- 27 Temmuz 2018
- 6.641
- 7.333
- 198
- 31
- Konu Sahibi dogayasigim
Alt komşumu dövmüştü kocası. Aradım şikayet ettim, polisler geldi kadın şikayetçi olmadı konuşup gittiler. Polis öyle şu şikayet etti bu şikayet etti filan demiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet babamın anneme şiddetine hiç magruz kalmadım. Ama benim annem kanser ve babamın anneme sesini dahi yukseltmesine tahammülüm yok. "Babaaaaaaa o sesi bir kıs kendine gel bir daha anneme sesini yükselttiğini duymayacagim" diye çok kendimi öne atmisligim vardır. Ya annemi kaybedersem ? düşünceside sizin başınıza gelmediği için siz de anlamazsiniz. Anlamak için babam annemi sizin tabirinizle hirpalamali mi ? Tepki göstermek için bu kadarı az mı geldi size ?Anlamadığınız için böyle konuşması kolay geliyor yaşamamışsınız çünkü
Annem sakın öyle birdey yapma beni öldürürsün dediCanım şikayetçi olacaksın telefonda kimse senin kişisel bilgilerini istemiyor. Sadece şikayet ettiğin yerin adresini ve neyden şikayet ettiğini söyleyeceksin. Polisler gelince burdan x aramış demeyecek. İhbar aldık deyip konuya girecek. O yüzden tedirgin olma. Ayrıca rezil olması gereken tek kişi baban. Bir gün anneni bu yüzden kaybedersen ömür boyu pişmanlıkla yaşarsın o yüzden polisi ara
Evet babamın anneme şiddetine hiç magruz kalmadım. Ama benim annem kanser ve babamın anneme sesini dahi yukseltmesine tahammülüm yok. "Babaaaaaaa o sesi bir kıs kendine gel bir daha anneme sesini yükselttiğini duymayacagim" diye çok kendimi öne atmisligim vardır. Ya annemi kaybedersem ? düşünceside sizin başınıza gelmediği için siz de anlamazsiniz. Anlamak için babam annemi sizin tabirinizle hirpalamali mi ? Tepki göstermek için bu kadarı az mı geldi size ?
Annen de bilmesin senin şikayet ettiğini.Annem sakın öyle birdey yapma beni öldürürsün dedi
Peki...Ben annemi korumak istemez miyim ama basit değil işte elim telefona gidiyor olmuyor
Söyledim ihbar edicem artık polisler gelse onun korkusu bile yeter ona dedim sakın öyle bşrsey yapma beni öldürürsün kahrımdan dediAnnen de bilmesin senin şikayet ettiğini.![]()
Annem sakın öyle birdey yapma beni öldürürsün dedi
Bilmem ben evlenip almak istiyorum yanıma onada gelmiyorAnnen neden kurtulmak istemiyor ?
Bilmem ben evlenip almak istiyorum yanıma onada gelmiyor
Ay ihbar et ve söyleme.Söyledim ihbar edicem artık polisler gelse onun korkusu bile yeter ona dedim sakın öyle bşrsey yapma beni öldürürsün kahrımdan dedi