- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Annem biraz psikolojik hasta ondan dolayi ben kendim otobüste binemem kaybolurum demişti ondan psikolojik hasta yaPeki babanız neden iyi ki tekrar barışmamışız, gelmemiş annen demişti?O sebep te önemli...
Sen de pek normal sayılmazsınAnnem biraz psikolojik hasta ondan dolayi ben kendim otobüste binemem kaybolurum demişti ondan psikolojik hasta ya
Ben de okuyorum dedemin yanına gideyim dedim sefalet içine yani. Ama o zaman okuyamam maddiyat yok. Burda da moral yok kimseye alışamadım babamla da anlaşamıyoruz ama zorunlu iste. Kuru gururla olmuyor bak babama muhtaçimçalışsın. sende okumuyorsan çalış anneni yanına alırsın deden ölünce geçinir gidersiniz. illa koca mı bulması gerekiyor illa bir adamın mı size bakması gerekiyor . eliniz ayağınız tutmuyor mu?
biraz gururlu ol anneni madem bu kadar seviyorsun babana hizmetçilik ettirme.
Normal değilim zatenSen de pek normal sayılmazsın
Jwj
Ben de okuyorum dedemin yanına gideyim dedim sefalet içine yani. Ama o zaman okuyamam maddiyat yok. Burda da moral yok kimseye alışamadım babamla da anlaşamıyoruz ama zorunlu iste. Kuru gururla olmuyor bak babama muhtaçim
İşte çoğu kadına reva görülen hayat !Babam ben üzüldüm diye gelsin dedi birlesmek istedi evi temizlesin yemek yapsin diye istedi ışte
Annem biraz psikolojik hasta ondan dolayi ben kendim otobüste binemem kaybolurum demişti ondan psikolojik hasta ya
Sanki 8 yaşında çocuksunuz,Benim için ışte cok agliyordum birde yardım etsin diye arkadaşlar aşk yok ışte arada evlilikler herzaman aşk ile mi oluyor
Olur ..Napalim kader buysa napalim yani bu yastan sonra ne olur 50 yasindalar artık sevgi aşk mi olur
Bana kalsa ben okumayi filan gözden cikarmistim babam cimri millete dağıtıyor bana gelince yok diyor. Ama bende kaçmak istedim ama annem gelir Se düzelir belki dedim. Bilmiyorum nasıl olacağını kiAnladım. Annenle hiç yaşadın mı? Annenin yanına biraz gidip onunla vakit geçirip, aslında biraraya gelirlerse mi, yoksa böyle ayrı ayrı devam ederlerse mi hayırlı, sen de bunu göremeye çalışabilirsin. Aklında soru işareti ve keşkeler de kalmaz belki.?
Bana kalsa ben okumayi filan gözden cikarmistim babam cimri millete dağıtıyor bana gelince yok diyor. Ama bende kaçmak istedim ama annem gelir Se düzelir belki dedim. Bilmiyorum nasıl olacağını ki
Okudukça aslında niye olmasın diye düşünmüyor değilim, 2 side hayatlarına kimseyi almamış yalnızlar, biraz adım atsalar en azından deneyebilirler belkide eskisinden daha iyi uyum saglarlarBana kalsa ben okumayi filan gözden cikarmistim babam cimri millete dağıtıyor bana gelince yok diyor. Ama bende kaçmak istedim ama annem gelir Se düzelir belki dedim. Bilmiyorum nasıl olacağını ki
O da babasi ölünce sokakta kalicak yani annem kimsesiz kalacak koca bulamaz napicak huzur evine mi yaticak benim param pulum yok ben napabilirim dünyanın öteki ucunda ben kendim zor sigiyorum
14 yasindasin ve bana ders mi veriyorsun?Hayatin gerçekleri bunlar aşk dünyasinda yasamiyoruz
14 yasindasin ve bana ders mi veriyorsun?
Keske uye olurken kimlik tespiti yapilabilse
Senin annen olacak yastayim hayatin gerceklerini daha iyi biliyorum
Lafı ağzımdan aldın. Sen okuyacaksın, çalışacaksın, kazanıp anneni yanına alacaksın. Başka çaren yok, şimdi senin tek işin derslerine önem vermek çalışmak olsun. Kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren ki annene sahip çıkasın. Eğer annenin ciddi bir rahatsızlığı yoksa o da gelip çalışıp sana destek olur diyecem ama yolculuğa bile tek başına çıkamamış.okulun bitecek elbet dimi?
mesleğini eline alana kadar idare edeceksin babanı.
sonra istediğini yaparsın annenide yanına alırsın.
17 yildir mi ayriymis , valla sinirden unutmusum basta onu yazdiginiAilesi 17 yıldır ayrıysa nasıl 14 yaşında oluyor.Devrelerim yandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?