Babam barismaz mi annamle artık

İnşallah olur ya da inşallah olmaz demeyin, her zaman hayırlısını isteyin siz.

nerede yazıyor terketmiş?
kız zaten annesiyle kalıyormuş okul için babasının yanına gelmiş.
zor gelmiş evi çevirmek anasını hizmetçiliğe çağırmış babasıyla bir olup.
Bütün yorumları okumuştum öyle yazıyordu. Anne terketti, babayla kalıyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim. Ben kadının da, erkeğin de ev işinde yardım etmesine inansam da "hizmetçilik" olarak suçlayamıyorum. Kız annesini özlemiş, ben öyle görüyorum. Çünkü benim de annem uzakta ben de özlüyorum. Baba ise olaya daha mantıksal bakıyor. Arada hiç bir duygu yok. Çocuğunun annesi ama sevmiyor. Madem kızım özlemiş gelsin diyor, gayet "duygusuz" bir şekilde. Ki bu durumda adamı suçlayamayız. Sevmiyor çünkü. Bir yandan da ev işlerini yapar benim de işime yarar diyor. Benim annem de senelerce ev hanımıydı. Ev işlerini yapıyor diye hizmetçi olarak görmedim hiçbir zaman. Eski adamlar böyleydi biraz. Maalesef...

Babamin yapisi bu ben napiyim bende yapıyorum bulaşık yikiyorum kadin işi bunlar
Bakin siz kendiniz icin istiuorsunuz buda bencillik oluyor. Isteselerdi bir araya gelirlerdi demekki biseyler bitmis sizin icin bir araya gelip hayat boyu mutsuzmu olsunlar istiyorsun. Onlar birbirlerini istemiyorlar net

17 yıl sonra zor biraz.
17 yıl ayrı yaşamışlar. Birbirleri olmadan yaşamaya alışmışlar. Unutamamış olsalardı şimdiye çoktan birleşirlerdi. Muhtemelen ayrı olmaları daha iyi

Hizmetcilik ile alaka kuranlar nasıl bunu düşünmüş anlamadım... Gerçekten cok sacma bir düşünce abartmayin herşeyi ev isini bende yapıyorum. Tek sen doğru anlamissin ve omyargisiz bir sekilde teşekkür ederim

Bana ev işi zor gelmiyor. Kadinin görevi degilmidir ev işi yapmak işidir abartmayin bişeyi bu kadar. Gidip babama aglamadim asla belli etmem agladigimi. Aglasam da bişey yapmaz fark etmis odamda sesizice agladigimi o zaman gelsin demisti ben annem icin aglamamistim o sırada. Olay bu. Zaten annem yanımıza gelse hasta hasta olduğu icin ev işleri yine çoğunluk bana bakıyor neden bu kadar abartiyosunuz yapacağı bir yemek onu yapması bile suan şüpheli. Annemin surunmesini istemedigimden gelsin dedim nokta.

Boşver tatlim

Dramatize etmeyin şu olayi

Sen bu barışmayı ne annen için ne baban ıçin istiyorsun. Sen annenin yanındaki rahatlığı ve babandaki maddi imkanı istiyorsun. Herşey kendin için.
Babam bana para verdiği yok.... belki babam düzelir dedim annem gelince anlamiyomusunuz ya

Bak bir kac kişi anladı beni burda biri de sensin. Benim elime düzgün bir para geçmiyor bişey aldığım yok hatta dedemden para ıstiyorum ben. Keşke gelmeseydim buraya dedim ama is isten geçti kac yil oldu. Ama annem gelse babam düzelir dedim mutlu oluruz belki akrabalarına para yollamayi bırakır belki demistim yani olay bu hizmetci arayan yok zaten annem herşeyi yapamaz kafasi götürmez. Epilepsi bide bazi takıntıları oluyor. Korkmalar falan

Bende çok asagilandim çoğu kez arkadaşımın evinde kaldim istemediğim halde ama napabilirdim para da vermedi vaatlerini tutmadi babam. Agladim kac yil burada. Zorla kapandim hoca kiziyim çünkü ona da çok üzüldüm herşeyde zorlandim uni sınavına giricem bu yil

Hayir babasiz büyüdüm beni seviyor diye geldim zaten kaçarak geldim çünkü annemler beni hic gostermediler babama ki haklilarmis ... hem maddi hemde babam için gelmistim ama babamin sevgisizliginden cimriliginden cok ağladım annem gelirse düzelir dedim

Annem babami terk etmedi. Annem ilk evlendiği sirada
Annem terk etmedi ben 14 yil annemle yaşadım sonra Babam la yasadim.

o zaman sen annenle babanı birleştirme çabalarından vazgeç senin şu anda yapacaığn en iyi şey, okulunu okuyup iyibir meslkten mezun olup ekmeğini eline almak o zaman kimseye muhtaç olmazsın. sadece derslerine okumana odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…