- Konu Sahibi Summerberry
-
Haklısınız teşekkür ederimBence bu durumun sorumluluğunu çok fazla alıp çok karıştırma, babandan vazgeçecek değilsin annen baban boşansa dahi baban yine senin baban
Yanlış anlaşılma olmasın savunma koruma olarak yazmıyorum, annenle de kavga etme boşuna o kendi bildiğini yapacaktır eninde sonunda
Böyle daha çok üzüldüğünüzü belirtin,cidden bir kadın kendini bu kötü durumda bırakmamalı.Bunu ben de ona söylüyorum, yavaştan aşılamaya çalışıyorum ama bizi düşündüğünü üzülmemizi istemediğini söylüyor.
Hadisin oradanBunu ben de ona söylüyorum, yavaştan aşılamaya çalışıyorum ama bizi düşündüğünü üzülmemizi istemediğini söylüyor.
İki yetişkin insanın ilişkisine,
evlat olarak bu derece müdahil olmanızı
doğru bulmuyorum ben.
Babanız çok hatalı o ayrı ama anneniz
hiçbirşey yapmazken,sizin babanıza ağzınıza geleni söylemeniz doğru mu sizce?
Belli ki böyle gelmiş böyle gidecek onların ilişkisi.
Anneniz biraz ağlayıp,babanıza sitem edip düzenini sürdürecek.
Köye filan gitmeyin oturun evinizde.
Siz de okuyup,meslek sahibi olun ve
kendinizi kurtarmaya bakın.
Ben de bunu düşündüm ma kapıda bağırış çığırış olur şimdi, bundan korkuyorum.Siz neden evden gidiyorsunuz ?? Kapıyı kilitleyin o adamı almayın 1-2 ay eve.. biraz burnu sürtsün madem annen boşanmıycaksa bunu yapın.
Teşekkür ederim, Allah sizin de yardımcınız olsun.Başımdan sizinkine benzer bir olay geçti. Babam kadınlara mesaj atıyordu sabahlara kadar kadınlarla mesajlasiyordu. Erkek olsaydım bu kadar etkilenecegimi düşünmüyorum ama kız olduğum için çok büyük bir travma olarak kaldı bende. Annem ilk zamanlar kiziyordu bağırıyordu mesajlastigi için başka kadınlarla ama artık çok rahat, normal bir şeymiş gibi davraniliyor. Bu travma hayatımı mahfetti. Kız olduğum için ona karşı çok soğugum ve bana çok itici geliyor. Allah yardımcınız olsun.
Ama şuan ben annemle yaşamaya yükümlüyüm, ablam şehir dışında sadece ben annemin yanındayım. Yalnız kalırsa daha kötü olur diye düşünüyorum.Hadisin oradan
Kendi ayaklari ustunde durmaya korkuyor, el sozunden utaniyor ve "sinek kadar kocam olsun basimda dursun" diyor.
Boyle desin canimi yesin ama hem cocuklarina bu kadar igrenc aile ortami verip hem de "çocukları" icin bosanamayan ve onlari guvensiz yetiskinler yapan klasik bir kadin iste.
Inan ki coook tanık oldum etrafımda bu annelere. Bir sure sonra cocuklari "anne artik elim ekmek tutuyor. Cekme bu adami. Gel benime" dese,yine de ayrilmaz boyle kadinlar...
O yuzden birak anneni ne yapiyorsa yapsin. Herkes sectigi hayati yasar. Sen de kendi iyiligin icin olaylardan uzak durmaya calis.
Mesela benim annem bence dolandiriliyor. Dangalagin teki her haftada bir elli elli yüz yuz, bir sepeble yalanlarla para istiyor.
ona bin kere arkadasinin dolandirici ve yalanci olduğunu soyledim dinlemedi bile. Bir sure takip ettim mesajlari-banka dökümünu vs.
sonra dedim ki bana ne?
O salaksa ve dolandirilmak istiyorsa bana ne? Sacsin paralarini. Neden kendi canimi sikayim ki?
Sana da tavsiye ederim
Ama ben böyle bir şeyi sineye çekip o insanla aynı evde kalmaya devam edemem ki.Annen boşanmıyorsa bilmiyor gibi davransaydın keşke. Senin yüzgöz olmanı gerektiren bi durum yok ortada annen haklı seni etkilenmemesi gerekir böyle bi durumun.
Memlekete falan gitmeyin dönün evinize normal hayatına devam et. Annen boşanmıyorsa sineye çekiyorsa yapacak bi şeyin yok. Her ne olursa olsun yanındayım istersen boşan tarzında destekleyici bi konuşma yap ve konuyu bir daha açma. Her ikisi açısından da böylesi daha iyi emin ol
Birkaç gün gelmesin söylemeyin yeriniziArkadaşlar biz şimdi teyzemin evine geldik. Annem teyzeme anlattı dertleştiler falan filan. Sabah oldu babam on kere aradı annem açtı birini arama beni gibi şeyler söyledi. Şimdi de mesaj atıyor nerdesiniz oraya gelicem konuşalım vs vs diyor. Demek ki eve gitmiş evde olmadığımızı anlamış. Ne yapalım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?