Babam beni aldı

1991_05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
189
67
48
Merhaba, az çok açtığım konulardan yaşadığım sıkıntıları okuyabilirsiniz.

Dün pisikologa gittim oda eşimin artık bağımlı olduğunu bunun aile içinde çözülmesi gerektiğini söyledi. Dün babamda eşimin kumar oynadığını öğrendi ve beni dün gece aldı. Gece eşim işe çıkmıştı. Anne babasını aradı babam. Ben kızımı alıcam dedi. Eşimin haber yoktu o ara olanlardan ve beni aldı götürdü babam. Şuan pisikolojik hiç iyi değilim dünden beri ailem sürekli destek oluyor bana ne yapmam gerekli bilmiyorum. Eşim en son kumar olayınfan sonra yine hiç bişe yokmuş gibi davranmaya başlamıştı ama ben kaldıramadım. Üstelik anne babamdan 15 bin Euro borç almışken. Lütfen bana birşeyler yazın. Sürekli aklımda ya kendine bişe yaparsa diye sorular geziyor. Bu saate kadar hiç aramadı

Mesela artik soyle dusunuyorum bana dokunmayan yilan bin yil yasasin.yani artik cevremdeki kotuyle kotu olmak istemiyorum. Kumar oynuyor dimi. Bu adam keyfe keder senin aileni somuruyo snei somuruyo oynuyo. Utanmiyor. Bu adami kolu calisirken kopmamis. Bacagi sakat degil.gozu goruyo. Ben esimi boyle seyler icin birakmazdm ancak. Kumar siz onun yaninda kalin kendinizi hasta edin ailenizden surekli para isteyip rezil olun doye kalinacak bir sebep degil.birakin ne hali varsa gorsun.zaten yine oynayacak yine batacak sonu yok

Babana helal olsun!

Öyle bir adamı düşüneceğine, kendini ve aileni düşün..
Seni ne durumlara düşürmüş.. bazen yuva olayını bizim kadınlarımız yanlıà anlıyor.
Yuva demek iki kişi ile kurulur.. içerisinde saygı, sevgi, anlayış ve güven olur.
Burada gördüğüm kadarıyla bir tek sizde sevgi var.
Boyle yuva olmaz! Ailende arkadandayken kurtul şu adamdan

ay konularına baktım da adam sevişmiyor, yalan söylüyor, kumar oynuyor... bu adam mı kendine bişey yapacak?

Aynen bende az önce baktım .. hatta merak ediyorum hala bakiremi diye
Adam 4 aylık evliyken bile sizi saçma sapan bir sebepten kovmuş..
Eski nişanlisina bakıp duruyormuş..
Sizinle ilişkiye girmiyor
Kumar oynuyor
Daha ne bekliyorsunuz?

Hiç hiç birşey yapmmaz kendine merak etme hatta umrunda değilsindir 15 bin euor yu kumar masasında harcıyordur o yüzden aramak aklına gelmemiştir. Bak baban ailen ne güzel sahip çıkmış sana ne şanslısın ki böyle bir ailen var onların kıymetini bil. Kumar alışkanlığı kolay kolay bırakılacak bir alışkanlık değil az da olsa çok da olsa hep oynuyacaktır eski konularınızada bakılacak olursa o kocadan bir halt olmaz

O rezil ve bencil herifi düşüneceğine 15000Euroyu ailene nasıl ödeyeceğini düşün bence.

Sen gittin diye adamın ölmek gibi bir düşüncesi yoktur rahat ol, seni düşünseydi, sevseydi zaten seni de aileni de kullanmazdı.

Kadınlarımıza ne zaman akıl bahşediceksin yarabbi????

Hala kocanı özlüyorsun anlayamıyorum seni. Bu adam hasta ve iyileşmek istemiyor seninle kızını asla düşünmüyor, bu adamın yanına dönersen yakında ekmeğe muhtaç olucaksın. Senin ailen yolunucak kaz değil asla ödemicek kocan borcunu. Şu adamı boşa artık.

Sizce o sizi düşünüyor mu? Sanmıyorum.
Size değer vermeyen, bencil birini düşüneceğinize,size bu şekilde kol kanat geren ailenize minnet duyun ve onların yardımıyla toparlanmaya bakın.
Burada ailesi yanında olmadığı için boşanamayan onlarca mutsuz kadın var.
Bi daha düşünün derim.

Merhaba, az çok açtığım konulardan yaşadığım sıkıntıları okuyabilirsiniz.

Dün pisikologa gittim oda eşimin artık bağımlı olduğunu bunun aile içinde çözülmesi gerektiğini söyledi. Dün babamda eşimin kumar oynadığını öğrendi ve beni dün gece aldı. Gece eşim işe çıkmıştı. Anne babasını aradı babam. Ben kızımı alıcam dedi. Eşimin haber yoktu o ara olanlardan ve beni aldı götürdü babam. Şuan pisikolojik hiç iyi değilim dünden beri ailem sürekli destek oluyor bana ne yapmam gerekli bilmiyorum. Eşim en son kumar olayınfan sonra yine hiç bişe yokmuş gibi davranmaya başlamıştı ama ben kaldıramadım. Üstelik anne babamdan 15 bin Euro borç almışken. Lütfen bana birşeyler yazın. Sürekli aklımda ya kendine bişe yaparsa diye sorular geziyor. Bu saate kadar hiç aramadı
Hala eşinizimi dusunuyorusnuz bence Kendinize ve ailenize onem verin bu saate. Snra

Back
X