Babam barismaz mi annamle artık

17 yaşındaymış.

Söylemiyor zaten.Annesi doğduğunda terketmiş.17 yıl olmuş.Ordan çıkardık.Cevapsız kalınca hesaplamakta bize düşüyor.Gerçi geri kalan her şeye cevabı var maşallah.
Ama 14 yıldır annesizim demiş, ben de 3 yaşındayken annesi terketmiş diye düşünmüştüm.
Maşallah patır patır cevap veriyor her şeye. Ay sinirlendim sabah sabah...
Bi kadın böyle düşünmemeli yaa, temizlik yemek kadının görevi dememeli, ben utanıyorum konu sahibinin yazdıklarını okuyunca :/

Kendi agzinla yazmissin annem psikolojik rahatsiz diye ayni eve girince yer bitirirsiniz birbirinizi ben ne yaptimda nasil boyle kasindim dersin yasin kucuk kapsamli dusunemiyorsun su an
birak artik guzelim ugrasma 17 yil olmus annenin zaten maddi manevi durumu iyi olsaydi seni o alirdi demekki sıkıntilari var kadincigazin
Sen kendine bak oku meslek edin hayatini kur annenlede tatillerde kisa tatillerde gorusursun soyle dusun simdi 17 saat yol var vs diosun yarn oku guzel bir isin maasin olsun her hafta sonu anneni 45 dk ucak yolculugu ile gorup gelirsin kimseden medet ummak harclik beklemek zorunda kalmazsin

Ya herkes kızı suçlamış, babayı suçlamış. Tamam baba da suçsuz değil ama bir kadın çocuğu için gitmez mi dünyanın öbür ucuna. Hele bu kız özlüyorsa. Ben de bunu anlamıyorum arkadaş. Bir de çocuğunu terketmiş.

Söylemiyor zaten.Annesi doğduğunda terketmiş.17 yıl olmuş.Ordan çıkardık.Cevapsız kalınca hesaplamakta bize düşüyor.Gerçi geri kalan her şeye cevabı var maşallah.

yoo annesinin evi toplamadığını falan hatırlıyormuş.
17 den büyük kesnlikle. ama kafa 10 .

nerede yazıyor terketmiş?
kız zaten annesiyle kalıyormuş okul için babasının yanına gelmiş.
zor gelmiş evi çevirmek anasını hizmetçiliğe çağırmış babasıyla bir olup.

yahu niye herkes terketmiş anlamış

yoo annesinin evi toplamadığını falan hatırlıyormuş.
17 den büyük kesnlikle. ama kafa 10 .
Aa gecmise simdi donup baktim ev isi zor geldi diye kadini hizmetci istiyorlar adinida dedem olurse koymuslar
KONU SAHİBİ!!
Baba imam devlet cok guzel maas veriyor babana tutun 10 gunde bir kadin gelsin temizlesin aklinca kendi rahatin icin ikide bir gecip adamin karsina aglayip baski yapiyorsun belliki bikkinliktan istemedigi halde gelsin demis deden olursede yasli evinde kalir sonunu dusunuyorsan okursun kendin ya yanina alir ya yanina gider bakarsin
Rahat birakin kadini babali kizli
Ay cok sinirlendim 20 gundur hep gozume takiliyordu dua grubunda annem babam barissin diye sayfa falanda acmisti saniyorum evde huzursuzluk varda hani ayrilik olmasin diye istiyor kafamda oyle bir profil vardi 17 yil sonra zaten hasta ya ondan bise olmazda bari gelsin evin isini yapsin diye Allah akil fikir versin diyorum

Baban mantik insani olarak bulabilirse bir aptal ciciannede bir secenek bir dusunun derim babali kizli

Allah askina ev isi beklediginiz su kadincigazmi tedavi ettireceginize yeni tedavi seceneklerini arastiracaginiza belkide belli bir sure hastaneye yatiracaginiza babamla evlensin gelsin temizlik bulasik isi yapar dediginiz kendi rahatinizi dusundugunuz bu kadinmi?
Allah onu ne elden ayaktan dusursun nede sizin elinize dusursun mubarek gunde duam da budur

Babam ben üzüldüm diye gelsin dedi birlesmek istedi evi temizlesin yemek yapsin diye istedi ışte

Anneni sevmeden, sadece bir tür hizmetçi gibi eve çağırması seni daha mı mutlu edecek? Kaç yıl geçmiş aradan, tamam elbette herkes anne babasını bir arada, mutlu huzurlu görmek ister ama anne baban mutlu ve huzurlu değillermiş ki boşanmışlar. Bu durumda bencillik etmemelisin. Bir de kadın hastaymış üstüne üstlük. Babanın ve senin derdin sadece ev işi, yemek falansa baban bunları kabul eden ikinci bir kadınla evlensin madem, niye annene eziyet etmek istiyorsun?

Babanız barışır mı barışmaz mı bilmem.
Aklı varsa barışır.
Anneniz de aklı varsa barışmaz.

Sahi niye barışsın anneniz? 50 yaşından sonra hizmetçilik etmek için mi? Biraz bahsetsene şundan tatlım

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…