zaten eşimde soğudum inanır mısın özel hayatımız asgari seviyede ..Annemle babam haklı mı acaba eşim onlara saygısızlık mı yaptı ben engel olmadım mı eşime babam oğluma bağırabilir sen karışma mı deseydim acaba. yıprandım zaten.ama şimdi annemle babama gidin artık mı diyeyim.Hem bu olaydan sonra küsüp giderlerse ben eşimi suçlarım ona düşman olurum.zaten 20 gün sonra gideceklerdi.Ama inanın ev ev üstüne olmuyor.Bir de babam her şeye karışır sağolsun
bence sen ve eşin haksızsınız....
siz iki birey olarak bir aile kurmuşsunuz. çoçukların bütün sorumluluğunu alacaksınız. ona göre çoğalıp, çoçuk yapmalısınız.
yani;
eğer siz çoçuklarınızın bakımını kendi anneniz yada kayınvalideniz üzerine atarsanız olacağı bu...ve de siz bu durumlara katlanmalısınız. çünkü büyüklerimiz böyle yetişmişler. onlar için biz büyüğüz, biz bütün düzenimizi bozduk burada sığıntı gibi yaşıyor, bir de üstüne ufacık çoçuklara bakıyoruz. ama yine de yaranamıyoruz diye düşünüyorlar.
eğer annenizin yada herhangi bir akrabanızın sizin çoçuğunuzla davranışları hoşunuza gitmiyorsa çocuk baktırmayacaksınız. eşinizin surat asmaya da hakkı yok, sizin de söylenmeye...
çünkü siz onlar muhtaçsınız onlar size değill..... duruma böyle bakarsanız sorunun kaynağını çözersiniz.
zannetmeyin ki küçüçük çocuğa bağırılmasını onaylıyorum. hayır onaylamıyorum. ben bunlara maruz kalmamak için iki çoçuğumuda kreşlerde büyüttüm. minnacıklardı kreşlere bıraktım ki allah göstermesin bir problem olursa hesabını sorabileyim.
Memnun değilsen bakıcı tutarsın ya da kreşe verirsin. Bu kadar basit...günaydın herkese bugün moralim çok ama çok bozuk .çalışan bir bayanım annemle babam hem kışı bizde geçirmek hem de çocuklarıma bakmak için 3 aydır bizde kalıyorlar.kızım 5.5 yaşında ana okuluna gidiyor.Oğlum 15 aylık .Babam geldiğinden beri oğluma sürekli bağırıyor
önceleri çocuk tepki vermiyordu ama birkaç haftadır babam bağırınca ağlıyor hıçkıra hıçkıra.Benim yanımda bağırınca sorun etmiyordum ama bir kaç kez eşimin yanında bağırdı o çok bozuluyordu ama belli etmiyordu.Dün akşam yemek yerken sofrada oğlum babasının kucağında oturur babası yedirir yemeğini .bir de annemle babam beni affet diye bir dizi var ya onu çok seviyorlar..genelde de yemek saatine denk geliyor .dün oğlum tabaklara vuruyordu elindeki kaşıkla gürültü yaptı babam de sen artık fazla oldun diye bağırdı ğolum da ağlamaya başladı eşim bu sefer çok sinirlendi ama babama bişey demedi. Ben çocuğu eşimin kucağından almaya çalıştım ama eşim sinirli bir şekilde bırak kalsın dedi yani tepki gösterdi hareketleri ile.Sonra babam sofradan nolacak sanki bağırınca çok afedersiniz ama çükü mü düşecek dedi ve kaktı gitti annem de arkasından gitti.ben çocuğu uyutmaya gittim.Annem geldi yanıma sen kocana yüz vermesen bize böyle davranamaz dedi.Sonra babamla annem dışarı çıktı ve 2 saat falan gelmediler.sonra gelip uyudular.Ben sabaha kadar uyumadım. eşim de uyumadı .ne olur bana bir akıl verin ben ne yapayım şimdi
o tip yorumlara gülüp geçiyorum ben..dikkate almaya bile gerek yok..biz para için çocuklarımızı evde bırakıp işe geliyoruz..kötü anneleriz evet.
bende sizin yorumlariniza güldümmm hemde cokkk
ben calisan annelere lafim yokkk mecbur olmasa calismaz illaki evladim der benim sözüm
anneyi babayi cocugun dadisi gibi görmeniz belirli yasta ihdiyarlar kaldiramaz deme sucsa ben o sucu isledim
bir bakici tutun veya yuvaya verin demek sucsa sucluyum olmadi siz bakin demek sucsa sucluyum
benim calismadigimi nerden biliyorsun ama cocuklarimida illaki annem babam büyütsün demedim dememde
beni büyütmüs ne mecburiyeti var benim cocugumuda cekmeyeeeee
ben türkiyede onu görüyorum ben calisim annem babam cocuguma baksin ee cocugunuza kizincada kadiramiyorsunuz
aksama kadar kücük cocuga bakmasi kolaymi onlarin ve cocugunuzun piskolojisi icin acil dadi bakin bu lafta gülecek bir sey görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?