Geç okudum yazını kusura bakma.
Sanada çok üzüldüm.Çok mutluyum eşimle ama bir yanım eksik kırık dökük sanki.
Benden daha kötü durumdasın ama napalım bizimde sınavımız babamızla demekki.
Dünyadaki en ağır sınavımız budur inşallah.Hayal gibi ama belki birgün bu konudaki tüm dileklerimize kavuşuruz.Umarım buda çok geç olmaz...
yazdıklarını ağlayarak okudum...hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız seninle benim de babam evlendikten sonra nedenini bilmediğim bi şekilde küs kaldı benimle uzun bi süre özür diledim bi çok defa ne yaptım hatam nedir bilmiyorum söyle baba telafi etmeye çalışayım dedim yüzüme bile bakmadı...halbuki damadını çok seviyo onunla bi zoru olsa hadi anlayacağım evliliğimi de onayladı ama bu çok garip bi duygu sayesinde evimden de ailemden de soğudum...bi de benim daha farklı bi durumum da var annemin de düşkünlüğü yoktur bana halbuki her işine ben koştururum ben uğraşırım ama o abime düşkündür daha çok bi türlü beğenmez beni hep eleştirir hal böyle olunca ben ortada kalıyorum kendimi bazen o kadar yalnız hissediyorum ki tarif edemem Allah razı olsun haklarını ödeyemem bu yaşa kadar getirdiler okuttular meslek sahibi yaptılar bunları bile yazdığım düşündüğüm için vicdan azabı duyuyorum ama bazen bakıyorum çevreme de ne hayırsız evlatlar var neler neler yapıyolar da el üstünde tutuluyolar hala ama ben işte aynı senin gibi hiç sözlerinden çıkmadım kötü laf söyletmedim hakkımda her hareketime dikkat etmeye çalıştım onları düşünerek ama gene de yaranamadım...napalım bizim de kaderimiz böyleymiş...demişsin ya haketmediğimi düşünüyorum diye ben de öyle düşünüyorum ama yaşamak söylemek kadar kolay olmuyo...
bazı arkadaşlar çok sevdiğinden falan yazmış ama ben gösterilmeyen aksine bu şekilde daha da kötü davranılmasına sebep olunan sevgiyi istemiyorum daha az sevsin beni ama daha sıcak davransın...gösterişte bile olsa yalandan bile olsa bi kerecik sarılsın...
inşallah ben aradığım sevgiyi eşimde buldum benim gibi yaşayanların yuvaları her daim huzurlu mutlu olur...tabi ki bu duam herkes için geçerli keşke hep iyi davransak birbirimize 3 günlük dünyada doya doya sevgimizi göstersek keşke...
Benim Babam Yok, Annem Büyük Olarak amcamları Çağırdı..
Biraz Gerginlik Yarattı Ortada Hiç Bir Şey Yokken..
Hemde Nişanımda..
Ama Ben Biraz Rahat Bir İnsan Olduğum İçin Kimseyi Sallamadım..
Yüzüğüm Takıldı, Yolcu Ettim Erkek Tarafını Odama Geçtim..
Nikahıma Geldi, Fotoğrafçının Arkasına Geçti..
Gözümün İçine Bakıyordu, Sırf Dikkatimi Dağıtmak İçin..
Hiç Dağılmadım, Her Foto da 32 Dişim Ön Planda
Evlendim Yaklaşık 8 Ay Oldu..
Kandillerde İlk Önce O Amcama Mesaj Atardım.. Atmadım Her Zaman ki Gibi..
O Yollamış..
Allah Bliyor Ya.. Cevap Vermedim..
Evlendikten Sonra 1 Kere Bile Aramadı.. İyi misin Diye..
Bu mu Sahip Çıkmak..
Hiç Umrumda Değiller..
2 Seneyi Geçti Konuşmuyorum..
Geçen Hafta Anneme Gelmişler, Ağlamış..
Ben sbaran'ı Çok Özledim.. Diye..
Annemde Diyor ki Amcan Özlemiş Ara Kızım..
'' Umrumda Değil'' Dedim..
Hiç Üzülmeyin, Her Ailede Bir Tane Çıkıyor ve Mutlaka Çoğu Kişinin Başına Gelmiştir Bunun Gibi Şeyler
Canım Allah mutluluk versin,utandırmasın.
Bunu yapan amcan senin umruna gelmez belki ama baba olunca çok zor oluyor.
Düşünsene düğünümde babamla çekilmiş tek resmim yok.En güzel günümü mahvetti.Evladının mutluluğuyla mutsuz oldu.Nasıl unuturum bunlara rağmen benim onunla konuşmamam gerekirken o benimle konuşmuyor bunlar hep üst üste gelince benimde psikolojim bozuluyor ister istemez mutsuz oluyorum.Allaha bıraktım artık hiçbir çabam yok ama
Merhaba arkadasim,
babam dügünde kayinpederimle takisti demissin, sebebini biliyormusun, hakli olan babandi belkide.
Baban belki onu arkalamani bekledi, ona hak vermeni, bilmiyorum ama yazilarindan senin kayinederine hak verdigini ve babani sucladigin kanatina vardim ben. Belki babanda bunu hissetmistir ve darginligi belki ondandir. Bu tabiki sadece bir varsayim
Annene hic anlatmamismi peki neden böyle davrandigini? Annen biraz agzini arasa acaba belki sebebini ögrenebilirsin
sadece onların mı b,izim üstümüzde hakları var?ya bizim haklarımız?????
18 yasindayim.. Babam benden nefret ediyor ve hic bir sey yapmadim. Yuzunu bir kez bile yere egmedim. Bazi kizlar gibi ordan oraya gidip o erkekle bu erkekle el ele karsisina gecip biseyler yapmadim. Ama beni sevmiyor. Cok bir sey istemiyorum
ki ben. Sadece biraz sevgi sadece biraz SEVGİ! Bir sey istesem her seye para bulunuyor bana gelince para yok. Bana gelince hic bir sey yok. Gecenlerde 200 tl verdi. 2 hafta yalvardim versin diye. Verdi gittim alisverise. Arkamdan Allah burnundan getirsin harcayamasin doktor parasi yapsin allah belasini versin onun gibi evlat olmaz olsun demis. Ben hic bir sey alamadim hastalandim yarim saatlik yolu 3 saatte yollarda yata yata geldim. Sirf param yok demiste ben yinede para istemisim diye. Hangi baba evladina bunu der ki? Ne yaparsa yapsin hangi baba bunu der? Abimi cok severmis. Ama beni oz evladi olarak goremiyomus. Bana yakin davrananiyomus icinden gelmiyomus. Evden kacmayida dusundum uyusturucuya baslamayida kendimi oldurmeyide.. Boyle bir cezayi haketmek icin ne yaptim ki Allahim ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?