- 16 Haziran 2019
- 329
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Öyle yapacağım teşekkürlerTercübesiz elemanların kronik sorunu olan o ilk işi bulmaya denk gelmişsiniz.
Yeni mezuna piyasayı öğretmek zaman aldığı için firmalar bunu karşılamak istemiyor ve hep deneyimli eleman istiyor. Ama deneyim için de iş lazım
Öncelikle bu iş zaten kalıcı değil, araziyi öğrenip istifa edeceksiniz zaten işyeri de bu şartlarda yıllarca çalışmanızı beklemiyor
Bence burada az bir çalışın, biraz deneyim kazanınca başka işleri araştırın kabul alınca istifa edersiniz.
Sakın önce ayrılıp sonra iş bulmaya çalışmayın, işi olan daha rahat iş buluyor.
Ben de öyle düşünüyorum ama çok moralim bozuldu hiçbir şey yapasım yok
Sorun şu ki ben psikolojik danışman olmak istemiyorum. Bu bölüme girerken de istemiyordum bir sene daha sınava hazırlanmak istedim babam okuyacaksan oku okumayacaksan okuma dedi. Mecburen okudum. O yüzden KPSS iyBence zaman kaybetmeyin,özel sektörde dikiş tutturmak zor,kpss hayaliniz varsa ona yüklenin.
Şahsen bende sizin gibi yeni mezunken özel sektörlerde yiprandim.
kula kölelik yapma boyutuna geldiği oluyordu.
Pes edip kpssye yüklendim atandim.
Cok pişmanim.keşke en basindan calişsaymisim diyorum
Sorun şu ki ben psikolojik danışman olmak istemiyorum. Bu bölümü kazandığımda gitmek istemedim yeniden sınava hazırlanmak istedim. Babam okuyacaksan oku okumayacaksan okuma dedi ben de mecburen okudum.Bence zaman kaybetmeyin,özel sektörde dikiş tutturmak zor,kpss hayaliniz varsa ona yüklenin.
Şahsen bende sizin gibi yeni mezunken özel sektörlerde yiprandim.
kula kölelik yapma boyutuna geldiği oluyordu.
Pes edip kpssye yüklendim atandim.
Cok pişmanim.keşke en basindan calişsaymisim diyorum
Beni lütfen yanlış anlamayın.Tır tamircisi
21 yaşında mezunsa bravo ben ilkokul birinci sınıfı okumadım.16.5 yaşında üniversiteye girdim gene de 21 den fazlaydım yav okul bittiğinde21 yaşında CEOluk yapacak halin yok ya bulduğun iş normal bir başlangıç işi
Beğenmiyorsan daha iyisini bulsun sana git onda çalış tövbe est
Babanla ilgili fikirlerimi önceki koynunda da belirttim, madem bu kadar kalifiye bir iş insanı gelsin burda yapsın TIR tamirciliği kaç para kazanır acep
Ben de öyle düşünüyorum ama çok moralim bozuldu hiçbir şey yapasım yok
Koca kocadayken mi yok yav onun adı başka şey olmuyor mu geyikli geyikliSakın bırakma kendini konu sahibesi
Bu işi yap, CVne koy, deneyimli eleman olarak görün sonra daha iyi bir iş zaten bulcaksın
İş işteyken koca kocadayken bulunur der bir çılgın teyzemişsizsin iş arayıp bulamazsın, ne zaman Linkedinde böyle cilalarsın cvni o zaman teklifler gelir tecrübeyle sabit
Boşver babanı ABde yaşıyor 1 koyup 8 alıyor sonra da atıp tutuyor işte
çok teşekkür ederim. Bu işe başlayacağım zaten yüksek lisansını da yapmak istiyordum ama iş deneyiminden sonra yüksek lisans daha faydalı olur diye işi tercih ettim. Teyzenize selamlar:)Sakın bırakma kendini konu sahibesi
Bu işi yap, CVne koy, deneyimli eleman olarak görün sonra daha iyi bir iş zaten bulcaksın
İş işteyken koca kocadayken bulunur der bir çılgın teyzemişsizsin iş arayıp bulamazsın, ne zaman Linkedinde böyle cilalarsın cvni o zaman teklifler gelir tecrübeyle sabit
Boşver babanı ABde yaşıyor 1 koyup 8 alıyor sonra da atıp tutuyor işte
22 olmama az kaldı:)21 yaşında mezunsa bravo ben ilkokul birinci sınıfı okumadım.16.5 yaşında üniversiteye girdim gene de 21 den fazlaydım yav okul bittiğinde
Aynen ben de sizin gibi düşünüyorum iş aradığım süreçte onlara hiç haber vermedim zaten. Ama pazartesi işe başlayacağım ister istemez anlattım ve sordukları sorulara cevap verdim sadece. Zaten böyle bir tepki vereceğini biliyordum ama bu söylemleri duymak beni üzdüAy benim babam bu. 3bin+lojman+yol+yemek icin sen geçinemezsin yetmez demişti. Halbuki okul da küçücük bir ilcedeydi. Tamam maaş az ama tecrübesizler icin bircok özel okulun verdiği imkânların üstünde.Kendisi de öğretmen aldığı 5bin fabrikatör olsa neyse diycemSen 20bin de kazansan baban seni eleştirecek. Elestirmeye alışmış çünkü. Hiç takma ben hicbir seyimi ailemle paylaşmam can sıkmasınlar diye. İş aradığımdan bile habersizler iş bulunca ben sözlesme yapmaya gidiyorum diyeceğim. Senin de demen gereken ben iş buldum,çalışıyorum. Hatta bunu bile haketmiyor neden seni üzen elestiren biriyle mecbur değilken iletisim kuruyorsun ? Neden beklentiye giriyorsun ki ?
insanlar hayat boyu çalışamayacak engelde olan çocuklarına gül gibi bakıyorlar yeni mezun bir gençten kimse hemen iş para beklememeli .anne baba olmak öyle kolay değil.Aynen ben de sizin gibi düşünüyorum iş aradığım süreçte onlara hiç haber vermedim zaten. Ama pazartesi işe başlayacağım ister istemez anlattım ve sordukları sorulara cevap verdim sadece. Zaten böyle bir tepki vereceğini biliyordum ama bu söylemleri duymak beni üzdü
Öyle yapacağım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?