- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Baban az yesin ve kendine hizmetçi tutsun.
Annenin de geçinmek için senin söylediğin gibi " bu yaştan sonra koca bulmasına" gerek yok. Çalışsın, eli ayağı tutuyordur.
Önceki konunda da tuhaf gelmiştin, yine hala tuhaf geliyorsun bana ayrıca.
Bu arada yaşın kaç? 30 kişi sormuş, artık bi cevap ver istersen.
Mesajlara baktım ama, 17 yaşındayım dediğine rastlamadım, peki teşekkürler.17 yaşındaymış.
Mesajlara baktım ama, 17 yaşındayım dediğine rastlamadım, peki teşekkürler.
Ama 14 yıldır annesizim demiş, ben de 3 yaşındayken annesi terketmiş diye düşünmüştüm.Söylemiyor zaten.Annesi doğduğunda terketmiş.17 yıl olmuş.Ordan çıkardık.Cevapsız kalınca hesaplamakta bize düşüyor.Gerçi geri kalan her şeye cevabı var maşallah.
Kendi agzinla yazmissin annem psikolojik rahatsiz diye ayni eve girince yer bitirirsiniz birbirinizi ben ne yaptimda nasil boyle kasindim dersin yasin kucuk kapsamli dusunemiyorsun su anBabamla yaşıyorum. Sadece benim için babam anneme gelsin tamam dedi çok uzakta annem. 17 saat var aramizda. Annemde naz yaptı sonra babam vazgeçti. Zaten kac yil geçmiş ayrilali 17 yil gecti. Çok istedim gelmesini ya kendisi de psikolojik hastaydi gelemedi dedem de gelsin elimi opsun karisini alsin evlensinler dedi babamin isi olduğu için gitmedi zaten arada aşk yok kac yil geçmiş. Sonra vazgectiler ya. Babam dediki ben büyük bir hataya düşücekmisim iyiki gelmemis başımıza bela olucakti dedi dua ediyoruz sizce asla olmaz mi bu is
Söylemiyor zaten.Annesi doğduğunda terketmiş.17 yıl olmuş.Ordan çıkardık.Cevapsız kalınca hesaplamakta bize düşüyor.Gerçi geri kalan her şeye cevabı var maşallah.
Ya herkes kızı suçlamış, babayı suçlamış. Tamam baba da suçsuz değil ama bir kadın çocuğu için gitmez mi dünyanın öbür ucuna. Hele bu kız özlüyorsa. Ben de bunu anlamıyorum arkadaş. Bir de çocuğunu terketmiş.
Ama 14 yıldır annesizim demiş, ben de 3 yaşındayken annesi terketmiş diye düşünmüştüm.
Maşallah patır patır cevap veriyor her şeye. Ay sinirlendim sabah sabah...
Bi kadın böyle düşünmemeli yaa, temizlik yemek kadının görevi dememeli, ben utanıyorum konu sahibinin yazdıklarını okuyunca :/
gecmiş gitmil bosuna ümitlenmeyin baska biirni bulsun annenAyrılma sebebpleri annemin kendine bakmamasi ben doğduktan sonra kendine bakmamış
Babamda olmuyor iste babasız büyüdüm ben 14 yaşına kadar bu yasima geldim sicakligi yok yapısı bu ışte elden bişey gelmez
Aa gecmise simdi donup baktim ev isi zor geldi diye kadini hizmetci istiyorlar adinida dedem olurse koymuslaryoo annesinin evi toplamadığını falan hatırlıyormuş.
17 den büyük kesnlikle. ama kafa 10 .
Allah askina ev isi beklediginiz su kadincigazmi tedavi ettireceginize yeni tedavi seceneklerini arastiracaginiza belkide belli bir sure hastaneye yatiracaginiza babamla evlensin gelsin temizlik bulasik isi yapar dediginiz kendi rahatinizi dusundugunuz bu kadinmi?Annem önceden kafasına çok takardi ve kriz gecirirdi heryeri kasilirdi dislerini kenetlerdi çok zordu bir ara sizofren dediler sonra epilepsi. Hasta olunca havaya bakıyor gözleri dikiyor. O an anlayınca hemen uyu diyorum uyuyor geçiyor eskiden daha kötüydü. Çoğu kez gece birileri geldi cok korktum diyor kabus çok görüyor bir ara diyor 2 metrw boyunda yesil gözlü gördüm bir sürü adamlar geldi ruyama falan büyü cakmis diyor bana. Sonra bir kere arkadaşım geldi aksam vakti gözlerini mavi gördü onun seytan dedi korktu hep korkuyor annem neden oluyor bu şizofren mi yoksa epilepsi mi sizofrenden mi böyle oluyor ve hep bizi kaybetmekten korkuyor bazen çok sinirli oluyor
yoo annesinin evi toplamadığını falan hatırlıyormuş.
17 den büyük kesnlikle. ama kafa 10 .
Tövbe yarabbi. Benim devreler yandıİyice çorba oldu tövbeler olsun
Babam ben üzüldüm diye gelsin dedi birlesmek istedi evi temizlesin yemek yapsin diye istedi ışte
Ya herkes kızı suçlamış, babayı suçlamış. Tamam baba da suçsuz değil ama bir kadın çocuğu için gitmez mi dünyanın öbür ucuna. Hele bu kız özlüyorsa. Ben de bunu anlamıyorum arkadaş. Bir de çocuğunu terketmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?