18 yaşını geçtiğine göre sana bakma yükümlülüğünde değil ama kovabilirmi tam olarak bilmiyorum merakımı mazur gör ama baban neden evden kovmak istiyor ki seni
annesine gitmek istemediğim için.
ben de evlenene kadar kız olduğum için babam bana bakmak zorunda diye biliyorum, sağlık karnesinde öyle görünüyor en azından. yok mudur bir avukat arkadaş?
Benim bildiğim yeni sosyal güvenlik yasasına göre; bekâr, sigortalı bir işte çalışmayan ve okumayan kız çocukları 18 yaşından sonra babasının sigortasından yararlanamıyor. Bu durumda evden babanız ölmeden size hak düşeceğini sanmıyorum.
değiştirirr. babanız 25 yaşına kadar size bakmakla yükümlü.üniversitede okuyorum. bu bişey değiştirir mi?
değiştirirr. babanız 25 yaşına kadar size bakmakla yükümlü.
Benim bildiğim yeni sosyal güvenlik yasasına göre; bekâr, sigortalı bir işte çalışmayan ve okumayan kız çocukları 18 yaşından sonra babasının sigortasından yararlanamıyor. Bu durumda evden babanız ölmeden size hak düşeceğini sanmıyorum.
hmm bu aklıma gelmemişti, teşekkürlerevden atabilmesi hakkında bi bilgim yok ama hukukçu siteleri var onlara sorabilirsin canım
Evden atılırsa polis çağıracak,
ilave olarak cumhuriyet savcılığına dilekçe verecek ve korunma talep edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?