Babam cebimden para alıyorsun dedi?

Egem senin genelde yorumlarina denk geliyorum hic birisiyle ters dusmedim ama bu konudaki yorumun yanlis olmus bence...:1:walla bence utanmasi gereken biri varsa oda kusura bakmasin ama konu sahibinin babasi yani...
anlamadan dinlemeden direk kizina cebimden para aliyorsun diyebiliyorsa o utanmali...
babasi konu sahibi hakkinda oyle dusunuyorsa konu sahibi niye utansin yapmadigi birsey icin,e yapmadigi seyi dile getirmektende utanmaz insan,babam hakkimda bunu nasil dusunebilir diyede utanmaz ancak uzuulur babam bunu bana nasil kondurabildi diye...konu acip babasini suclamamis ki sadece uzulup derdini anlatmis...

ben babamın evladı olarak bana güvenmemesine utanırdım.:50:ah babam,4 sene önce kaybettim.lütfen büyüklerinizin değerini bilin:34:kaybedince herşey için çok geç olabiliyor:43:

ben babamın evladı olarak bana güvenmemesine utanırdım.:50:ah babam,4 sene önce kaybettim.lütfen büyüklerinizin değerini bilin:34:kaybedince herşey için çok geç olabiliyor:43:

Egem BABANIZ ICIN UZULDUM BASINIZ SAGOLSUN...ALLAH GERIDE KALANLARA SABIR VE SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN INSALLAH...AMIN:nazar:

belki sen babani kaybettigin icin duygusal yaklasiyor olabilirsin ama kizina guvenmeyen babasi kiz babasina guveniyor kendinede guveniyor biz simdi onlarin ne durumda oldugunu bilmiyoruz babasinin ne dusuncede oldugunuda neden boyle birseye kanaat getirdiginide ama direk utanmalisin demek yanlis utanilacak birsey yapmamiski yapsa gelipte neden konu acsin yapmadigi icin uzuldugu icin paylasmis ve karsidaki 15-16 yasinda bir cocuk degilki 26 yasinda bir kiz nasil boyle bisey dusunebilir babasi kiz dusundugum gibi calismiyorsa sigara iciyormus belki aklina getirmis olabilir parasi eksilince ama yargisiz infaz yapip direk cebimden para aliyorsun demesi cok yanlis...bencede buyuklerin degeri biilinmeli ama buyuklerde bizim degerlerimizi bilmeli belki biz onlari kaybetmeden onlar bizi kaybedecek hic birsey belli olmaz hersey karsilikli saygi sevgi cercevesi icinde ilerler...:34:

Son düzenleme:
Back