Babam annemi hırpalıyor

dogayasigim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2020
50
13
3
27
İyi geceler babam annemi hırpalıyor elimden birsey gelmiyor kocaman kızım ama gerçekten çözüm yok söyleyebileceğim biriside yok çare yok yani polis çağırsam polisler biraz gözünü korkutsa benim ihbar ettiğimi söylemese falan var mı öyle çözümler
Zaten benim ihbar ettiğimi anlamaz komşulardan şüphelenir ama annem komşulara rezil olmaktan korkuyor gerçekten çok utanç verici bir durum ama polisler tutuklamadan sadece şikayet var diye gelir mi nasıl ihbar edebilirim

Babanızın annenizi hırpalaması, çıkan kavgalar vs. komşulara daha büyük rezillik değil mi ?
Eğer bir gün çok büyük bir kavga çıkar da annenize zarar gelirse çok pişman olursunuz zamanında harekete geçmedim diye.

Son düzenleme:
Anneniz şikayetçi olmazsa elinize birşey geçmez. Babanız bu sefer de nasılsa beni şikayet edemiyor der, daha çok hırpalar.
Anneniz kafa yapısını değiştirmeden kurtulamaz.

Sen ihbar ederken komsumuz diye soylersen polisler de komsulardan sikayet var diye soyler. Ama kim ihbar etti falan gibi mevzularda polislerin şu ya da bu diyecegini sanmiyorum.

Anlamadığınız için böyle konuşması kolay geliyor yaşamamışsınız çünkü

Aynen ya komşularmış cartmış currmuş. Aman ağzımızın tadı bozulmasın kafası

Daha önce tanık olduğumuz için biliyorum. Anlatayım. Bir ev vardı adam sarhoş eve gelmiş sanırım, evde çocukların ağlama sesleri ve babanın bağırma sesi geliyordu. Eşim polisi aradı ismimi vermek istemiyorum bir ihbarda bulunacağım dedi. Durumu anlattı. Hiç sormadılar da eşime isim falan... neyse 5 dakika sonra polis geldi ışıklarını gördük arabanın. Sesler kesildi... Olan bu. Yani aramaya çekinmeyin. O polis o kapıya bir kez gelince, babanızda kolay kolay ceSaret edemeyecektir bir daha, polis aranıyor diye.

Son düzenleme:
Ben artık çok yoruldum ölmek bile istiyorum istesem şimdi evlenirim ama geride annemi bırakamam
Bende ayni durumları yaşadım sayılır. Ben evlendim ve babam annemi şuan aldatıyor. Annemde hep derdi belki düzelir. Düzelmiyor. Anneni al kurtar elinden. Psikolojik destek alın . Bu tip insanlar sustukça daha da beter oluyor. Susmayın

Aynen ya komşularmış cartmış currmuş. Aman ağzımızın tadı bozulmasın kafası
Benim anneme zarar geldikten sonra yemişim komşuları. Anne bu ya ANNE.. (sözde) bir hirpalamayla sonsuzluğa giden ne kadınlar var. Heee giden gitti ama şükür ağzımızın tadı kaçmadı deriz

Canım şikayetçi olacaksın telefonda kimse senin kişisel bilgilerini istemiyor. Sadece şikayet ettiğin yerin adresini ve neyden şikayet ettiğini söyleyeceksin. Polisler gelince burdan x aramış demeyecek. İhbar aldık deyip konuya girecek. O yüzden tedirgin olma. Ayrıca rezil olması gereken tek kişi baban. Bir gün anneni bu yüzden kaybedersen ömür boyu pişmanlıkla yaşarsın o yüzden polisi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…