Babam annemi aldatıyor...

YokoOno

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
1.459
2.082
83
Babam annemi belki de sayısız kez aldatmıştır. Bunlar hep sanal aldatmalar. İnsanlarla yazışarak flört etmeye bayılıyor. Biri onu övsün, güzel şeyler söylesin. O da o birine karısını şikayet etsin. Bunlar sen sevdiği şeyler... Bir şekilde yakalanınca da bir daha yapmayacağını söyleyip bir süre rahat duruyor. Ama bir süre sonra yine bir şeyini yakalıyoruz. Bunları babamın nasıl bir adam olduğunu anlamanız için anlattım.

Şimdi gelelim yeni olaya... Bikaç ay önce babamın bilgisayarında bir kadının fotoğraflarını gördüm. Facebook’ta bu kadının kim olduğunu keşfettim. Kadın babamın memleketinden biriydi. Değil fotoğraflaşmak yan gözle bile bakmaması gereken biriydi. Annemin isteğiyle karıştırmıştım bilgisayarını. Bana bir şey görüp görmediğimi sorunca da olduğu gibi her şeyi söyledim. Yüzüne baka baka yalan söyleyemedim... Şimdi düşününce acaba yalan mı söylemeliydim diyorum. Çünkü olaylar çok karıştı. Şu an boşanmaktan söz ediliyor.

Babam bütün bu olanlara rağmen kadınla iletişim kurmaktan ve inkar etmekten vazgeçmiyor. Fotoğraflardan bazıları müstehcen şeylerdi bu arada. Yani duyulsa durum hayati tehlike de taşıyor. Annem sinirlenip durumu halama da anlattı. Halam da ağzında bakla ıslanmayan biridir. Başka birine söylediğini düşünmek bile istemiyorum. Babama çok kızgınım ama sonuçta babam. Hayatının tehlikeye girmesini istemem. Bütün bu olanlardan kendimi suçluyorum. Benim yüzümden boşanıyorlar. Babam benim yüzümden tehlikede diye düşünüyorum.

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Belki de hiçbir şey yapmamalıydım. Vicdanım hiç rahat değil.

Babanız sizin yüzünüzden değil kendi sadakatsizliği yüzünden boşanıyor.
İyi bir evlat bence annesini böyle bir durumda kandırmazdı.
Hatta daha ilerisine gidip anneme iyi bir avukat bulup, donuna kadar aldırırdım.
Sizin üzülecek hiç bir sebebiniz yok.

Anneniz umarım bundan sonrasında çok mutlu olur.

Evet, öfkeli zamanlarımda ben de böyle hissediyorum. Ama geceleri uyumadan önce bunu düşündüğümde ya da boş bir anda muhakeme yaptığımda vicdanım sızlıyor. Keşke o bilgisayara hiç bakmasaydım. Bu işe hiç karışmasaydım.

Baban neden tehlikede anlamadım?
Tehlikede çünkü görüştüğü kadın memleketinden birisi. Herkes babamı da onu da tanıyor. Kadının tehlikeli de bir kocası var. Fotoğraflardan bazıları çok çok müstehcen. Öyle ki hala gözümün önünden gitmiyorlar. O yaşta bir kadının öyle fotoğraflar çekip bunu paylaşma cesaretini göstermesini aklım almıyor.

Doğru olanı yapmışsın, senin hiçbir suçun yok. Eğer olay boşanmaya varırsa bunun sorumlusu baban.
Annen böyle iğrenç bir adamı çekmek zorunda değil.

Babanız kendi yaptıkları yüzünden boşanacak ve hayatını tehlikeye atmış olacak.
Bir bk yiyorsa, bunun elbet kötü sonuçları olacağını da biliyordu değil mi?

Yerinizde olsam babamın suratına suratına da saydırırdım.
Boyu kadar çoluğu çocuğu olup hala daha çküne söz geçiremeyen, yediği önünde yemediği arkasında, bir kadının sırtına binip tüm hayatını bir tuvalet bile yıkamadan geçiren bu herifler, "Baba" sıfatının saygınlığına layık değil. İnsan, boyunca kızına bakar da ar eder, karısına bakınca utanmıyorsa.

İyi olmuş, yapmasaydı, yaşamazdı.
Dersini alsın.

Babanız da rahat dursaymis. Annenizin bu vakte kadar katlanmasi da hata. Vicdan azabi cekecek bir durum yok. Olmasi gereken olmus.
Annem çok vicdanlı biridir. Babam ağlayıp hatalı olduğunu, onların hiçbir anlamı olmadığını, sadece yazışmalardan ibaret olduğunu söyleyince kolayca yumuşattı onu her defasında.

Babanız gibi bir adamla evli kalmak ister miydiniz?
Bence başınızı yastığa koyunca sadece bunu düşünün.
Bu arada kendi memleketinden kadına yürüyen babanız, demek ki her şeyi göze almış.

Kac yasinda kadin

Boşverin bunu yaşını başını almış babanız düşünsün. Bazı insanların aklı başına cümle aleme rezil olduktan sonra geliyor. Babanızın da belli ki buna ihtiyacı varmış.
Anneniz boşansın. Sizin eşiniz böyle bir şey yapsa affeder miydiniz?

Hiç bir şey olmaz korkma annen yine kocasını affeder. Sen çok müdahil olma duruma kabak senin başına patlamasın. Alan razı veren razı böyle yaşar giderler boşanmalarını da istemiyorsan duymamış gibi yapıp yalan söyleyeceksin sen de. Herkes seçimlerini yaşıyor..

evli kadınla sanal seksin bedeli.
babanın pipisi uğruna göze aldıkları onu bağlar acınacak durumu yok.

Yalnız siz kadına laf söyleyecek konumda değil gibisiniz pek. Babanıza atılıyor fotoğraflar anneniz de bunları bile bile kabul etmiş defalarca. Siz kendi ailenize bakın bunlarda pek akıl alır şeyler değil sonra elaleme laf atarsınız

Yazacak bir şey bırakmamışsın. Ağzına sağlık.
Nefret ediyorum böyle azgın tekelik yapip çocuklarına dert olan adamlardan

Babamla baya tartıştık aslında. Çok ağır şeyler de söyledim. Babamla iyi bir ilişkimiz de olmadı aslında hiç. Kötü bir eş olduğu gibi kötü de bir babaydı. Ama yine de kötülüğünü istemiyorum. Hele ki böyle bir şey de benim etkim olduğunu bilmek çok canımı sıkıyor. Kötü şeyler söylemediğim için babama kızgın olmadığımı düşünme. Daha bu sabah o kadınla ikisinin aynı saatlerde çevrimiçi olduğunu gördüğümde o fotoğrafları kendi elimle herkese ulaştırmak istedim mesela. Bazen gözüm öyle dönüyor ki ölüp gitse umrumda olmayacak gibi geliyor. Ama biliyorum ki öyle bir şey olsa, babam benim yaptğım herhangi bir şey yüzünden hayatını kaybetse benim de hayatım çöp olur o saatten sonra. Vicdanımı hiçbir şey rahatlatamaz...

Hayatımda aldattıktan sonra yalvaran affet diyen geri dönmeye çalışan midesiz insanlar kadar kimseden tiksinmedim.

Babamız bir kadına aşık olsa ve o kadın olsa daimi bu süreçte ve annenizden boşanmaya kalksa anlarım. Ama adam cinsel haz peşinde ve bunu iğrenç yollarla gidermeye çalışıyor. Ve kusura bakmayın hepimiz yaptıklarımızın bedelini ödeyeceğiz.

Siz doğru olanı yapmışsınız böyle iğrenç durumlara annenizi daha fazla katlanmak zorunda bırakmayark. Umarım annenizede yalvarma ve sahte sözlere kanıpta affetmez ve bitirir. Çekilecek gibi değil durum.

Elbette değilim. Benim bu konuya hiç karışmamam lazım aslında. Ama işte insanın gözü dönüyor yapılanları görünce. Daha önce de babamın görüştüğü bir kadını yazışmalarını bütün aile fertlerine yollamakla tehdit etmiştim. O zamanlar gençtim de baya. 10 sene önce falandı. Kadın korkudan babama bir daha yazmadı. Yapmamam gerekirdi evet. Ama tutamıyor işte insan kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…