Babam aralarında hiç bir sorun olmamasina rağmen eşimi istemiyor

eşiyle gitmesin demedik
konu sahibi ben kocamı yalnız bırakamam dedi
öyle dediği için de bir ömür heryere birlikte gidemezsiniz sonuçta dedik

Şunu anlamıyorum madem pis düşünceleri var neden evlenmenize izin verdi peki.
Bilmiyormuydu o eve eşle beraber gidileceğini.

Sehirler gunu birlik gidip gelmeye uygun mu konu sahibi? Ben olsam tek gitsem bile disarda sadece anne ve kardesimle gorusur geri donerdim babama tepki olarak bir sefer bakalim ne yapacak diye.

eşiyle gitmesin demedik
konu sahibi ben kocamı yalnız bırakamam dedi
öyle dediği için de bir ömür heryere birlikte gidemezsiniz sonuçta dedik
Yeni evli olduğu için böyle düşünebilir.İlerde çocuklar, okul,izin durumları derken tek başına gider gelir,durumun hassasiyetinden dolayı bu davranışı hissiyati bana normal geldi.

Sehirler gunu birlik gidip gelmeye uygun mu konu sahibi? Ben olsam tek gitsem bile disarda sadece anne ve kardesimle gorusur geri donerdim babama tepki olarak bir sefer bakalim ne yapacak diye.
Hayır şehirler uzak biraz. Ama çok doğru düşündünüz yakın olsa sanırım bende öyle yapardım.

Yeni evli olduğu için böyle düşünebilir.İlerde çocuklar, okul,izin durumları derken tek başına gider gelir,durumun hassasiyetinden dolayı bu davranışı hissiyati bana normal geldi.
Bizde yeni evliydik hiç böyle bir düşüncemiz olmadı,ne gerek var herşeyi eşle yapıp paylaşmaya.

Hakaret yok orada durun...

herkes yorum yapmadan önce tek tek tüm yorumları okumuyor
konuyu okudum sonra da konu sahibinin ben kocamı yalnız bırakmam bırakamam dediğini gördüm
yorumlarımı yaptıktan sonra yazılanları diğer yorumları gördüm

konu sahibine gereksiz eleştiri yapmış olmuyoruz bu durumda konuyu okurken eksik bilgilendirildiğimiz için yorumlar önce ona göre oluyor
önce normalde bağımsız planlarda yapabilen insanlarız ama babamın evine giderkende eşimle gitmek istiyorum dediğini görsem neden eşinizi yalnız bırakamıyorsunuz diye yorum yazmazdım bile

burada hiç kimsenin eşini koluna takıp aile ziyaretine gitmek istemesine birşey demez bunu sizde çok iyi biliyorsunuz aslında

babanızın zihniyeti iğrenç. dervişin fikri neyse zikri de odur zaar. demek kendisi böyle şeyler düşünüyor yakınındaki kadınlara karşı. kocanızı düşürdüğü durum çok kötü , duysam alınırdım yerinde olsam. aile içinde böyle şeyler düşünülür mü ya? ailenizden kimse de sizin evinize gelemeyecek o zaman?

Bizde yeni evliydik hiç böyle bir düşüncemiz olmadı,ne gerek var herşeyi eşle yapıp paylaşmaya.
Arkadaşım ben eşimle bunu yapmaktan mutluyum demek ki. Seni ne ilgilendirir bu durum ? Konu bu mu ? Sen neden taktın buna bu kadar ? Sanane derler adama.

Babanızın tavrı kabul edilebilir bir şey değil ama sizin eşimi tek bırakamam mantığınızda yarışır onunla kusura bakmayın.
Bananız sizi paylaşmak istemediği için duygusal davranmış olabilir. İlk seferde gönlü kırılmasın diye tek gidip daha sonra aşabilirsiniz

Babanin tabri kabul edilemez ben olsam bende gutmezdim annen ikna edicek yani yada gidin orda kalmayin otelde falan kalin sadece annenizi kardeslerinizi gorun babaniz sizin evlendiginizi kabul edene kadar onunla gorusmeyin sacma dusuncelerindende kocaniza bahsetmeyin adam sok olmasin

Doğru ama her insan bir değil,kendimden örnek vereyim ilk iki sene hep eşimle gitmek istedim ,sonra eşimin işi dolayısı ile bebeğimle tek gittim o oldu ,hoşuma gitti bagimsizligimi ilan ettim.18 senelik evliyim .

babana neden eşinle gitmek istiyorsun diyen yok ama
konu sahibi ben eşimi yalnız bırakamam demiş
50 sene boyunca heryere birlikte gidemezsiniz biraz daha rahat olmak lazım anlamında dedi,dediler,dedik.
hatta ben olsam konudaki cümleyle bunu diyen babamın evine gitmem annemi arar babam böyle dediği için gelmiyorum derim. konuya yorum ayrı , eşimi yalnız bırakamam heryere birlikte gideriz diyene de yorum ayrı olur ikisini birbirine karıştırmamak lazım

Şimdi mevzu şu ki benim sizden yorum istediğim yer babamla alakalı olan mevzu. Benim eşimle nereye nasıl gittiğim değil. Haddimizi bilelim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…