Babam benim hayal kırıklığım.

LilYumiyum

You Belong To Me..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
7.679
3.799
448
Tekrar Merhaba. Daha önce bununla ilgili konu açmıştım babamla ilgili.. Tanışmada olmalı mı olmamalı diye. Yoktu babam.. Sadece anneler ve ananeler tanıştı. O yüzden bir sorun yoktu. Bilmeyenler vardır annemle babam ayrı ananemle kalıyoruz babamı 3 4 senedir görmedim.. Babam benim hayal kırıklığım.. Hiç bir zaman yanımda olmayı arkamda olmayı bilemedi. Ona güvenemedim hala güvenemiyorum. Gelicem der gelmez arıcam der aramaz ben ararım canı istediğinde döner. Ben bebekken bırakmış bizi önce ben ilk okuldayken barıştılar benim için ama olmadı 5 senedir yine ayrılar. Annem çok çabaladı uğraştı yeri geldi evin bütün ihtiyaçlarını o karşıladı. Hepsi benim için. O ise evi otel gibi kullanıyordu nefret ediyordum ondan. Ayrıldıktan 1 sene sonra dedem vefat etti o zaman gördüm onu. Sonrası sadece telefonda. 2 3 ay önce telefonda bağıra bağıra ağladım hiç mi özlemedin beni neden gelmiyorsun diye.. Sesi değişti üzüldü haftaya oradayım dedi. Gelmedi. Sonraki hafta gelirim dedi yine gelmedi. Bende neden gelmedin demedim istese gelirdi. Bunları yazarken yine gözyaşlarımı tutamıyorum.. Canım yanıyor hemde çok. Şimdi 1 2 aya sözüm var. Çağırsam beni pişman eder mi acaba diye korkuyorum. Kötü huyu var yeni tanıdığı birinden para alır vermez öyle ikna edici konuşur ki vermem diyen bile verir.. Erkek arkadaşımın ailesine de bunu yapar mı diye düşünüyorum. Asla yapmaz diyemiyorum yapar biliyorum. Annem bana bırakıyor ama o gelmesini istemiyor beni rezil etti seni de etmesini istemiyorum diyor. Peki ya ben ? Ben ne düşünüyorum ne yapmalıyım ? Öyle çok bıktım ki artık. Erkek arkadaşım biliyor herşeyi ona anlattım öyle anlayışlı ki.. Sadece bana kızıyor. Sana neler yaşattı sen hala onun için ağlıyorsun diyor. Elimde olsa keşke öyle çok isterdim ki onu silip atmayı sesini duyduğumda ağlamamayı kararımdan vazgeçmemeyi.. Tamam diyorum herkes haklı gelmesin çıksın hayatımdan ama sesini duyunca yapamıyorum. Bana bir kez bile babalık yapmamış olan birini silemiyorum. Hiç unutmam liseye yeni başladığım zamanlar bir arkadaşı ev değiştiriyormuş köpekleri varmış rottweiler cinsi rica ettiler 15 gün bizde kaldı kocamandı oyunda oynuyorduk beraber sevmiştim çok hayvanları oldum olası severim ama bir gün annemle babam işte ben uyandım odamın kapısını açtım koştura koştura geliyor tuhaf sesler eşliğinde korkmuştum oyun oynamak istiyordu belki ama küçüktüm ki bende anlayamıyordum ağlaya ağlaya babamı aradım odadan çıkamıyorum üstüme atlamaya çalışıyo çok korkuyorum baba gel diye kızdı bana bağırdı kapattı teli.. Öyle yaradır ki bu bendei. Şimdi size sorum şu çağırmalımıyım çağırmamalımıyım diye değil de çağırmamam gerektiğini o aptal kalbime nasıl anlatırım, ikna ederim. Gelmemesi gerektiğini bildiğim halde neden böyleyim neden her sesini duyduğumda acaba gelsin mi diye soru işareti oluyor.. Keşke ona birazcık da olsa güvenebilseydim çok farklı olurdu o zaman. Çok uzun oldu ne olur kusura bakmayın okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.

bak tam da bu gece aynı konuda bir başlık açmıştım ben de
düğünüme gelmeyecek diye
ben de üzülüyorum aptal gibi ama bu ona üzüldüğümden değil ben neden diğer kızlar gibi babamdan sevgi göremedim diye üzülüyorum
neden benim babam bu kadar lanet diye üzülüyorum
özeniyorum...
belki de gelmemeleri daha hayırlıdır...

Daha hayırlı orası tartışılamaz ama ben babamı kötü bilsinler istemiyorum arkamda olsun istiyorum belki bu sefer benim için çabalar diyorum ama sonra yazdıkları aklıma geliyor yine başa dönüyorum. Keşke silip atabilsek. Sen böyle böyle birisin haketmiyorsun diyebilsek.. Bende özeniyorum çok özeniyorum daha küçükken işten gelen babasına koşan bir arkadaşımı dövmüştüm benim babam yok gelmiyor sende ona koşamazsın diye. Babası sarıldı bana ben çocuğunu dövdüm o bana sarıldı. Benim babam sarılmadı bana öyle içten..

sen küçükken yapmışsın ben daha geçen hafta kapının önünde bir adamın ilkokula giden kızını alnından öptüğünü gördüm tüm gün eve döneyim de hüngür hüngür ağlayayım diye bekledim
benim babam hiç öyle öpmedi, sarılmadı bana...
ben de senin gibi düşünüp korkuyorum ya gelmezse ya hakkımda laf ederlerse diye :26:
ama şöyle de bir şey var canım bugüne kadar arkamızda olmayan adamlar bundan sonra olacaklar mıdır sence?
göstermelik olur belki ama gerçek olmadıktan sonra bize ne faydası var ki...
senin baban küfür etmeyip takmıyormuş ya benimki tam tersi kavga kıyamet küfür nefret ettim kendisinden

Şimdi sizin konunuza baktım o söylediği laf çok ağır.. Hem sadece millet için istiyorsan inan çağırmaman daha mantıklı olur şuan o moddayım başka cevap çıkmazdı benden zaten :)

daha once konuna yorum yaptıgımı hatırlıyorum, hatta boyle guclu bir annen varken sadece onunla muhattap olsalar dahi iyi diye dusundugumu soylemistim.

fakat belli ki içine sinmiyor bu durum, madem aklında bu kadar... bir cagır gelmemesi onun sorunu olsun.
neden cagırmayı da cagırmamayı da herseyin tum yukunu sen taşıyorsun?
eger kararın net ise... o zaman yuregine taş basacaksın. malesef bazı yaralar kolay kolay kapanmıyor, haklısın.

Şimdi sizin konunuza baktım o söylediği laf çok ağır.. Hem sadece millet için istiyorsan inan çağırmaman daha mantıklı olur şuan o moddayım başka cevap çıkmazdı benden zaten :)

ben babanın yerine gelirim senin düğününe sen de benimkine gelirsin hahah :)

tabi ben bir de şunu düşünüp üzülüyorum aile parçası eksikse hayatın nasıl tam olabilir ki güveneceğin bir baba olmadan...

Son düzenleme:
üreyebiliyor olmak anne baba olmak anlamına gelmiyor işte maalesef
ama üzülme kıyamam hamilesin de :)

Evet çok hassaslaştım o yüzden, herşeyden etkileniyorum.
Allah ıslah etsin, elbet bir gün hatalarını anlarlar. Ama bence siz bir adım atmaya çalışmayın, çünkü durum ortada Üzülmekten başka bir işe yaramaz.

çok el uzattım ama bu kez de ekmeğimi sen mi veriyorsun, kimsin benle konuşuyorsun tarzı muhabbetler geçti
en iyisi öyle yapmak
Allah bağışlasın yavrunu :)

eğer ki erkek arkadaşın bu durumu biliyorsa ailesine anlatmıştır yüksek ihtimal o yüzden bence çağırma. çünkü geldiğinde seni üzecek bir şey yaparsa o günü hep o olayla hatırlarsın. zaten ona karşı bi kızgınlığın var seni yine hayal kırıklığına uğratırsa o günün keyfini çıkartamazsın gibime geliyo canım yinede en son karar senin

Sinmiyor mu yoksa başka birşey mi bilmiyorum anlayamıyorum. Herkes konuyla ilgili fikrini söylüyor ama çağırmıcaksın yada çağırcaksın demiyorlar benim hayatım olduğunu ve benim karar vermem gerektiğini düşünüyorlar da ben düşünebiliyormuyum onu bile bilmiyorum..

İşte bende ondan korkuyorum eğer sözümde burnumdan gelicekse ne anlamı kalır ki gelmiş olmasının.. Ailesi biliyor evet ben söyle demiştim o başta anlatmadı ben söyledim anlat onlara da bilsinler diye en azından ben söylemiştim diyebileyim zamanı gelince. Çünkü duyuluyor öyle alakasız insanlar denk geliyor ki. Mesela bizim eski ev sahibinin oğlu erkek arkadaşımla aynı işte denk geldiler faceden gördüm sordum tabi nerden tanıyorsun diye oda anlattı. Ev sahinin oğlu da anlatmış babamı onlara. Annesi ve kızı on numara insanlardır ama babası malesef demiş. Ne kadar küçük düşürücü bir durum. Eğer olanları bilmiyor olsaydı benim düştüğüm durum nasıl olurdu.. O yüzden ben iyiki söylemişim diyorum en azından haberim var anlattılar saklamadılar desinler..

Aynı şehirlerdeysek neden olmasın göbek atarız karşılıklı =))
Ben işte bu yüzden güvene herşeyden çok önem veriyorum. Sevgi bile ikinci planda benim için.

Özellikle senin anlatman çok iyi olmuş. Ama bence çağırma çünkü sen dahil olmak üzere konuyu bilen herkes diken üstünde olacak ve şöyle de bir şey var çağırıp gelmediğinde de çok üzüleceksin beni yine yalnız bıraktı diye. Gerçekten çok zor bir durum bunu annenle iyice konuşup net kararı almalısın çünkü bu konuda yaran çok büyük Allah sabır versin.

Amin canım Amin umarım sabrını da bir an önce verir.. Bazen düşünüyorum o olmasa mı daha çok üzülürüm yoksa gelipte beni pişman edersemi diye. Ne yazık ki pişman olmam daha çok acı verir katlanamam buna hiç gelmemeli biliyorum..

Bence o üzgünlüğü, hayal kırıklığını hiç göze alma zaten senin en mutlu olduğun anlarda yanında değilmişim bunda da olmasın hiç değilse kafan rahat olur bir sorun çıkmayacağından emin olursun

Annebaba nasıl olursa olsun anne babadır istesen de silemezsin. Ama sen koşmaktan yorulmuşsun, bence artık koşma. Sen ondan ne kadar çok şey beklersen o kadar çok hayal kırıklığına uğrayacaksın belliki. Bazen tek taraflı kürek çekmekle de olmuyor. Elbette seni evlat olarak seviyordur ama sadece sevmeyle iş bitmiyor.

Bence babanı çağırma, çünkü anlattığına göre olacak olaylar seni daha çok üzecek. Bırak sadece onun eksikliği olsun üzüntün, insanlara mahcup düşmek kadar üzmeyecektir seni.

Birde; babanı nişanlına anlatma. Sen baban olduğu için her ne olursa olsun görüşmek istersin ama el oğlu anlamaz, anlayışlı davranmaz daha çok üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…