Lütfen beni anlayın ben evdeysen pisikolojik baskı gördüm. 9 aylık evliliğimde birkez bile cinsel ilşkim olmadı. Bunu bastırmak için sürekli beni kücümsedi yada başka şeyler söyledi. Ben o baskı pisikolojisini hala atamadım üzerimden. Şuan beynimde kocaman bi boşluk var gerçekten düşünemiyorum. Hayat şuan durmuş gibi tekrar devam ettiğinde boşluğa düşmekten yanlış yapmaktan korkuyorum. Babam mesela net bi çizgi çekti bende olmayacağını biliyorum her gelen mesaj her gelen arama korkutuyor beni.
Bana bunları yazmış:
Merhaba x....., öncelikle senden herşey icin tüm ictenliğimle özür diliyorum, hatanın hepsin bende idi, senin en ufak bi hatan ve yanlışın olmadı bana karşı, bugünden itibaren kendime yeni bir sayfa actım ve terapiye başladım bundan sornada terapiye gitmeye devam edeceğim, icime bir ümit doğdu bunun üstesinden gelecem, terapiyi yapan kadında ümitli konuştu ve olacağına inandığını söyledi, bende inandım, bunu seninle paylaşmak istedim ne yaptığımı bil diye, seninden isteğim tek şey benden ümidini kesme ve kalbini dinle, mesajımı aldığına dair bi cevap yazarsan sevinirim