Babam annemi aldatıyor...

bu zamana kadar bu kadar aldatmadan haberi olup boşanmaması bir hataydı annenizin.babanız için de "bugün yediğin hurmalar" diye başlayan çok güzel bir söz var.ne hali varsa görsün kaç yaşında adam başına gelicekleri tahmin ediyordu sonuçta.

Boşanacaklar bu kez. Hatta annem çekişmeli boşanıp her şeyi ortaya döküp onu rezil etmeyi düşünüyor.

Ben bu tarz durumlarda kadınları tehdit etme motivasyonunuzu anlamıyorum. O kadını engelleseniz babanız başkasını bulur sorun kadınlarda değil çünkü. Yerinizde olsam bunlarla uğraşmak yerine annemi boşanmaya ikna ederdim mesela. Boşanacaklar korkunuza bakılırsa sizin de gönlünüz yok boşanmalarına. Annenize kötülük yapıyorsunuz babanızın da ekmeğine yağ sürüyorsunuz böylelikle. Yazık gerçekten

Ben babanıza bu olayda da bi şey olacağını sanmam ama umarım memleketiniz de duyulur olayda babanızın yüzü kızarır azıcık belki. Temennim budur

Ortada kendinizi suçlayacak tek zaman ilk yaptığı anda bilipde bir daha yapmaz düşüncesiyle susmanız bence geç kalınmış bile boşanmaları en doğrusu anneniz bunları hakketmiyor belliki ailesi için susmayı kabullenmeyi tercih etmiş. Kendinizi suçlamanın hiçbir anlamı yok annenizi yanlız bırakmayın gerekirse en çabuk nasıl boşanılır bunu araştırın. Değil anneniz hiçbir kadın aldatılmayı hakketmiyor sebep/sonuç ne olursa olsun..

Sen söylediğin-uyardığın-sert çıktığın halde devam ediyorsa, o halde bu memnu aşıklar(!) her şeyi göze almışlar demektir. Yani senin canını sıkacağın bir şey kalmamış, onlar sonuçlarına gayet razı devam ediyorlar baksana.

Senin yaptığın bir şey yüzünden değil, kendi davranışı yüzünden yaşayacak ne yaşarsa.
Hem dur bakalım karşı tarafın kocası, kendi hayatını oynak karısı için yakacak mı? Ne biliyorsun o adamın nasıl davranacağını? Adı "Arıza" çıkan herkes arıza değil, ormanda da yaşamıyoruz.

Sen bilirsin, ister taşı bu yükü ister sal rahatla. Babanın pisliğini gizleyip yok sayarak onu korumuş olmayacak, aksine davranışında desteklemiş olacak, cesaretlendireceksin. Bir gün size tekmeyi koyarsa, elde avuçta bir şey bırakmazsa da "Neden?" diye sormayın.

Annenizi geç kalmış yolunda yalnız bırakmayın.
Benim diyeceklerim bu kadar.

Boşanacaklar bu kez. Hatta annem çekişmeli boşanıp her şeyi ortaya döküp onu rezil etmeyi düşünüyor.
Bencede yanına bırakmasın. Kadını atlattı kandırdı bu affedilir bir şey olamaz. Anneniz hem o olmayan evlilikten urtulur hemde kadınlık gruru kurtulsun.

Hiç suçlu falan değilsin ,ben olsam ben de aynısını yapardım .Baban sanal arkadaşlık flört her neyse karısını kötülemek ,başka kadınlardan güzel sözler işitmek ,kadınların müstehcen fotoğrafları bu da aldatmaktır .illa ilişki yaşaması gerekmiyor ,aldatmış olması için ,anneniz de boşanmak ister tabiki yıllardır devam eden ,babanızın iğrenç muhabbetleri hangi kadın göz yumabilirki buna ,babanız zaten ,evliliğinin,çoçuğunun ,sorumluluklarının olduğunun ,bilincinde olsaydı ,bu şekilde hareket etmezdi ,şimdi bedelini ödücek ,üzülmeyin bence

O motivasyonu anlamak için o duruma gelmek lazım sanırım. Yoksa ben de çok güzel akıl veririm insanlara. Ama gelin görün ki başınıza gelince kazın ayağı pek de öyle olmuyor. Sizden sadece 4-5 yaş büyük, 2 tane küçük çocuğu olan bir kadının satırlarca edebiyat parçalayıp methiyeler düzmesi sinirlerinizi zıplatıyor. Babamla olan ilişkimde de en çok hissettiğim şey öfke olduğu için babama taptığımı falan da düşünmeyin. Yine de baba yahu. Ben mi çok duygusalım acaba anlamıyorum.

Gerçi içimde bir his annen yine affeder diyor.
Adamı kaç kere affetmis, şu an ki siniriyle bosanirim diyor ama sonunda yine barışırlar.

Böyle şeyler okuyunca biraz daha iyi hissediyorum. Kim olsa aynını yapardı diye düşünüyorum. Aldatılan ben olsaydım ben de bilmek isterdim sonuçta. Sadece bunu söyleyen kişi olmak rahatsız edici.

Gerçi içimde bir his annen yine affeder diyor.
Adamı kaç kere affetmis, şu an ki siniriyle bosanirim diyor ama sonunda yine barışırlar.
Annem 60 küsür yaşında bir kadın. Hayatımda gördüğüm en gururlu insanlardan. Ama hep elalem ne der diye düşünmekten kendi hayatını yaşayamamış biri. Babamı hiç sevmedi. Babam da onu sanırım. Yani aşkından affediyor değil babamı. İnsanların ne düşüneceğini düşünüyor. Sonra önünde ağlayan o adama acıyor. Annem herkese acır. Hiç tanımadığı yaşlı bir kadına 3 ay bakmış biri annem. Başına ne gelirse vicdanından geliyor.

Sizin hiçbir suçunuz yok, baba için zaten söylenecek bişey yok ama annenizin de sizden bunu istememesi gerekirdi, koskoca insanlar kendi meselelerini kendileri halletsin,sizi niye alet ediyorlar? Annem benden bunu istese önce güler sonra da hayır derim ama şimdiki aklimla tabii, bir anne olarak kınadım annenizi doğrusu

E sizin tehdit ettiğiniz kadın da başkasının annesi. Şu an korkmayın o halde babanız için.

Ben ayrıca babanızı silin demedim. Onların arasındaki aldatma mevzu sizi hiç etkilemez zaten. Sevin de babanızdır. Ama anneniz de anne ya hani. Kadına da destek olun ki böyle bi hayat yaşamasın. Boşanacaklar diye korkmayın mesela babanız babaysa anneniz de anne. Biraz da işin annenize ait olan duygusal kısmından bakın.

Ve insanlara lütfen yaşamadan bilemezsin diye üste çıkmaya çalışmayın. Yaşayıp yaşamadığımı bilmiyorsunuz üstelik bunu forumda sorduğunuza göre böyle bir ayırt etme biçiminizde olamaz.

Hayir tatlim yaniliyorsun,başına ne gelirse vicdanindan gelmiyor kendi istediği için geliyor,seni de buna alet ediyor ama anlaman uzun surecek çunku anneye toz kondurmak zordur bilirim, sakin kendini sorumlu hissetme, sizi yakan dengesiz baban değil,el ne der diye adım atamayan annen

Yahu bir dert açmışım. Belli ki dertliyim. Neden dertli insanların üstüne gelmek bazı insanlara haz veriyor anlamıyorum. Ben sadece empati kurmanızın zor olabileceğini anlatmak istemiştim. Neden üste çıkmaya çalışayım. Öyle biri olsam yaralarımı göstermem zaten.

Baban kocaman adam cocuk degil yaptigi davranisin sonucunu da dusunmustur..annenin onuru icin dogru olani yapmissin sen..hic bir kadin hele bir anne asla hak etmiyor aldatilmayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…