• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam birisi ile kanlı bıçaklı oldu

Baban gibi adamlarla Rabbim bizi karşılaştırmasın
Benim amcamda baban gibiydi, belkide fazlası vardı
Tüm sülale dışladı, kimse görüşmedi, tek başına kaldı 30 yıldır haber yok, kimsede aramadı zaten

Babam çok sorunlu birisi bi kaç gün önce de muavin olarak çalışıyordu başka bi çalışana bıçak çektiği için kovuldu. Az önce de adamı aradı anne bacı sövdü. Adam Kürt sıkıntılı yani yarın otogara gelicem senin anneni s****m falan dedi babam ben artık bıktım bu tür şeylerden sizce ne olucak.
Daha önce de tefeciden para aldı yine adama böyle sövdü saydı sonra adam bizim evimizi buldu bi ton araba geldi evin önüne o sırada da annemle evde tektik bu sorun yüzünden başka şehire taşındık
Irkçılık desen var.

Yemin ederim ayrım yapacak bir insan değilim bir sürü Kürt tanıdığım var çevrem de sadece kalabalık oldukları için öyle yazdım benim hayatıma aldıgım erkek arkadaşım da Diyarbakırlı . Evin tek çocuğuyum ama annem düşünmüyor bunları babama sadece milleti benim başıma sarma kapıma gelmesinler dedi
Sana yüklenmek için belirtmedim sadece konundan ziyade herkes oraya takılacak onun için uyardım.Yoksa kendini açıklama çaban çok samimi geldi bana.
Kaç yaşındasın?
O evden çıkman lazım yurt olur ev olur,kendi hayatına bakmalısın.Annen kocası ve kızı arasında kaldığı halde kocasını seçiyorsa varsın olmasın.
Ama sakın ha sakın günün sonunda bu evden çıkmak için pat diye delilik yapıp elin oğluna inanıp evlenme.Böyle çok kız var ve bu kızlar annelerinden daha fazla çileli bir yaşamıçekmek zorunda kalıyorlar.
Kendini kurtarmaya bak.

Yarın babanız yüzünden başınıza bir şey gelse anneniz aman beyim başımda ya buna da şükür demeyecekse ,neden bosanmıyor?
Babanız normal değil çok belli ama sizi bu bataklıkta inatla tutan anneniz daha anormal

Annemi ikna edemiyorum işte bi an ses kaydı alıp polise vermek aklıma geldi ama korktum fark eder diye
Yargılamak istemiyorum ama bir anne nasıl ikna olmaz ya, kocama aşkımdan ölüp bitsem bile evladıma zarar getirme ihtimaline karşı siler atarım.
Af edersiniz de evladın yanında koca kimmiş?
Annenizin ekonomik özgürlüğü mü yok? İşi gücü yoksa boşansa gidecek yeri mi yok? Boşanmayı reddetme nedeni nedir? Kaç yaşında?

İşte bende çok rahatsızım suç tamamen babamda bu adam nasıl akıllanır 40 yaşına gelecek bulaştığı şeylere bak
Akıllanmaz ilk vukuatı da değil. Olan size olur. Kendi belasını size bulaştırır. Çaresi bence şu:
Anneniz boşanıp yeni bir hayat kuracak başka bir ilde. Boşanmayı düşünmüyorsa da o evden kurtulmanın yollarını arayın siz (üniversite vs).

Yok ben anladım sizi yükselmediniz farkındayım teşekkürler anladığınız için. Benim şu an tek başıma bir hayat kuracak gücüm yok maalesef bi kaç aydır çalışıyorum ama parayı biriktiremiyorum evin masraflarına harcıyorum zaten imkanım olduğu an bu aileden kurtulacagım kendi canımdan korkuyorum
Sana yüklenmek için belirtmedim sadece konundan ziyade herkes oraya takılacak onun için uyardım.Yoksa kendini açıklama çaban çok samimi geldi bana.
Kaç yaşındasın?
O evden çıkman lazım yurt olur ev olur,kendi hayatına bakmalısın.Annen kocası ve kızı arasında kaldığı halde kocasını seçiyorsa varsın olmasın.
Ama sakın ha sakın günün sonunda bu evden çıkmak için pat diye delilik yapıp elin oğluna inanıp evlenme.Böyle çok kız var ve bu kızlar annelerinden daha fazla çileli bir yaşamıçekmek zorunda kalıyorlar.
Kendini kurtarmaya bak.

Yargılamak istemiyorum ama bir anne nasıl ikna olmaz ya, kocama aşkımdan ölüp bitsem bile evladıma zarar getirme ihtimaline karşı siler atarım.
Af edersiniz de evladın yanında koca kimmiş?
Annenizin ekonomik özgürlüğü mü yok? İşi gücü yoksa boşansa gidecek yeri mi yok? Boşanmayı reddetme nedeni nedir? Kaç yaşında?
Annem 37 yaşında işi de yok gidecek yeri de yok ayrıca burası küçük yer laf ederler diye boşanamıyor

Akıllanmaz ilk vukuatı da değil. Olan size olur. Kendi belasını size bulaştırır. Çaresi bence şu:
Anneniz boşanıp yeni bir hayat kuracak başka bir ilde. Boşanmayı düşünmüyorsa da o evden kurtulmanın yollarını arayın siz (üniversite vs).
Sabah annemle konusacagım ins beni dinler burası küçük yer çünkü bulup zarar vermelerini istemiyorum bende çalışan birisiym çünkü sıkıntı olur

Annem 37 yaşında işi de yok gidecek yeri de yok ayrıca burası küçük yer laf ederler diye boşanamıyor
Anneniz kadın cinayetine kurban gitmesindense millet istediği kadar laf etsin. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Annen kurtulsun babandan gerçekten

Yanlış anlattım kendimi kusura bakmayın Kürtlere karşı bi ırkçılığım yok sadece kalabalıklar birisine laf atarsan hepsi seninle ugrasır bunu kast etmeye calıstım benim sevgilim de Diyarbakırlı zaten
ben seni net anladım ama o kısmı sil bence başka şekilde anlat, her gelen soruya değil oraya odaklanacak. seni kişisel tanımayan insanlar iyi niyet aramaz cümlende, ben de ilk okuduğumda irite oldum.

37 yaş o kadar genç bir yaş ki, anneniz çalışabilir. Kendisiyle tekrar konuşmayı deneyin, sizin de tehlikede olduğunuzu anlatın. Yemişim milletin lafını bu arada.
Eğer anneniz yine ikna olmuyorsa siz yolunuzu çizeceksiniz, böyle belayla komşu yaşanmaz.
Yaşınız küçük anladığım kadarıyla, üniversiteyi kazanmaya odaklanın mümkünse başka şehirde

Anneniz kadın cinayetine kurban gitmesindense millet istediği kadar laf etsin. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Annen kurtulsun babandan gerçekten
Ben ilkokula gierken
Yarın babanız yüzünden başınıza bir şey gelse anneniz aman beyim başımda ya buna da şükür demeyecekse ,neden bosanmıyor?
Babanız normal değil çok belli ama sizi bu bataklıkta inatla tutan anneniz daha anormal
Bende öyle düşünüyorum birbirleriyle ilişkileri de berbat ilkokula gittiğim zamanlar da annem sinir krizleri geçirip evde ki bardak tabakları kırıyordu babamla birbirlerine bıçak çekiyorlardı

37 yaş o kadar genç bir yaş ki, anneniz çalışabilir. Kendisiyle tekrar konuşmayı deneyin, sizin de tehlikede olduğunuzu anlatın. Yemişim milletin lafını bu arada.
Eğer anneniz yine ikna olmuyorsa siz yolunuzu çizeceksiniz, böyle belayla komşu yaşanmaz.
Yaşınız küçük anladığım kadarıyla, üniversiteyi kazanmaya odaklanın mümkünse başka şehirde
Üni sınavına seneye gireceğim bu sene çalışmam lazım annemle de konuşacağım sabah şu an sinirli bana patlayabilir

Üni sınavına seneye gireceğim bu sene çalışmam lazım annemle de konuşacağım sabah şu an sinirli bana patlayabilir
Siz sınavınıza odaklanın, hatta tek derdiniz bu olsun. Gerekirse kafanızı kaldırmadan çalışın ama yeter ki kazanın. Bölüme de dikkat edin, iş sahibi olacağınız bir bölüm seçin.
Üniversite sebebiyle şehirden gidersiniz, anneniz hala boşanmamış olursa da kendi düşen ağlamaz, siz eve dönmeyin işinizi hayatınızı başka şehirde kurun

Back
X