Babam barismaz mi annamle artık

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
18
25
Babamla yaşıyorum. Sadece benim için babam anneme gelsin tamam dedi çok uzakta annem. 17 saat var aramizda. Annemde naz yaptı sonra babam vazgeçti. Zaten kac yil geçmiş ayrilali 17 yil gecti. Çok istedim gelmesini ya kendisi de psikolojik hastaydi gelemedi dedem de gelsin elimi opsun karisini alsin evlensinler dedi babamin isi olduğu için gitmedi zaten arada aşk yok kac yil geçmiş. Sonra vazgectiler ya. Babam dediki ben büyük bir hataya düşücekmisim iyiki gelmemis başımıza bela olucakti dedi dua ediyoruz sizce asla olmaz mi bu is

Ayrılma sebebpleri annemin kendine bakmamasi ben doğduktan sonra kendine bakmamış

17 yıl geçmiş.
Koskoca insanlar,ister barışır ister barışmazlar.
Sizin de artık kendi hayatınız şekilleniyordur,siz de bebek değilsinizdir,
Sizden başka da isteyen yok barışmayı.
Ben dis kapinin mandaliyim pardon öyle bir konusmussunuz ki neyse...

Arada ilgi sevgi varsa yada özlem belki olabilir diycemde hiçbirisi yok anladıgım kadarıyla olmaz gibi.. Annenle baban barışmak isterse birbirini bulur merak etme 2side yokuşa sürüyor çünkü istemiyorlar.. Sende üzülme annenle babanda olsa herkesin kendi hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…