Babam barismaz mi annamle artık

Jwj
Ben de okuyorum dedemin yanına gideyim dedim sefalet içine yani. Ama o zaman okuyamam maddiyat yok. Burda da moral yok kimseye alışamadım babamla da anlaşamıyoruz ama zorunlu iste. Kuru gururla olmuyor bak babama muhtaçim

Jwj

Ben de okuyorum dedemin yanına gideyim dedim sefalet içine yani. Ama o zaman okuyamam maddiyat yok. Burda da moral yok kimseye alışamadım babamla da anlaşamıyoruz ama zorunlu iste. Kuru gururla olmuyor bak babama muhtaçim

okulun bitecek elbet dimi?
mesleğini eline alana kadar idare edeceksin babanı.
sonra istediğini yaparsın annenide yanına alırsın.

Annem biraz psikolojik hasta ondan dolayi ben kendim otobüste binemem kaybolurum demişti ondan psikolojik hasta ya

Anladım. Annenle hiç yaşadın mı? Annenin yanına biraz gidip onunla vakit geçirip, aslında biraraya gelirlerse mi, yoksa böyle ayrı ayrı devam ederlerse mi hayırlı, sen de bunu görmeye çalışabilirsin. Aklında soru işareti ve keşkeler de kalmaz belki.?

Benim için ışte cok agliyordum birde yardım etsin diye arkadaşlar aşk yok ışte arada evlilikler herzaman aşk ile mi oluyor
Sanki 8 yaşında çocuksunuz,
Anneniz babanız gecen hafta ayrıldı.
Ayrılalı 17 yıl olmuş. Ne barışması?
Hele de siz istediniz diye?
Bulaşık, çamaşır, ev işi zor geldi diye mi ağladın da yardıma gelecek kadın?
Koskocaman insansınız. Çevrenizi kendiniz oluşturun, arkadaş edinin, yapın kalmayın. Tembelliği bırakın ev işini de yapın.
Annenizi de rahat bırakın.

Bana kalsa ben okumayi filan gözden cikarmistim babam cimri millete dağıtıyor bana gelince yok diyor. Ama bende kaçmak istedim ama annem gelir Se düzelir belki dedim. Bilmiyorum nasıl olacağını ki

Bana kalsa ben okumayi filan gözden cikarmistim babam cimri millete dağıtıyor bana gelince yok diyor. Ama bende kaçmak istedim ama annem gelir Se düzelir belki dedim. Bilmiyorum nasıl olacağını ki

Canım aklı başında teyzen, halan, babaannen filan hayatta yok mu? Onlarla istişare etseniz...Üzüntünü, sıkıntılarını, gözyaşlarının sebebini sana samimi gelen bu yakınlarınla bir paylaşmayı dene. Annesiz büyümüş olmak ne zor, kaç yaşına gelirsek gelelim o açlık geçmez tabi. İçinde kopan fırtınaları tahmin etmek zor değil.

Okudukça aslında niye olmasın diye düşünmüyor değilim, 2 side hayatlarına kimseyi almamış yalnızlar, biraz adım atsalar en azından deneyebilirler belkide eskisinden daha iyi uyum saglarlar

O da babasi ölünce sokakta kalicak yani annem kimsesiz kalacak koca bulamaz napicak huzur evine mi yaticak benim param pulum yok ben napabilirim dünyanın öteki ucunda ben kendim zor sigiyorum

Canım benim, küçücük yaşında annenin akıbetini de düşünüyorsun, kıyamam sana, Rabbim annene de size de hayırlı ömürler versin. yARDIM edecek, senden desteğini esirgemeyecek kimselerin yoksa, Allaha sürekli dua et olur mu..rabbim bir çıkış yolu gösterir..

okulun bitecek elbet dimi?
mesleğini eline alana kadar idare edeceksin babanı.
sonra istediğini yaparsın annenide yanına alırsın.
Lafı ağzımdan aldın. Sen okuyacaksın, çalışacaksın, kazanıp anneni yanına alacaksın. Başka çaren yok, şimdi senin tek işin derslerine önem vermek çalışmak olsun. Kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren ki annene sahip çıkasın. Eğer annenin ciddi bir rahatsızlığı yoksa o da gelip çalışıp sana destek olur diyecem ama yolculuğa bile tek başına çıkamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…