eşiyle gitmesin demedikEvlendikten sonra eşinizle ailenizi ziyaret etmenizi anlıyorum,bu güzel birşey."Tek başına gidebilirsin, göbekten bağlı değilsin diyenleri" anlamıyorum.Bu kız evlilik boyunca eşiyle hiç baba evine gidemeyecek mi ?
Şunu anlamıyorum madem pis düşünceleri var neden evlenmenize izin verdi peki.Yok maalesef böyle bir durum değil tamamen pis düşüncelerinden dolayı yapıyor bunu. Şahsi fikrim namus diye diye delirdiği yönünde. Yabancı erkeklere düşman gözüyle bakar oldu. Kendisi dışında herkes kötü adam.
Boyle birseyi nasil aciklayabilrsin kocanaBenxede eşine söyleyemedi zaten sıkıntılı bir durum nasıl tepki vereceğinide bilemiyor zor bir açıklama olacak.
Söylersin gerçide nasıl tepki alacağını bilemezsin sanki..Boyle birseyi nasil aciklayabilrsin kocanaben aciklayamazdim sanirim
Yeni evli olduğu için böyle düşünebilir.İlerde çocuklar, okul,izin durumları derken tek başına gider gelir,durumun hassasiyetinden dolayı bu davranışı hissiyati bana normal geldi.eşiyle gitmesin demedik
konu sahibi ben kocamı yalnız bırakamam dedi
öyle dediği için de bir ömür heryere birlikte gidemezsiniz sonuçta dedik
Bunuda bilmek lazım tabi ne değişti sonuçta o eve illa gelinecek bunu bilmemek mümkün değil.siz evlenirken nişan zamanı isteme zamanı da kardeşiniz vardı o zamanda geldiler sorun olmadı şimdi ne değişti ?
eşiniz o zamanda erkekti sonuçta
Hayır şehirler uzak biraz. Ama çok doğru düşündünüz yakın olsa sanırım bende öyle yapardım.Sehirler gunu birlik gidip gelmeye uygun mu konu sahibi? Ben olsam tek gitsem bile disarda sadece anne ve kardesimle gorusur geri donerdim babama tepki olarak bir sefer bakalim ne yapacak diye.
Bizde yeni evliydik hiç böyle bir düşüncemiz olmadı,ne gerek var herşeyi eşle yapıp paylaşmaya.Yeni evli olduğu için böyle düşünebilir.İlerde çocuklar, okul,izin durumları derken tek başına gider gelir,durumun hassasiyetinden dolayı bu davranışı hissiyati bana normal geldi.
Hakaret yok orada durun...Boş konuşma ve daha fazla yorum yapma. Mevzu bu değil. Eleştiri yapmayınca karnınız ağrır biliyorum ama gerçekten konu ve sıkıntı bu değil. O yüzden ya ortadaki sıkıntıyla ilgili faydalı konus ya da sus. Kaos bekçileri sizi.
herkes yorum yapmadan önce tek tek tüm yorumları okumuyorKonu sahibi zaten dile getirmiş, bağımsız planlarda yapabilecek kafa yapısındayız diye.
Ama biz söz cımbızlanır gibi seçilip, gereksiz eleştiriler yapılmış konu sahibine.
Yeni evli birinin eşini de koluna takıp ailesinin evine gitmek istemesi kadar doğal ne olabilir ki?
Ha konu sahibi birlikte gitmek istese ama eşi haklı sebeplerden plana uymasa, adamı çanta gibi taşımak zorunda değilsin yalnız git denir.
Ama babasının saçma ve art niyetli görüşü yüzünden bu kız ömür boyu eşiyle aile ziyareti yapamayacak mı?
Yada doğum yapsa damat namahrem diye annesi kızına destek için gelemeyecek mi?
Bizimle dertleşmek istediği konuda bu zaten.
Direkt bu konu ele alınmalı bence.
Arkadaşım ben eşimle bunu yapmaktan mutluyum demek ki. Seni ne ilgilendirir bu durum ? Konu bu mu ? Sen neden taktın buna bu kadar ? Sanane derler adama.Bizde yeni evliydik hiç böyle bir düşüncemiz olmadı,ne gerek var herşeyi eşle yapıp paylaşmaya.
Bananız sizi paylaşmak istemediği için duygusal davranmış olabilir. İlk seferde gönlü kırılmasın diye tek gidip daha sonra aşabilirsinizBabanızın tavrı kabul edilebilir bir şey değil ama sizin eşimi tek bırakamam mantığınızda yarışır onunla kusura bakmayın.
Doğru ama her insan bir değil,kendimden örnek vereyim ilk iki sene hep eşimle gitmek istedim ,sonra eşimin işi dolayısı ile bebeğimle tek gittim o oldu ,hoşuma gitti bagimsizligimi ilan ettim.18 senelik evliyim .Bizde yeni evliydik hiç böyle bir düşüncemiz olmadı,ne gerek var herşeyi eşle yapıp paylaşmaya.
babana neden eşinle gitmek istiyorsun diyen yok amaYeni evli olduğu için böyle düşünebilir.İlerde çocuklar, okul,izin durumları derken tek başına gider gelir,durumun hassasiyetinden dolayı bu davranışı hissiyati bana normal geldi.
Birdaha okuyun dikkatinizi çekerim. Hakaret yok sizin yaptığınız gibi sadece eleştiri var.Hakaret yok orada durun...
Şimdi mevzu şu ki benim sizden yorum istediğim yer babamla alakalı olan mevzu. Benim eşimle nereye nasıl gittiğim değil. Haddimizi bilelim biraz.babana neden eşinle gitmek istiyorsun diyen yok ama
konu sahibi ben eşimi yalnız bırakamam demiş
50 sene boyunca heryere birlikte gidemezsiniz biraz daha rahat olmak lazım anlamında dedi,dediler,dedik.
hatta ben olsam konudaki cümleyle bunu diyen babamın evine gitmem annemi arar babam böyle dediği için gelmiyorum derim. konuya yorum ayrı , eşimi yalnız bırakamam heryere birlikte gideriz diyene de yorum ayrı olur ikisini birbirine karıştırmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?