Babam annemi aldatıyor !

Ben şu söyleme diyenleri bir turlu anlamiyorum.hayır kendi başlarına gelse aptal yerine konmalari hoşuna gidermiydi.bence anneniz bilmeli kendinizi annenizin yerine koyun siz aynı durumda olsanız ne olsun isterdiniz:işsiz:

canım merhaba neredeyse aynı problemleri ben de yaşadım sadece annem benden önce ögrenmişti ve onu toparlamam zor oldu babam harbi kapılmıştı o kadına üstelik komşumuzdu kadın yakın olduğumuz. Annem asla affedecek bi kadın değil ama böyle durumlarda bilemiyosun insanları 23 yıllık bi evlilik sonucta. Meğer annem umdugumuzdan da çok seviyormuş babamı elli defa affetti. Elli defa babam aynı hareketlerden vazgeçmedi bitti diyordu ama sogukluk evde pek durmama istegi kadının evinin önünde annemden kaçmaları. tabi bi sene sonra yatıp kalktıklarını da ögrendik (önce sadece telefondan demişlerdi) annemin psikolojisi iyice bozuldu iki defa intihar etti.Saçlarını kesti erkek gibi. Evde ne varsa kırıp döküyordu sabaha karsıları kabuslarla cıglıklarla uyanıyordu. Sonra annem dayanamadı neden kendimi yiyorum ki ben dedi kadının kocasına söyledi. Meğer kadının çocukları da biliyomuş hatta oğlu bu sır sayesinde kendine araba bile aldırmış. Adam bi iki kötü söz etti evini taşıdı ordan lüks bi yere karısına on numara hayat yaşatıyor şimdi dünyanın adaleti ya bu. Annem ve babam bu olaydan sonra üc ay ayrı yaşadılar babam iş yerinde uyudu kalktı çok kötü yüz göz oldular çok küfür ettiler birbirlerine hiç ummazdık tekrar bir araya gelmelerini. Mahkeme günü belliydi babamın otel kayıtları zinadan yargılanmasına kadar herşey belliydi. Ama babam kadınlar gününde çiçek göndermiş annem geri göndertmiş babam almış gelmiş çiçeği. Yalvarmış kapanmam dediği ayaklarına kapanmış.Annem de seviyo napsın affetmiş. İnanır mısın kadının yüzüne renk geldi yaşama hevesi geldi ev işi yemek bile yapmıyodu artık simdi cesit cesit desen desen.Sürekli baban düzeldi diyo avutuyo kendini bozmuyorum. Bana sorarsan annem ikinci sçenekti o kadınla ayrı düştükleri için iş yerimiz dağılmasın diye kardeşim de askere gidecek diye babam sevdiginden degil mantıgından geldi. Cünkü hala iki lafından biri 'o o...u yuvamı yıktı kendi mutlu mesut yaşıyor ooh valla'YEDİREMEMEZLİK yani. Yazık anneciğime o da biliyo belki ama inandırmaya calısıyo kendini.. Yani yaşadıklarımdan pay biçersin belki bi yolunu bulmanda yardımcı olur diye anlattım. Allah kolaylık versn zor :(

canım merhaba neredeyse aynı problemleri ben de yaşadım sadece annem benden önce ögrenmişti ve onu toparlamam zor oldu babam harbi kapılmıştı o kadına üstelik komşumuzdu kadın yakın olduğumuz. Annem asla affedecek bi kadın değil ama böyle durumlarda bilemiyosun insanları 23 yıllık bi evlilik sonucta. Meğer annem umdugumuzdan da çok seviyormuş babamı elli defa affetti. Elli defa babam aynı hareketlerden vazgeçmedi bitti diyordu ama sogukluk evde pek durmama istegi kadının evinin önünde annemden kaçmaları. tabi bi sene sonra yatıp kalktıklarını da ögrendik (önce sadece telefondan demişlerdi) annemin psikolojisi iyice bozuldu iki defa intihar etti.Saçlarını kesti erkek gibi. Evde ne varsa kırıp döküyordu sabaha karsıları kabuslarla cıglıklarla uyanıyordu. Sonra annem dayanamadı neden kendimi yiyorum ki ben dedi kadının kocasına söyledi. Meğer kadının çocukları da biliyomuş hatta oğlu bu sır sayesinde kendine araba bile aldırmış. Adam bi iki kötü söz etti evini taşıdı ordan lüks bi yere karısına on numara hayat yaşatıyor şimdi dünyanın adaleti ya bu. Annem ve babam bu olaydan sonra üc ay ayrı yaşadılar babam iş yerinde uyudu kalktı çok kötü yüz göz oldular çok küfür ettiler birbirlerine hiç ummazdık tekrar bir araya gelmelerini. Mahkeme günü belliydi babamın otel kayıtları zinadan yargılanmasına kadar herşey belliydi. Ama babam kadınlar gününde çiçek göndermiş annem geri göndertmiş babam almış gelmiş çiçeği. Yalvarmış kapanmam dediği ayaklarına kapanmış.Annem de seviyo napsın affetmiş. İnanır mısın kadının yüzüne renk geldi yaşama hevesi geldi ev işi yemek bile yapmıyodu artık simdi cesit cesit desen desen.Sürekli baban düzeldi diyo avutuyo kendini bozmuyorum. Bana sorarsan annem ikinci sçenekti o kadınla ayrı düştükleri için iş yerimiz dağılmasın diye kardeşim de askere gidecek diye babam sevdiginden degil mantıgından geldi. Cünkü hala iki lafından biri 'o o...u yuvamı yıktı kendi mutlu mesut yaşıyor ooh valla'YEDİREMEMEZLİK yani. Yazık anneciğime o da biliyo belki ama inandırmaya calısıyo kendini.. Yani yaşadıklarımdan pay biçersin belki bi yolunu bulmanda yardımcı olur diye anlattım. Allah kolaylık versn zor :KK43:
Tam olarak korktuğum bu annem çok hassas bi insan hiç kolay atlatamaz bu durumu.Bu yaştan sonra böyle ahlaksızlıklara nasıl yelteniyolar aklım almıyor ,nefret ettim insanlardan iki günde.
Sizde kolay şeyler yaşamamışsınız,umarım babanız gerçekten pişman olmuştur da geri kalan hayatlarını huzur içinde geçirirler

Benimki de aldatiyor annem bakip takmiyor ona bakan benden daha zevksizler da varmis yazik diyip dalgaya vuruyor... bBizimki gostere gistere yapmiyo gerci. Benim bilr midem kalkiyor ama yapacak bir sey yok

Tam olarak korktuğum bu annem çok hassas bi insan hiç kolay atlatamaz bu durumu.Bu yaştan sonra böyle ahlaksızlıklara nasıl yelteniyolar aklım almıyor ,nefret ettim insanlardan iki günde.
Sizde kolay şeyler yaşamamışsınız,umarım babanız gerçekten pişman olmuştur da geri kalan hayatlarını huzur içinde geçirirler
İnsallah canım cok sagol umarım sen de atlatırsın.. Anneleri babaları anlamak bazen zor ben 22 yasındayım inan bi bucuk senedir sanki ben ve kardeşlerim anne baba, annem babam da bizim cocuklarımız. Birini sevsek lafa geldiğinde biz cahil oluyoruz onların gözünde anlamaz oluyoruz ileride pişman oluruz oluyoruz. Acaba biz bu yaşta cahiliz de onlar o yaşta nasıl yakıstırıyolar kendilerine..

Bence annenle paylas kuzum. Annen er yada gec ogrenecek en azından baban ayakta uyuttugunu sanmasin anneni

Back
X