- 14 Haziran 2020
- 50
- 13
- 3
- 27
- Konu Sahibi dogayasigim
-
Benim ihbar ettiğim anlaşılırsa çok kötü olurGelirler. Annen şikayetçi olmazsa konuşur giderler zaten.
Şikayet var derler şu şikayet etti demek zorunda değiller. Sen ihbar ederken söylersin bunu.Benim ihbar ettiğim anlaşılırsa çok kötü olur
Güvenemem kiŞikayet var derler şu şikayet etti demek zorunda değiller. Sen ihbar ederken söylersin bunu.
Anneniz şikayetçi olmazsa elinize birşey geçmez. Babanız bu sefer de nasılsa beni şikayet edemiyor der, daha çok hırpalar.İyi geceler babam annemi hırpalıyor elimden birsey gelmiyor kocaman kızım ama gerçekten çözüm yok söyleyebileceğim biriside yok çare yok yani polis çağırsam polisler biraz gözünü korkutsa benim ihbar ettiğimi söylemese falan var mı öyle çözümler
Zaten benim ihbar ettiğimi anlamaz komşulardan şüphelenir ama annem komşulara rezil olmaktan korkuyor gerçekten çok utanç verici bir durum ama polisler tutuklamadan sadece şikayet var diye gelir mi nasıl ihbar edebilirim
Valla eşim polis biliyorum biraz bu işleri. Başka çözümü mü var? Sen korkuyosun diye annen hırpalanmaya devam mı etsin?Güvenemem ki
Ben artık çok yoruldum ölmek bile istiyorum istesem şimdi evlenirim ama geride annemi bırakamamBırakın babanız şiddet gösterdiği için utansın anneniz değil.
Anneniz için güvenmek zorundasınız !! Büyük konuşmam istemem ama babam böyle birşey yapsa annemin önüne gecer babama haddini bildiririm. Beni de mi dövüyor basar çığlığı ararım polisi !!! Şimdiden sinirlendim yaaaGüvenemem ki
Sen ihbar ederken komsumuz diye soylersen polisler de komsulardan sikayet var diye soyler. Ama kim ihbar etti falan gibi mevzularda polislerin şu ya da bu diyecegini sanmiyorum.İyi geceler babam annemi hırpalıyor elimden birsey gelmiyor kocaman kızım ama gerçekten çözüm yok söyleyebileceğim biriside yok çare yok yani polis çağırsam polisler biraz gözünü korkutsa benim ihbar ettiğimi söylemese falan var mı öyle çözümler
Zaten benim ihbar ettiğimi anlamaz komşulardan şüphelenir ama annem komşulara rezil olmaktan korkuyor gerçekten çok utanç verici bir durum ama polisler tutuklamadan sadece şikayet var diye gelir mi nasıl ihbar edebilirim
Anlamadığınız için böyle konuşması kolay geliyor yaşamamışsınız çünküAnneniz için güvenmek zorundasınız !! Büyük konuşmam istemem ama babam böyle birşey yapsa annemin önüne gecer babama haddini bildiririm. Beni de mi dövüyor basar çığlığı ararım polisi !!! Şimdiden sinirlendim yaaa
Aynen ya komşularmış cartmış currmuş. Aman ağzımızın tadı bozulmasın kafasıAnneniz için güvenmek zorundasınız !! Büyük konuşmam istemem ama babam böyle birşey yapsa annemin önüne gecer babama haddini bildiririm. Beni de mi dövüyor basar çığlığı ararım polisi !!! Şimdiden sinirlendim yaaa
Daha önce tanık olduğumuz için biliyorum. Anlatayım. Bir ev vardı adam sarhoş eve gelmiş sanırım, evde çocukların ağlama sesleri ve babanın bağırma sesi geliyordu. Eşim polisi aradı ismimi vermek istemiyorum bir ihbarda bulunacağım dedi. Durumu anlattı. Hiç sormadılar da eşime isim falan... neyse 5 dakika sonra polis geldi ışıklarını gördük arabanın. Sesler kesildi... Olan bu. Yani aramaya çekinmeyin. O polis o kapıya bir kez gelince, babanızda kolay kolay ceSaret edemeyecektir bir daha, polis aranıyor diye.İyi geceler babam annemi hırpalıyor elimden birsey gelmiyor kocaman kızım ama gerçekten çözüm yok söyleyebileceğim biriside yok çare yok yani polis çağırsam polisler biraz gözünü korkutsa benim ihbar ettiğimi söylemese falan var mı öyle çözümler
Bende ayni durumları yaşadım sayılır. Ben evlendim ve babam annemi şuan aldatıyor. Annemde hep derdi belki düzelir. Düzelmiyor. Anneni al kurtar elinden. Psikolojik destek alın . Bu tip insanlar sustukça daha da beter oluyor. SusmayınBen artık çok yoruldum ölmek bile istiyorum istesem şimdi evlenirim ama geride annemi bırakamam
Benim anneme zarar geldikten sonra yemişim komşuları. Anne bu ya ANNE.. (sözde) bir hirpalamayla sonsuzluğa giden ne kadınlar var. Heee giden gitti ama şükür ağzımızın tadı kaçmadı derizAynen ya komşularmış cartmış currmuş. Aman ağzımızın tadı bozulmasın kafası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?