- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Nereden bakalım?Psikolojik hasta derken aklı ermiyor demek değil canim bu akli eriyor bişeyi yok epilepsi vardi o da geçti arada oluyor. Ben dayanamiyorum ya babam herşeyi kontrol ediyor annesiz kimseyi tanımıyorum burda. Napalim babama muhtacim annem de surunucek bensiz
Yok yemek temizlik yaparak oluyor.Benim için ışte cok agliyordum birde yardım etsin diye arkadaşlar aşk yok ışte arada evlilikler herzaman aşk ile mi oluyor
Benim hayatım mahvolduSanki 8 yaşında çocuksunuz,
Anneniz babanız gecen hafta ayrıldı.
Ayrılalı 17 yıl olmuş. Ne barışması?
Hele de siz istediniz diye?
Bulaşık, çamaşır, ev işi zor geldi diye mi ağladın da yardıma gelecek kadın?
Koskocaman insansınız. Çevrenizi kendiniz oluşturun, arkadaş edinin, yapın kalmayın. Tembelliği bırakın ev işini de yapın.
Annenizi de rahat bırakın.
Yaşım 14 değil?14 yasindasin ve bana ders mi veriyorsun?
Keske uye olurken kimlik tespiti yapilabilse
Senin annen olacak yastayim hayatin gerceklerini daha iyi biliyorum
Aldatma falan olmadi ev işi yapmamış kendine bakmamış ki hatırlıyorum küçükkende doğru yapmazdi tek sebeb bu ikiside dindar ınsanlar imam zaten babam. Anne özlemi değil onu düşünüyorum onsuz da yapamam sürünmesini istemem suan iyi durumu ama dedem ölür yarin birgün o zaman kac saatlik yol var arada nasıl gidicem.Bende 3 uncu bebegimden sonra eskisi gibi kendimle ilgilenemiyorumNe yapsin simdi esimdemi beni bosasin.Aksine aman sana bir sey olmasin deyip dolaniyor evin icinde.Bence annenizle babanizin bosanmasina sebep bilmediginiz baska seyler olabilir.Yasinizda kucuk gibi geldi.Butun bu sozleride anne ozlemiyle dediginizi dusunuyorum.17 yil gecmis bundan sonra bir araya gelmek cok zor.
O zaman biraz sabirli olup okuyup calisip anneniz icin birlikte guzel bir gelecek hazirlamaniz.Anneniz o eve gelse bile cok durmaz , babaniz da sirf bu yuzden bosandiysa zaten cok bencilmis.Aldatma falan olmadi ev işi yapmamış kendine bakmamış ki hatırlıyorum küçükkende doğru yapmazdi tek sebeb bu ikiside dindar ınsanlar imam zaten babam. Anne özlemi değil onu düşünüyorum onsuz da yapamam sürünmesini istemem suan iyi durumu ama dedem ölür yarin birgün o zaman kac saatlik yol var arada nasıl gidicem.
annenızı hızmetcı gıbı kullanmak ıcın ıstıyor banız hem annenız kendıne bakmadıysa nolmus cocuk dogurmak ustune ev ısı ıle ugrasmak kolay mı degıl bence babasız bencıl bır adammıs hala da oyle ve ayrılalı o kadar yıl oldu ıse sız bebekken bıle ayrılmıs olsalar yasınız en az 17-18 olmalı ne gerek var duzenlerı bozmaya sızde bencıllık etmeyın bu durumu coktan kabullenıp hayatınıza bakmanız gerekırdı..Babam ben üzüldüm diye gelsin dedi birlesmek istedi evi temizlesin yemek yapsin diye istedi ışte
he sende buna razısın yaniNapalim kader buysa napalim yani bu yastan sonra ne olur 50 yasindalar artık sevgi aşk mi olur
Aldatma falan olmadi ev işi yapmamış kendine bakmamış ki hatırlıyorum küçükkende doğru yapmazdi tek sebeb bu ikiside dindar ınsanlar imam zaten babam. Anne özlemi değil onu düşünüyorum onsuz da yapamam sürünmesini istemem suan iyi durumu ama dedem ölür yarin birgün o zaman kac saatlik yol var arada nasıl gidicem.
epilepsi psikolojik bir rahatsızlık değil ki. baban bu yüzden annenden ayrıldıysa yazıklar olsun bir de kızını elinden almış kadının 17 yıl sonra da eve temizlik yapsın diye çağırıyor. bence sen babanı bırak annenin yanına git bu nasıl bir adam ya.Psikolojik hasta derken aklı ermiyor demek değil canim bu akli eriyor bişeyi yok epilepsi vardi o da geçti arada oluyor. Ben dayanamiyorum ya babam herşeyi kontrol ediyor annesiz kimseyi tanımıyorum burda. Napalim babama muhtacim annem de surunucek bensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?