Babam barismaz mi annamle artık

Napalim kader buysa napalim yani bu yastan sonra ne olur 50 yasindalar artık sevgi aşk mi olur
Canım o yaşlardada aşk, sevgi en azından bir çekim olur evlileri birbirine baglayan, annenle babanda hiç birisi yok ama madem mantık olarak yaklaşacaklar birbirine arkadaş, dost olabilecek, birbirlerine yardımcı olabileceklersede olabilir aslında niye olmasın ama yinede pek gönüllü değiller bu istegede..

ne mantığı yahu.
kadın doğumdan sonra kendine bakmamış diye boşanmış. 17 yıl geçmiş kadını temizliğe çağırıyor.
Benim için ışte cok agliyordum birde yardım etsin diye arkadaşlar aşk yok ışte arada evlilikler herzaman aşk ile mi oluyor

Napalim kader buysa napalim yani bu yastan sonra ne olur 50 yasindalar artık sevgi aşk mi olur

aslında olur niye olmasın 50 yaş çok yaşlı demek değil, ama sorun anne baban arasında yok, arkadaşlık olsa o da olur ama o da yok sanırım, birleşirlerse mutsuz olacaklar tedirgin olacaklar belki de
birleşmemeleri daha hayırlı değil mi bu durumda

Canım çok üzüldüm annen olduğu halde annesiz büyümene. Allah yardımcınız olsun. Ailemdeki bir evlilikten biliyorum ki, psikolojik hasta ile hayat yürümüyor. Onunla yaşayanların da psikolojileri anormalleşiyor. Allah annene şifalar versin. Anladığım kadarıyla evin işleri sana bakıyor, baban da sana kıyamıyor galiba. Ama psikolojik hasta ile her an 24 saat beraber yaşamak da ağır bir imtihan..
Dua edin tabi, iyi ediyorsunuz, hayırlısını isteyin hayırlısı olsun.

Psikolojik hasta derken aklı ermiyor demek değil canim bu akli eriyor bişeyi yok epilepsi vardi o da geçti arada oluyor. Ben dayanamiyorum ya babam herşeyi kontrol ediyor annesiz kimseyi tanımıyorum burda. Napalim babama muhtacim annem de surunucek bensiz

Saka gibisiniz gercekten
Her yazdiginiz birbirinden beter
Bilmiyorsaniz ogrenin 50 yasindan sonra da sevgi ask olur
Tovbe tovbe gece gece banlanicam bir troll yuzunden
Babamda olmuyor iste babasız büyüdüm ben 14 yaşına kadar bu yasima geldim sicakligi yok yapısı bu ışte elden bişey gelmez

Benim için ışte cok agliyordum birde yardım etsin diye arkadaşlar aşk yok ışte arada evlilikler herzaman aşk ile mi oluyor

iyide niye ağlıyorsun? 17 sene geçmiş annende babanda aynı insanlar değil artık. bencillik edip kadını düzeninden edip hizmetçilik yaptırmak için mi ağlıyorsun?
50 yaşta yaşlı değil..

iyide niye ağlıyorsun? 17 sene geçmiş annende babanda aynı insanlar değil artık. bencillik edip kadını düzeninden edip hizmetçilik yaptırmak için mi ağlıyorsun?
50 yaşta yaşlı değil..
O da babassi ölünce sokakta kalicak yani annem kimsesiz kalacak koca bulamaz napicak huzur evine mi yaticak benim param pulum yok ben napabilirim dünyanın öteki ucunda ben kendim zor sigiyorum

Baban mantık insanı değil,bildiğin uyanık canım kusura bakma.
Sevgi dediğin şey yürektedir.Her yaşta olur sınırı yok bunun.Sen 50 yaşındasın sevemezdin sen 46sın hadi 4 sene daha sev diyemeyiz kimseye di mi?
Senin mantığınla benim de 10 sene sonra emekliliğim geliyor demektir sevgiden,ki ben daha hala sevdamın ilkbaharındayım.

Uyanık derken anlamadım ne gibi? Amacı ne yani

O da babassi ölünce sokakta kalicak yani annem kimsesiz kalacak koca bulamaz napicak huzur evine mi yaticak benim param pulum yok ben napabilirim dünyanın öteki ucunda ben kendim zor sigiyorum

çalışsın. sende okumuyorsan çalış anneni yanına alırsın deden ölünce geçinir gidersiniz. illa koca mı bulması gerekiyor illa bir adamın mı size bakması gerekiyor . eliniz ayağınız tutmuyor mu?
biraz gururlu ol anneni madem bu kadar seviyorsun babana hizmetçilik ettirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…