- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Kimin ne dediği hiç önemli değil.. Elbette daha iyisine ulaşmak için bir yerden başlayacaksın ki ileri gidebilesin.. Çok mantıklı yerinde bir karar vermişsin hayırlı olsun yeni işin o zamanMerhaba. Pdr mezunuyum insan kaynaklarında çalışmak istiyordum bu konuda deneyimim olmadığı için firmalara gidip staj yapmak istediğimi söyledim. Bugün bir yerde iş buldum. Daha doğrusu hem onlarla çalışacağım hem de bana işi öğretecekler staj gibi düşünün. Fazla bir ücret veremeyeceklerini söylediler. Yol parası vs. veririz dediler. Ben kabul ettim cünkü su an maddi bir sıkıntım yok ve boş oturmaktansa işi öğrenmek istiyorum.
Aksam babamla konustuk ben mutluydum ama kursağımda bıraktı. Bizim cocuklar çalışmaz falan dedi annem iş buldu işte dedi. Babam da o iş mi maaşı bile yok dedi. Babam yurt dısında çalışıyor daha önce de konusunu açmıştım arayan iş buluyor bizim cocuklarda iş yok falan diyor. O kadar moralimi bozdu ki. Cevap veremiyorum hemen duygusallaşıyorum artık hiç konusmak istemiyorum onunla.
Tamamda peki ne yapmalıyım o zaman? Sıfır deneyimimle mezunu olmadığım bir bölümden kim beni sigortalı maaşlı işe alır? yani herkes hümanist ama biraz gerçekçilikte lazımSadece yol parasina emek somurusu resmen. Kendinize deger veriyorsaniz sadece yol parasina o ise baslamamanizi tavsiye ederim. Sigorta girisi bile olmadan adam sonuna kadar sizi ve emeginizi somurecek. Isi ogretecegim diye adam bedava sizi calistiracak.
Teşekkür ederim umarım güzel olur her şeyKimin ne dediği hiç önemli değil.. Elbette daha iyisine ulaşmak için bir yerden başlayacaksın ki ileri gidebilesin.. Çok mantıklı yerinde bir karar vermişsin hayırlı olsun yeni işin o zaman
Avrupa daki Türklerini bukadar kıskanma canım. Çalış senin de olurArayan iş buluyor.
Herkesin cebinde 10 milyarlık telefon
Ekonomi çokomelli
Ameriga bizi kıskanıyeeee
Mercedes, bmw falan hep türklerin
Tipik yurt dışında çalışıp memlekete dönünce orda aldığı 1 lirayı 8 lirayla değiştirip ağzı kulaklarında dolaşan bir babaya sahip olduğun için üzüldüm
Tmm suheyda96Avrupa daki Türklerini bukadar kıskanma canım. Çalış senin de olur
Babanız ne bekliyordu? F16 pilotu mu yapıcaklardı bizi?Merhaba. Pdr mezunuyum insan kaynaklarında çalışmak istiyordum bu konuda deneyimim olmadığı için firmalara gidip staj yapmak istediğimi söyledim. Bugün bir yerde iş buldum. Daha doğrusu hem onlarla çalışacağım hem de bana işi öğretecekler staj gibi düşünün. Fazla bir ücret veremeyeceklerini söylediler. Yol parası vs. veririz dediler. Ben kabul ettim cünkü su an maddi bir sıkıntım yok ve boş oturmaktansa işi öğrenmek istiyorum.
Aksam babamla konustuk ben mutluydum ama kursağımda bıraktı. Bizim cocuklar çalışmaz falan dedi annem iş buldu işte dedi. Babam da o iş mi maaşı bile yok dedi. Babam yurt dısında çalışıyor daha önce de konusunu açmıştım arayan iş buluyor bizim cocuklarda iş yok falan diyor. O kadar moralimi bozdu ki. Cevap veremiyorum hemen duygusallaşıyorum artık hiç konusmak istemiyorum onunla.
Ilk is basvurusu biraz sıkıntılı evet. Herkes tecrubesizsin diyor. Ama umudunu kaybetme. Hepimiz yasadik bu sorunu.Tamamda peki ne yapmalıyım o zaman? Sıfır deneyimimle mezunu olmadığım bir bölümden kim beni sigortalı maaşlı işe alır? yani herkes hümanist ama biraz gerçekçilikte lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?