi. Herkes babamı da onu da tanıyor. Kadının tehlikeli de bir kocası var. Fotoğraflardan bazıları çok çok müstehcen. Öyle ki hala gözümün önünden gitmiyorlar. O yaşta bir kadının öyle fotoğraflar çekip bunu paylaşma cesaretini göstermesini aklım almıyor.
Tehlikede çünkü görüştüğü kadın memleketinden birisi. Herkes babamı da onu da tanıyor. Kadının tehlikeli de bir kocası var. Fotoğraflardan bazıları çok çok müstehcen. Öyle ki hala gözümün önünden gitmiyorlar. O yaşta bir kadının öyle fotoğraflar çekip bunu paylaşma cesaretini göstermesini aklım almıyor.
Tehlikede çünkü görüştüğü kadın memleketinden birisi. Herkes babamı da onu da tanıyor. Kadının tehlikeli de bir kocası var. Fotoğraflardan bazıları çok çok müstehcen. Öyle ki hala gözümün önünden gitmiyorlar. O yaşta bir kadının öyle fotoğraflar çekip bunu paylaşma cesaretini göstermesini aklım almıyor.
Yalnız siz kadına laf söyleyecek konumda değil gibisiniz pek. Babanıza atılıyor fotoğraflar anneniz de bunları bile bile kabul etmiş defalarca. Siz kendi ailenize bakın bunlarda pek akıl alır şeyler değil sonra elaleme laf atarsınızTehlikede çünkü görüştüğü kadın memleketinden birisi. Herkes babamı da onu da tanıyor. Kadının tehlikeli de bir kocası var. Fotoğraflardan bazıları çok çok müstehcen. Öyle ki hala gözümün önünden gitmiyorlar. O yaşta bir kadının öyle fotoğraflar çekip bunu paylaşma cesaretini göstermesini aklım almıyor.
Babanız kendi yaptıkları yüzünden boşanacak ve hayatını tehlikeye atmış olacak.
Bir bk yiyorsa, bunun elbet kötü sonuçları olacağını da biliyordu değil mi?
Yerinizde olsam babamın suratına suratına da saydırırdım.
Boyu kadar çoluğu çocuğu olup hala daha çküne söz geçiremeyen, yediği önünde yemediği arkasında, bir kadının sırtına binip tüm hayatını bir tuvalet bile yıkamadan geçiren bu herifler, "Baba" sıfatının saygınlığına layık değil. İnsan, boyunca kızına bakar da ar eder, karısına bakınca utanmıyorsa.
İyi olmuş, yapmasaydı, yaşamazdı.
Dersini alsın.
Babamla baya tartıştık aslında. Çok ağır şeyler de söyledim. Babamla iyi bir ilişkimiz de olmadı aslında hiç. Kötü bir eş olduğu gibi kötü de bir babaydı. Ama yine de kötülüğünü istemiyorum. Hele ki böyle bir şey de benim etkim olduğunu bilmek çok canımı sıkıyor. Kötü şeyler söylemediğim için babama kızgın olmadığımı düşünme. Daha bu sabah o kadınla ikisinin aynı saatlerde çevrimiçi olduğunu gördüğümde o fotoğrafları kendi elimle herkese ulaştırmak istedim mesela. Bazen gözüm öyle dönüyor ki ölüp gitse umrumda olmayacak gibi geliyor. Ama biliyorum ki öyle bir şey olsa, babam benim yaptğım herhangi bir şey yüzünden hayatını kaybetse benim de hayatım çöp olur o saatten sonra. Vicdanımı hiçbir şey rahatlatamaz...Babanız kendi yaptıkları yüzünden boşanacak ve hayatını tehlikeye atmış olacak.
Bir bk yiyorsa, bunun elbet kötü sonuçları olacağını da biliyordu değil mi?
Yerinizde olsam babamın suratına suratına da saydırırdım.
Boyu kadar çoluğu çocuğu olup hala daha çküne söz geçiremeyen, yediği önünde yemediği arkasında, bir kadının sırtına binip tüm hayatını bir tuvalet bile yıkamadan geçiren bu herifler, "Baba" sıfatının saygınlığına layık değil. İnsan boyunca kızına bakar da ar eder, karısına bakınca utanmıyorsa.
İyi olmuş, yapmasaydı, yaşamazdı.
Dersini alsın.
Elbette değilim. Benim bu konuya hiç karışmamam lazım aslında. Ama işte insanın gözü dönüyor yapılanları görünce. Daha önce de babamın görüştüğü bir kadını yazışmalarını bütün aile fertlerine yollamakla tehdit etmiştim. O zamanlar gençtim de baya. 10 sene önce falandı. Kadın korkudan babama bir daha yazmadı. Yapmamam gerekirdi evet. Ama tutamıyor işte insan kendini...Yalnız siz kadına laf söyleyecek konumda değil gibisiniz pek. Babanıza atılıyor fotoğraflar anneniz de bunları bile bile kabul etmiş defalarca. Siz kendi ailenize bakın bunlarda pek akıl alır şeyler değil sonra elaleme laf atarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?