Babam barismaz mi annamle artık

Nereden bakalım?
Annen Doğum yaptı kendine bakmadı diye boşadı.
Epilepsi geçirdi diye bunca zaman bekledi, geçiyor diye şimdi gelsin diyor.
Evi temizlesin yemek yapsın, kadınlık yapsın diye lütfediyor.
Ve buna gelmediği için annen 17 yıl sonra sürünecek?

Annenin yanında olsan baban gibi düşünmesen belki ikinizde mutlu olacaksanız.
Sende yetişkin kadın olacaksın, bu kadar aşağılanmayı kabul edebilirmisin?

cnm bnm cok uzuldum 17 yasinda bir genc kz olup babaya kendini ifade etmek cok zor tabi gittigin yerlere de siginamysn anneni de dusunmek zorundasn yokluk madur bir kadin anldm ben seni belli bu durumu asmak icin epey aracilik yapmssn annenle bir kez daha kons ve babanla ama sininirler yatisinca acele etme

Benim için ışte cok agliyordum birde yardım etsin diye arkadaşlar aşk yok ışte arada evlilikler herzaman aşk ile mi oluyor
Yok yemek temizlik yaparak oluyor.
Sen niye ağlıyorsun?
Boşandıklarını yeni mi anladın?
Baskı yapma insanlara. En fazla bir kaç seneye gideceksin evden. Sana sormayacaklar bu yaştan sonra evlenip evlenmeyeceklerini.

Bu durum trajikomik resmen.
Neresinden tutsam bir yorumda bulunsam bilemedim.
Senide anlayamadım pek yazdıklarından.
Hiç annenle kalmadın mı ?
Okumak için sonradan mı babanın yanına geldin ?

Benim hayatım mahvoldu
14 yasindasin ve bana ders mi veriyorsun?
Keske uye olurken kimlik tespiti yapilabilse
Senin annen olacak yastayim hayatin gerceklerini daha iyi biliyorum
Yaşım 14 değil?

Kaç yasindasin? Küçük değilsin
Annemle yaşamış son maddi sıkıntılar seni babanın yanında kalmaya zorlamış . Bi yastan sonra zorlama canim önüne bak calis ve meslek edin.

Ne değişik bir tipsiniz baba kız
Annen babana donmemekle çok büyük bir iyilik yapmış kendine.

Bende 3 uncu bebegimden sonra eskisi gibi kendimle ilgilenemiyorumNe yapsin simdi esimdemi beni bosasin.Aksine aman sana bir sey olmasin deyip dolaniyor evin icinde.Bence annenizle babanizin bosanmasina sebep bilmediginiz baska seyler olabilir.Yasinizda kucuk gibi geldi.Butun bu sozleride anne ozlemiyle dediginizi dusunuyorum.17 yil gecmis bundan sonra bir araya gelmek cok zor.

Aldatma falan olmadi ev işi yapmamış kendine bakmamış ki hatırlıyorum küçükkende doğru yapmazdi tek sebeb bu ikiside dindar ınsanlar imam zaten babam. Anne özlemi değil onu düşünüyorum onsuz da yapamam sürünmesini istemem suan iyi durumu ama dedem ölür yarin birgün o zaman kac saatlik yol var arada nasıl gidicem.

O zaman biraz sabirli olup okuyup calisip anneniz icin birlikte guzel bir gelecek hazirlamaniz.Anneniz o eve gelse bile cok durmaz , babaniz da sirf bu yuzden bosandiysa zaten cok bencilmis.

17 yıl geçmiş aradan herkes düzenini kurmuş bence kurcalamayın daha kötü sonuçları doğurabilir.

Babam ben üzüldüm diye gelsin dedi birlesmek istedi evi temizlesin yemek yapsin diye istedi ışte
annenızı hızmetcı gıbı kullanmak ıcın ıstıyor banız hem annenız kendıne bakmadıysa nolmus cocuk dogurmak ustune ev ısı ıle ugrasmak kolay mı degıl bence babasız bencıl bır adammıs hala da oyle ve ayrılalı o kadar yıl oldu ıse sız bebekken bıle ayrılmıs olsalar yasınız en az 17-18 olmalı ne gerek var duzenlerı bozmaya sızde bencıllık etmeyın bu durumu coktan kabullenıp hayatınıza bakmanız gerekırdı..

Napalim kader buysa napalim yani bu yastan sonra ne olur 50 yasindalar artık sevgi aşk mi olur
he sende buna razısın yani
annen gelsin yeter ki varsın hizmetçi olsun

neden 50 yaşından sonra aşk sevgi mi olur diyorsun nerden biliyorsun
kusura bakma ya anlatmayı bilmiyorsun ya da bayağı çocuksun!!

Annenize nasil kiyabiliyorsunuz ya?
50 yasindaki kadini 17 saat yoldan temizlik yapsin diye cagiracaksiniz.

Sirf kendiniz 2 gram is yapmamak icin birbirini sevmeyen insanlari baristirmak istiyorsunuz.

Sanki 5 yasindasiniz da sizin icin barissinlar diye bekliyorsunuz.

Ne olacak barisilacak 3 5 seneye siz evlenip evden ayrilacaksiniz. Yine mi ayrilacaklar? Bu kadin sizin oyuncaginiz degil.

Kendinize kole aramayin. Az yiyin usak tutun.

Sen bu barışmayı ne annen için ne baban ıçin istiyorsun. Sen annenin yanındaki rahatlığı ve babandaki maddi imkanı istiyorsun. Herşey kendin için.

doğmamış çocuğa don biçip kadını hizmetçiliğe çağırtmak sana mı kaldı?
deden ölürseymiş. ama yaşıyor. çok anneni düşünüyorsan meslek sahibi olursun deden ölene kadar..
fazla bencilsin. sadece kendini düşünme.

Baban az yesin ve kendine hizmetçi tutsun.

Annenin de geçinmek için senin söylediğin gibi " bu yaştan sonra koca bulmasına" gerek yok. Çalışsın, eli ayağı tutuyordur.

Önceki konunda da tuhaf gelmiştin, yine hala tuhaf geliyorsun bana ayrıca.

Bu arada yaşın kaç? 30 kişi sormuş, artık bi cevap ver istersen.

epilepsi psikolojik bir rahatsızlık değil ki. baban bu yüzden annenden ayrıldıysa yazıklar olsun bir de kızını elinden almış kadının 17 yıl sonra da eve temizlik yapsın diye çağırıyor. bence sen babanı bırak annenin yanına git bu nasıl bir adam ya.

okudukça sinir basıyor.
başlığa bak babam barışmaz mı?
kadınada sordunuz mu 50 yaşından sonra hizmetçilik yapmak istiyormusun diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…