Babam beni sevmiyor.. :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi AGK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AGK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
288
3
118
İstanbul
Çocukluğumdan beri hayatıma damgasını vuran kişi babam.

Arkadaşlarımla oynarken gözüm saatte olurdu, babam işten döndüğünde evde olmalıydım yoksa azar işitirdim.Çocuk olmama rağmen oturup kalkmama bile kızardı ama gözleriyle.Gözleriyle anlatırdı herşeyi.
Ama tabi babaydı beni bu yaşa getirendi herzaman onun soy ismini düşünüp hareket ettim.İçimden geldiği gibi yaşayamadım o üzülmesin diye.ve artık 18 yaşını geçmeye balşlayınca benimle arkadaş gibi olmaya başladı babam ama ben olamıyordum kıramıyordum o kas katı kabuğu.Birgün hayatıma biri girdi.Gittim babamın karşısına anlattım.Eskiden sen kimi istersen ben veririm ama yeterki sen söyle derdi.Bu lafına karşılık gittim anlattım.Tanışma faslı felan aileyide çocuğuda beğendi.Onlara iyi davranıyordu bana çok kötü.İstemede kahvemi içmedi,çikolatamı yemedi.İsteme,söz,Nişanlıyken bile herşey onun istediği gibi oldu.Gitme dedi gitmedim,yapma dedi yapmadım.Nişanımdan ,sözümden hiçbişey anlamadım
Çeyizim giderken sorun çıkardı az kaldı sık kendini diyordum hep.Düğün günüm gelmişti bitiyordu artık herşey derken düğünümde stres içindeydi.Gülemedim hiç kayınpederle atıştı babam Ve düğünümün sonunda kavga çıkardı...Tüm bunlara rağmen düğünden 1 hafta sonra el öpmeye gittik canım eşimle hiçbişey olmamış gibi.Ama yine suçunu kabullenmeyen babam saçma sapan hareketler yaptı.Ve evleneli 1 sene geçiyor babam hala benimle doğru dürüst konuşmuyor kendi suçlu olmasına rağmen.Çok yoruldum artık.işyerim annemlere çok yakın az önce 5 dk gelicem anne dedim.Eve gittiğimde babam arabayla evden uzaklaşıyordu beni görmemek için.....Annemi öptüm ve ağlaya ağlaya işe geri geldim.Haketmedim ben bunları kusura bakmayın uzun oldu ama sizden başka paylaşacağım kimse yok.İnsan babasını başkasına nasıl anlatabilirki
Ne yapsam ne etsem bilmiyorum beni dünyaya getiren babam benden nefret ediyor resmen.Şu anda artık herkesle irtibatı kesip herkesten uzaklaşmak kendimi aratmak istiyorum anneme kıyamıyorum üzülür diye.Haketmiyorum ya walla haketmiyorum.Övünmek gibi olmasın parmakla gösterilen biriyim kaç kişi babama yanımda kızın gibi bir kızım olsun başkada bişeyim olmasın dediler.Benden ne istiyor anlamaıyorum çok üzülüyorum...Yabancı değil ya baba bu nebilim böyle işte uzun bir yazı oldu kusura bakmayın herkese teşekkürler....

baban, sana aşırı düşkünlüğünden ve sevgisinden davranış bozukluğu yaşıyor olamaz mı? ve büyüklerimiz hep doğru davranacak ve hislerini net şekilde belli edebilecekler diye birşey yok bazen küçük bir çocuk gibi küsüyorlar.. unutma babalar için kız evlat çok başkadır. paylaşamamış seni işte. kızım seni istediğine veririm demiş ama iş vermeye gelince iç dünyasında neler yaşadı kimbilir.biricik prensesi bi adamı sevdi gidiyor. sen babacığına kızma... belli ki sen daha olgunsun. o zaman ne yapacaksın? babana sarıl öp kokla babacım ben sensiz yapamıyorum de: ne eş ne kendi yuvam sen olmadan tatsız tutsuz de. nazlat biraz, duygu sömürüsü yap, mutlu olmak için sana muhtacım de bak gör bakalım neler olacak. böyle yap , et falan diye yazdım ama kusura bakma. yazının gidişatı öyle oldu küsme sen o seni çook seviyor.

bende seni çok sevdiğine inanıyorum

kayınvalideler oğullarını gelinleriyle nasıl paylaşmakta zorluk çekerler
ve sürekli kötü olurlar kötülük yaparlar
aynı onun gibi düşün

ve ondan beklemeden babana sen sevgi sözcükleri söyle ve onu utandır

ayyyy yaaa
babalar ve kızları
onlar aslında hep birbirlerine aşık olurlar ya

aslında kızlar genelde babalarına çok bağlıdır nedendır bilmem ben öleyım mesela ama babam sert yapılı bri sarılmaz biri emın ol senı baban o kadar çok sevıyor kı ve bır başkası onun elinden bırıcık kızını aldı o yuzdendır bu sıkıntısı benım babamda aynı hiç üzülme damat tarafına öle bir kızmııştıkı 1 tane resmım yok babamla düğündee

Estagfurullah benim konumu okumuşsun cvp vermişsin sağol.
Bende öyle düşünüyorum ama yaklaşmaya korkuyorum resmen diyorumya o kabuğu kıramadım.Bide ben evleneceğim zaman sarılmıştım felan bana aradan zaman geçti dediki bana sarıldın senden hiç sıcaklık alamadım soğudum senden dedi.Çok üzüldüm birde bunun etkiside var

Seni isteyerek vermiş laf etmemiş daha neden soğuk davranıyor ki.İnsanlar kaçıp gidiyor yine de babaları onlara dayanamayıp affediyor.Evet baba babadır ama o da senın ne kadar üzülebileceğini bilip şu 3 günlük dünyada böyle davranmaması lazım.Seviyor diyorsunuz da sevmek bu mu,kıskanmak böyle mi olur?Karsındaki kızın,canın.Ben olsam ne kadar üzülsem de beni istemeyen senden sogudum diyen babaya bir şey yapmam.Çünkü senin yaptıgın saygısız,terbiyesiz bir durum yok.Canını sıkma dünyada ne analar ne babalar var.İlla babadır haklıdır diye bir şey yok.

benim babamda bni zorla evlendirmek istedi, istemediğim için aramız bozuldu sürekli atışma kavga...
sonra kalp krizi gecirdi, benim nişanı attığım döneme denk geldi. yaklaşık 1 ay gecmişti. bununda suçu bana kaldı
en sonunda tamam dedim evlenicem, babamla da aram bozuk olduğu için onlarla kalmıyordum, beni görünce sinirleniyomuş beyefendi... evimiz bitmişti zaten doğru düzgün eşya yoktu ama en azndan elektrk su bağlanmıştı boyası yapılmıştı. ben de orda kaldım. ne oldu biliyor musun? evlendik, düğün yapmadık zaten babam hasta diye ve hersey alelacele oldu diye, sadece nikah yaptık o da öyle herkesin cagrıldıgı tür nikahlardan değil yani, en yakınlarımız, sadece 15 kişi çağırdık zaten.
ne annem ne babam nikahıma gelmedi. kaynana kayınpeder görümce ve abim.
birde abime niye gittin diye terslenmiş.
abim de ona terslenmiş ''ya sabır be adam bi tane kardeşim var nikahına bari gideyim dimi'' diye. şimdi abimle de konuşmuyor.
çıkıyor arada böyle insanlar güzelim, biri sana denk gelmiş, biri bana. can sıkmaya değmez. umursama bence, ben de dedim babadır beni büyüten bana bakandr saygımı yitirmiym yine de...
ama olan heeep bana oldu, kusura bakmasın artık, sokakta görsem selam vermem heralde.

Banada çevremden hep kafana takma babandır,git sen sarıl felan diyolar.Ama ben yanlış bişey yapmadım hep onun dediği gibi oldu.Ve eşimin ailesini hep küçük gördü.Okadar olaylar yaptı Allaha şükürler olsun eşimde aileside bir defa senin ailende şunu yaptı demediler.Kayınpeder hep gidin ailenin yanına biz konuşmayabilir diyor.Ama babam hala saçma tavırlarına devam ediyor.Akrabalardan birileri bizde oluyor bazen onlara gösteriş olsun diye benimle iyiymiş numaraları yapıyor.Millet gidiyor eskiye dönüyor adam eşimede mahcup oluyorum çekip gidiyor adam evden.Eşimde soğuk haklı olarak babama.Ama can sıkmadanda olmuyor ya annemi kardeşlerimi özlüyorum ve babam yüzünden 2 ayda 1 gidiyorum yanlarına

Benden daha beteride varmış

İstediğini yaptığımız için böyle ama ben kendimden korkuyorum birgün krize girip içimde ne var ne yok haykırıcam artık yüzünüde görmicem bidaha.Zorluyor beni [/B

babanızla aranızda konuşulması gereken bişey olmalı. bunun bir sebebi olmalı. Çok da problemli olduğunu düşünmedim babanızın. Ama sakladığı, söyleyemediğıi belki de sizinle alakası olmayan bir sıkıntı var. ve çözüm babanızda. o kabuğu kırın. onu ne kadar çok sevdiğinizi söyelyerek ve hissettirerek

üzme kendini canım sen evinde mutlu olmaya bak bende de var bi cins eziyet etmeyi çok sever kendinden başkasını düşünmez sokak ortasında milletin içinde aşağılar olmadık şeylerle suçlar bak 2 ay önce ailem nişanımı attı benim düşüncemin önemi olmadan babama dedim baba ben istiyorum dedim annemi ikna edemiyorum dedim babam zaman geçsin kızım istediğin gibi olacak dedi ama evdekilere yok bitti bu iş yok öyle yok böyle dedi ve erkek tarafı geldiğinde olumsuz konuştu hayatımızı mahvetti başka hiç bişey yapmadı zaten .. üzme kendini evindeki huzuruna bak yani ben ailem mutlu olsun diye sevgimin arkasında duramıyorum hiç bi sorunum yokken nişanlımla bitirdiler annem hasta oluyo diye karşı gelemiyorum hakkını ödeyemem Rabbim halimi görüyo dua ediyorum tez zamanda kavuşurum inşallah ..

Tek avuntum eşim zaten.En büyük destekçim oldu sağolsun.İnşallah senin babanın gönlünede Allah korkusu gelirde sende sevdiğine kavuşursun.Ama işte aileler kötü olunca ister istemez kötü olabiliyor eşlerde.Başkalarının yüzünden çiftler sıkıntı çekiyor.Çok şükür bu bende olmadı umarım sendede olmaz

sağol duaların için canım ama bizim işi bitiren annem mutlu olacağıma inanmıyo nişanlım bana hiç bi kötülük yapmadı aramız çok iyiydi ama aileler arası bazı sorunlar ve nişanlımın bi kaç hatası olmuş aileme karşı ama büyütülecek şeyler değil genç o da sonuçta hata yapar öyle bilmiyorum canım tez zaman da kavuşmak istiyorum bi yandan nişanlım sevdiğim adam bu 2 buçuk yılı aşkın beraberliğimiz var hep maddi manevi desteği oldu şuan yokluğu çok kötü bi yanda annem beni bu yaşıma getiren iyiliğimi düşünen kişi arada kalmaktan nefret ediyorum dua eder misin bana Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun bizi ..

Ederim tabi.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Hayırlısıyla kavuştursun sizi , hayırlı değilse bile sizi birbirinize hayırlı kılsın....

Bu davranıslar seni sevmemesinden degil, seni cok sevmesinden! Yaptıgı dogru birsey degil elbette insallah aranız tez vakitte düzelir. Bu arada anneniz ne diyor babanızın bu tavırlarına?

Bu davranıslar seni sevmemesinden degil, seni cok sevmesinden! Yaptıgı dogru birsey degil elbette insallah aranız tez vakitte düzelir. Bu arada anneniz ne diyor babanızın bu tavırlarına?

Sağolun.Annemde seni paylaşamadı felan diyor ama tabi bende öyle diyince kızıyorum anneme
Her baba kızına üzülür ama bunları yapmaz savunma babamı diyorum oda arada kalıyor işte napsın

Sağolun.Annemde seni paylaşamadı felan diyor ama tabi bende öyle diyince kızıyorum anneme
Her baba kızına üzülür ama bunları yapmaz savunma babamı diyorum oda arada kalıyor işte napsın

Yani tabiki doganın kanunu bu..
Babanızının kayınvalideden tek farkı damadına degil, kendi canına eziyet etmesi.. Kayınvalideler genel de gelinlere cektirirler ya.
Her ikisi de dogru degil tabiki. İnsallah aranız düzelir..

baban seni seviyor ya da sevmiyor..
bunu en iyi o bilir
ama en azından iyi kötü bi duygusu var
ya benim babam?
18 yıldır beni arayıp sormuyor
yüzünü tanımıyorum, sokaktan geçen bi yabancıdan farksız benim için
sesini bilmiyorum
tek 1 kez aradı beni, onda da ''çok işlerim vardı ondan hiç seni görmeye gelemedim, ama şu gün gelicem'' dedi
o gün sabahın köründe kalktım, hazırlandım,giyindim,süslendim
gece 12 ye kadar bekledim.
gelmedi..
ne olursa olsun bir kez görüp ''neden beni aramadın''diye sormak istedim
her yolu denedim
dava bile açtım,sırf belki görürüm de nedenini öğrenirim diye
gelmedi..
avukatı geldi..işleri varmış, hastaymış vb..
bana bugüne kadar verdiği tek şey soyadı..
onun soyadı yüzünden de benim başıma gelmeyen kalmadı
parmaklarımda sedef hastalığı çıktı üzüntüden ve ben sayesinde karnem olmadığı için doktora gidemiyorum
ona hakkımı helal etmiyorum
o baba mı? hayır. o sıfatı hak etmiyo bence
senin en azından bence seni paylaşamamaktan dolayı böyle yapan, o sıfatı hak eden bi büyüğün var
belki anlattıklarımla seni üzdüm canım, kusuruma bakma. ama demek istediğim sen üzme kendini gerçekten
hem bak evlenmişsin, yeni bi hayata adım atmışsın
eşine bak sen, senin yol arkadaşın o.
onunla evliliğinizde de mutluluklar dilerim canım

Geç okudum yazını kusura bakma.
Sanada çok üzüldüm.Çok mutluyum eşimle ama bir yanım eksik kırık dökük sanki.
Benden daha kötü durumdasın ama napalım bizimde sınavımız babamızla demekki.
Dünyadaki en ağır sınavımız budur inşallah.Hayal gibi ama belki birgün bu konudaki tüm dileklerimize kavuşuruz.Umarım buda çok geç olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…