- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Benim icin barissinlar dedim mi?Ya neden senin icin barissinlar ki? Kendileri istiyorlarsa barissinlar.
Sadece benim icin babam anneme gelsin dedi, ne demek?Benim icin barissinlar dedim mi?
Babam ben üzüldüm diye gelsin dedi birlesmek istedi evi temizlesin yemek yapsin diye istedi ışteSadece benim icin babam anneme gelsin dedi, ne demek?
Ben dis kapinin mandaliyim pardon öyle bir konusmussunuz ki neyse...17 yıl geçmiş.
Koskoca insanlar,ister barışır ister barışmazlar.
Sizin de artık kendi hayatınız şekilleniyordur,siz de bebek değilsinizdir,
Sizden başka da isteyen yok barışmayı.
Babam ben üzüldüm diye gelsin dedi birlesmek istedi evi temizlesin yemek yapsin diye istedi ışte
İyi ki gelmemiş kadıncağız.Babam ben üzüldüm diye gelsin dedi birlesmek istedi evi temizlesin yemek yapsin diye istedi ışte
Ee ben ne dedimBabam ben üzüldüm diye gelsin dedi birlesmek istedi evi temizlesin yemek yapsin diye istedi ışte
Babam ben üzüldüm diye gelsin dedi birlesmek istedi evi temizlesin yemek yapsin diye istedi ışte
Babam hep mantık insaniİyi ki gelmemiş kadıncağız.
Şaka gibi ya,
Evi temizlesinmiş.
Napalim kader buysa napalim yani bu yastan sonra ne olur 50 yasindalar artık sevgi aşk mi olursence bu yanlış bişey değil mi, anneni sevdiği için çağırmamış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?